Home / Akciók / Szerkezetkész családi ház építés 1 hét alatt

Szerkezetkész családi ház építés 1 hét alatt

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szerkezetkész családi ház építés mindössze 1 hét alatt!

A szerkezetkész családi ház építést azoknak ajánljuk, akik egy statikailag és minőségileg megbízható fal-, tető- és födémszerkezet szakcég általi felépítése után saját maguk szeretnék a családi ház befejezését elvégeztetni helyi munkaerővel.  A szerkezetkész állapot nem egy fix dolog, tehát szabadon választható készültséget tudunk biztosítani az igényeknek megfelelően. Az alábbi szerkezetkész állapotú családi ház megrendelésre van lehetőség: 
 1. könnyűszerkezetes családi házVázszerkezetkész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása. A "vázszerkezetkész" családi ház elkészítése helyszíni szereléssel a mérettől függően 5-10 munkanapot vesz igénybe.
 2. energiatakarékos családi házEmelt szintű szerkezetkész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása, a tető lécezése, fóliázása és cserepezése, valamint az ereszrendszer kiépítése és a ragalja lambériázás megvalósítása. Az "emelt szintű szerkezetkész" családi ház elkészítése mérettől függően 8-15 munkanapot vesz igénybe.
 3. SONY DSCKívülről kulcsrakész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása, a tető lécezése, fóliázása és cserepezése, valamint az ereszrendszer kiépítése és a ragalja lambériázás megvalósítása. Az összes külső nyílászáró beépítése és a külső dryvit vakolatrendszer elkészítése. A "kívülről kulcsrakész" családi ház elkészítése a mérettől függően 20-35 munkanapot vesz igénybe. 
A statikai tervek, valamint a gyártmánytervek 6-10 munkanap alatt készülnek el. Abban az esetben, ha cégünk kizárólag a szerkezetkész állapot megvalósulására szerződik, jelentős árengedményt adunk Megrendelőink számára! Igény esetén biztosítunk műszaki ellenőrzést, vagy Felelős Műszaki Vezetést a kivitelezés befejező szakaszaira is. Ha velünk készítteti el a szerkezetkész családi ház építést, a kp.hu ingyenesen biztosítja az engedélyezési tervek elkészítését, beleértve a 3D külső látványtervezést is. Ezenkívül a statikai és gyártmány terveket is ingyenesen készítjük el.  A kp.hu Szlovákiában, Ausztriában, Magyarországon és egész Nyugat-Európa területén vállalja kiemelten energiatakarékos családi házak építését. 

Központi e-mail cím: kp@kp.hu Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat. acelszerkezet2 acelszerkezet1 szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8  

Ajánló

Családi ház építés – Drón fotók – 3. rész

Jelenleg 20 nyitott családi ház építkezésünk van folyamatban Magyarország területén. A kivitelezésünk 90%-a kulcsrakész családi ...

5 hozzászólás

 1. Czimerman Dezsö

  Üdv azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül egy szerkezetkész ház tehát alap,falak,tete cseréppel

 2. Üdvözlöm.
  Érdekelne, hogy van e még kapacitásuk az idei évre könnyűszerkezetes 3lakásos társasháznak a kivitelezésére, mihamarabbi kezdéssel?
  Engedélyek, tervek megvannak.

  Köszönettel

  • Kedves Edit!
   Köszönjük megkeresését.
   Szerkezetépítési munkákra kapacitással rendelkezünk akár két héten belüli kezdésre is. Burkolás, festési munkákban elképzelhető, hogy már nem tudunk szakembereket biztosítani.
   Szeretnénk kérni egy telefonszámot és egyeztetni tudnak a kollégákkal.
   A mailt a nagysandor@kp.hu mail címre kérem küldeni.
   Köszönettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

  • Kedves Edit!
   Elképzelhető, hogy már átadni nem tudjuk, de szerkezetkész állapotra el tudunk jutni. Kérem keresse kollégáinkat.
   Tisztelettel:
   Kp Sales ügyfélszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.