„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókÉrdekességek innovációkKiemelt cikkeink

Koronavírus, influenzavírus és baktériumok ellen is védenek a PuzzleHome készházainkba és modulházainkba telepített berendezések

A PuzzleHome készházaink és moduláris házaink tervezésekor és gyártásakor különösen odafigyelünk az ökológiai lábnyom csökkentésére, a fenntarthatóságra, így egyre több öko és bio minősítésű építőanyagot használunk fel.

Legfrissebb újdonságunk, hogy 2021. május 1. után gyártott prémium PuzzleHome készházaink nem csak egészséges lakóteret biztosítanak a családok számára, hanem mindent megtesznek annak érdekében, hogy a levegőben lévő vírusoktól és baktériumoktól is megvédjék a bent élőket. Ezt a Hisense felsőkategóriás hűtő-fűtő frisslevegős rendszerével tudják elérni.

Hisense Fresh Master hűtő-fűtő rendszerünk egész nap monitorozza a lakás levegőjét és ha szükséges, a szabadból enged be tisztított levegőt. A Hisense felsőkategóriás hűtő-fűtő berendezésünknek köszönhetően a beépített Hi-Nano modul nagy koncentrációban bocsát ki pozitív és negatív ionokat, így hatékony pusztítja el a baktériumokat és vírusokat.

Egészséges környezetet teremt, bizonyítottan távolítja el a pl. a H1N1 vírusok 92,6%-ás vagy akár az E.Coli baktériumok 88,54%-át.
Független laborvizsgálat igazolja kiemelkedő hatékonyságát koronavírusok ellen is. És ez még nem minden, a lebegő PM 2,5 méretű szennyeződések 60,07%-át is eltávolítja már akár két óra működés után.

Igazi érdekesség, hogy ez a fűtő-hűtő berendezés a padlóra fújja a meleget és a mennyezetre a hideget, így hasonló érzésünk lesz mintha mennyezeti hűtést és padlófűtést alkalmaznánk.

Tiszta levegő a nap minden percében. A Hisense szabadalmaztatott friss levegős technológiája akár 3 perc alatt felfrissíti az egész szobát. Folyamatosan figyeli otthonod széndioxid szintjét és friss, szűrt, szabadból származó levegőt fúj be, amikor ez szükséges.

A PuzzleHome készházak a Hisense Fresh Master inverteres hűtő-fűtő rendszerét használja, melyből semmi sem maradt ki, amire szükséged lehet.

Szuper energiahatékonyság, dizájn, hihetetlen csendes működés a mindig tiszta és friss levegő mellett.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kényelmesen működtetheted az elegáns távirányítóval, vagy okostelefonodról – akár hangvezérléssel is.

Eddig a klímák kültéri és beltéri egységeit tisztítani kellett, ezt most az új berendezéssel sokkal ritkábban kell elvégezni, hiszen deresítési és olvasztási ciklusokkal mossa át a hőcserélőket (kültéri- és beltéri egység is) lamelláit. A szennyeződéseket taszító bevonattal kombinálva hatékonyan távolítja el a port, mikroorganizmusokat és olajos lerakódásokat. Tisztább levegő, kevesebb karbantartási igény.

 • Friss levegő pótlás a szabadból (max 50m3 /óra)
 • Széndioxid szint folyamatos monitorozása, kijelzése
 • Szuper csendes üzemmód (18 dB)
 • Hi-Nano légtisztítás
 • Beépített 4in1 és aktívszenes filterek
 • Csepptálca fűtés a kültéri egységben
 • Okos üzemmód mesterséges intelligenciával
 • Szupergyors hűtés és fűtés mód
 • I Feel üzemmód
 • Alvási programok
 • Időzíthető ki- és bekapcsolás
 • Automatikus tisztítási funkció (kültéri és beltéri egység is)
 • Motoros vízszintes és függőleges légterelő mozgatás
 • Automatikus fűtés 8°C hőmérséklet alatt
 • Kijelző elsötétítés – éjszakai üzemmód
 • 5 ventilátor fokozat vagy automata
 • Automata újraindulás

Hűtésre és fűtésre

A tökéletes komforthoz a Fresh Master 2,6 és 3,5kW split klíma télen hatékony fűtést, nyáron pedig kellemes hűtést és párátlanítás lehetőségét kínálja. Mindezt friss levegő pótlásával kiegészítve. Az okosan tervezett légterelők mindig a megfelelő irányba fújják a hűvös vagy meleg levegőt.

A távirányítóba épített hőmérséklet szenzor és az I Feel funkció segítségével a készülék pont azt a hőmérsékletet érzékeli, amit te. A 6 külön szabályozható ventilátorszint mellett a klíma szuperhűtés és szuperfűtés funkciókkal is rendelkezik a helyiség gyors lehűtéséhez vagy fűtéséhez. Smart módban a készülék automatikusan választ a pillanatnyilag szükséges üzemmódok közül.

A SEER és SCOP értékek alapján a készülék hűtésben és fűtésben is  A+++ energiaosztályú, így igényelhetők hozzá a kedvezményes szolgáltatói energiatarifák is.

Természetesen, ha valakinek megtetszett ez a modern XXI. századi hűtő-fűtő, frisslevegős berendezés, de kész a háza vagy más céggel kivitelezteti azt, akkor is állunk rendelkezésre és a Hisense Fresh Master inverteres hűtő-fűtő klímát kedvezményes áron tudunk biztosítani berendezéseket akár beszereléssel együtt is.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb