Home / Akciók / Szerkezetkész családi ház építés 1 hét alatt

Szerkezetkész családi ház építés 1 hét alatt

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szerkezetkész családi ház építés mindössze 1 hét alatt!

A szerkezetkész családi ház építést azoknak ajánljuk, akik egy statikailag és minőségileg megbízható fal-, tető- és födémszerkezet szakcég általi felépítése után saját maguk szeretnék a családi ház befejezését elvégeztetni helyi munkaerővel.  A szerkezetkész állapot nem egy fix dolog, tehát szabadon választható készültséget tudunk biztosítani az igényeknek megfelelően. Az alábbi szerkezetkész állapotú családi ház megrendelésre van lehetőség: 
  1. könnyűszerkezetes családi házVázszerkezetkész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása. A "vázszerkezetkész" családi ház elkészítése helyszíni szereléssel a mérettől függően 5-10 munkanapot vesz igénybe.
  2. energiatakarékos családi házEmelt szintű szerkezetkész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása, a tető lécezése, fóliázása és cserepezése, valamint az ereszrendszer kiépítése és a ragalja lambériázás megvalósítása. Az "emelt szintű szerkezetkész" családi ház elkészítése mérettől függően 8-15 munkanapot vesz igénybe.
  3. SONY DSCKívülről kulcsrakész családi ház: Fal-, födém- és tetőszerkezet vázszerkezetének elkészítése. A külső falszerkezet OSB3 burkolása, a tető lécezése, fóliázása és cserepezése, valamint az ereszrendszer kiépítése és a ragalja lambériázás megvalósítása. Az összes külső nyílászáró beépítése és a külső dryvit vakolatrendszer elkészítése. A "kívülről kulcsrakész" családi ház elkészítése a mérettől függően 20-35 munkanapot vesz igénybe. 
A statikai tervek, valamint a gyártmánytervek 6-10 munkanap alatt készülnek el. Abban az esetben, ha cégünk kizárólag a szerkezetkész állapot megvalósulására szerződik, jelentős árengedményt adunk Megrendelőink számára! Igény esetén biztosítunk műszaki ellenőrzést, vagy Felelős Műszaki Vezetést a kivitelezés befejező szakaszaira is. Ha velünk készítteti el a szerkezetkész családi ház építést, a kp.hu ingyenesen biztosítja az engedélyezési tervek elkészítését, beleértve a 3D külső látványtervezést is. Ezenkívül a statikai és gyártmány terveket is ingyenesen készítjük el.  A kp.hu Szlovákiában, Ausztriában, Magyarországon és egész Nyugat-Európa területén vállalja kiemelten energiatakarékos családi házak építését. 

Központi e-mail cím: kp@kp.hu Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat. acelszerkezet2 acelszerkezet1 szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8  

Ajánló

Családi ház építés négyzetméter ár 2017-ben

Családi ház építtetők legfőbb kérdése minden évben, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter családi ház. Most ...

2 hozzászólás

  1. Czimerman Dezsö

    Üdv azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül egy szerkezetkész ház tehát alap,falak,tete cseréppel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.