„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

házépítési tudnivalókKiemelt cikkeink

Házépítési tudnivalók A-Z-ig

A kp.hu csapata 22 éve kizárólag olyan házakat épít, melyek megfelelnek a legszigorúbb és a 2022-ben bevezetendő EU-s szabályozásnak.

Kizárólag AA++ energiaosztályú házakkal foglalkozunk, mert a fel nem használt energia a legolcsóbb, mivel azt nem kell kifizetni.

Az EnergyFriendHome könnyűszerkezetes családi házépítési rendszerünket fából és acélszerkezetből és BIO alapanyagokból is kivitelezzük, 2018-tól pedig a ThermoBurok hőtárolós családi ház építést is forgalmazzuk. 2022. év elejétől pedig a kerámiabeton házak kivitelezését is megkezdtük. 

Vállalkozásunk 3 független pénzügyi minősítőtől “AA” kategóriás minősítést kapott. Házainkat ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártjuk. 

Ha valaki a hagyományos megoldásokhoz ragaszkodik, akkor téglából vagy IsoShell rendszerből is felépítjük az álmai otthonát. Igény esetén hőtárolós belső betonmaggal ellátott házakat is megvalósítunk.

A külső falakban és a mennyezetben a könnyűszerkezetes házainknál 40-50 cm hőszigetelést alkalmazunk alapkiépítésben attól függően, hogy lapos vagy magastetős a családi ház.

A fűtésszámlája minden általunk épített háznak nagyon alacsony, hiszen az épületeink határoló szerkezeteinek a hőátbocsátása 0,1W/m2K, ami magáért beszél egy 38cm-es téglafal 0,3W/m2K értékével szemben. (persze a téglaházainkat is csak úgy adjuk át, hogy legalább 15 cm hőszigeteléssel látjuk el)

Kizárólag argon gázzal töltött 3 vagy 4 rétegű ablaküvegekkel dolgozunk, melyeket 6 kamrás dupla gumitömítéses műanyag vagy alumínium keretekbe szerelünk.

Legyen szó mediterrán, minimál vagy extrémkivitelű és megjelenésű épületről, mi megvalósítjuk azt egész Európán belül.

A weboldalunkon több ezer cikk található, melyek főként szakmai jellegűek, a könnyebb eligazodás érdekében összeállítottunk egy listát, mely jobban segít megismerni építési rendszereinket és támogatást nyújt a felmerülő kérdésekben.

Kollégáink hétfőtől- szombatig reggel 8 órától este 6 óráig várják a hívásokat, de az internetes ügyfélszolgálatunk nonstop a rendelkezésére áll.

Referenciaházainkat előre egyeztetett időpontban személyesen meg lehet tekinteni, ahol lehetőség nyílik a korábbi Megrendelőinkkel egy konzultáció az építkezés folyamatáról és az üzemeltetési tapasztalatokról. Ezenkívül folyamatosan 12-15 kivitelezésen dolgozunk, ezek mindegyike épülőfélben megtekinthető.

Könnyűszerkezetes EnergyFriendHome házaink bemutatása

Házaink kiemelten energiatakarékos épületek, a következő cikkekben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat. Ha komoly az építési szándék, akkor kollégánkkal egy előre egyeztetett időpontban meg lehet nézni épülőfélben lévő, vagy már lakott EnergyFriendHome készházat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Referencia családi ház építés blog

Milyen készültségi fokokban rendelhetőek meg a házaink?

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos építéssel kapcsolatos cikkeink

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos ház. Ez egy nagy dilemma sok embernél.

Tény, hogy a modern téglaházak sokat fejlődtek az elmúlt évtizedben, de a könnyűszerkezetes házak sokkal modernebb technológiákat alkalmaznak.

A következő írásainkban ezekre a kérdésekre világítunk rá és egy kicsit kivesézzük a tudnivalókat, úgy, hogy azt bárki megértse.

Családiház típusterveink árajánlattal (regisztráció szükséges)

EnergyFriendHome készházak árai külföldön

Speciális készházak, mobilházak építése

Családi ház építés akciók

Európa egész területén Partnereket keresünk

Cégünk annyi kivitelezővel áll kapcsolatban, hogy kinőttük már a Kárpát- medencét. Ezért forgalmazókat, partnereket keresünk Európa egész területéről.
Mi egy 100 m²-es házat 2 kamionra fel tudunk rakni és két nap alatt akár Portugáliába is el tudjuk szállítani. Ha Ön távol él Magyarországtól és lát az építőiparban fantáziát, keressen meg bennünket.

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb