„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

HírekKiemeltPuzzleHome

“A-FRAME” családiház építés (A-keretvázas ház)

Először is tisztázzuk, hogy mi is az az “A-FRAME”, vagyis az “A keretes” ház?

6 méteres szélességű A-FRAME ház

Első ránézésre az “A-FRAME” családházaink, nyaralóink egy alpesi házhoz hasonlítanak, hiszen a ház maga egy nyeregtető forma és általában egyenlő szárú háromszög a formavilága.
Az “A-FRAME” házainkban korlátlan belső elrendezés társul, mert nem szükséges egyetlen egy belső fal és maximum két oldalon van falszerkezet a külső oldalon is, tehát önhordó az egész házszerkezetünk.

4 méteres szélességű A-FRAME ház

Miért is olcsóak az A-FRAME házaink?

 • Először is nagyon kicsi a külső falfelülete az “A-FRAME” házainknak, de még az a kis felület is sok esetben üvegezés és bejárati vagy erkélyajtó. A legolcsóbb az amit meg sem kell vásárolni, tehát itt falat nem kell venned a külső oldalra.
 • “A-FRAME” keretvázat egy szabadalmaztatott facsapolási rendszerrel gyártjuk, így aki LEGO játékkal tud játszani, az ezt is össze fogja tudni szerelni nagyon gyorsan barátokkal, családtagokkal.
  Amiben benne van a saját munkád, abban sokkal nagyobb öröm lesz élni! Ezt garantálhatjuk!
  Mi mindent előre gyártunk, csak egy csavarbehajtó gépre lesz szükséged…
 • Az “A-FRAME” családi házaink és nyaralóink tetőfedését nagyon egyszerű és olcsó kialakítani, hiszen a tetőfedő anyagokat nem kell vágni, nincs vápa, nincsenek speciális bádogozások, a legegyszerűbb tetőforma ami létezik az a nyeregtető, gyakorlatilag itt a ház nagy része egy nyeregtető. A lécezés, fóliázást nagyon egyszerű elvégezni. A tetőfedés tekintetében bármit fel lehet rá tenni, többek között trapézlemez-fémlemez fedést, fém, fa vagy bitumenes zsindelyt, beton vagy kerámia cserepet, szendvicspanelt, korcolt lemezt, nádfedést… bármit!!!
 • Mivel nincsenek kiugró, beugró, “L” és egyéb alakzatok a falakban, mivel nincs is külső fal a házban csak maximum kettő darab, így a legkisebb hülő felületünk lesz, így nem csak a ház, hanem a rezsink is nagyon alacsony lesz.
 • Az “A-FRAME” házaink kiválóan alkalmasak fenntartható házépítés megvalósítására, így már a szerkezet is fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
  Az Indexen kollégánk ma adott interjút éppen arról, hogy 2030-tól a hagyományos értelemben vett építőiparnak vége, hiszen erről az EU-ban döntés született, mint ahogy vége lesz hamarosan a benzines és a dízel autók gyártásának is.
 • Az “A-FRAME” házaink alapban kétszintesek! Tehát, ha most nem is szeretnéd beépíteni, a lehetőség adott lesz és ennek nincs felára!

Szerintünk a legvagányabbak a MADEIRA-n felépített hagyományőrző A-keretvázas házak… igazi eklektikus forma, szín és anyagválasztás, de a végeredmény nem marad vélemény nélkül, mert szinte mindenkiből kivált valamit és biztosan, te is eltöltenél benne pár éjszakát…

Hagyományos házikó Santanában, Madeirán, Portugáliában.

Az “A-FRAME”, A-keret háromszög alakja a történelem során folyamatosan jelen volt, népszerűsége az 1950-1980-ig töretlen volt és az elmúlt 1-2 évben elkezdték újra felfedezni.

Itt az alkalom, hogy ha családi házat vagy nyaralót szeretnél építtetni, akkor az “A-FRAME” ház mellett dönts és takaríts meg sok időt és pénzt a kivitelezéssel.

Az PuzzleHome “A-FRAME” házaink vázszerkezetét előre definiált méretben gyártjuk, jelenleg 3 különböző szélességi és magassági variáció közül lehet választani. A szerkezet statikailag méretezve van és LEGO-szerűen ki van minden elem marva, le van szabva robotizált CNC-s gépeken 1 mm pontossággal, így csak szerelni kell.

PuzzleHome “A-FRAME” keretházak típusai

Az alábbi három “A-FRAME” keretvázat gyártjuk:

PuzzleHome “A-FRAME-8”

8 méter széles, 7,1 méter magas, kétszintes, 60 fokos egyenlő háromszögű háromszög alakzatban. Kérhetsz belőle bármilyen hosszt, de egy szabály azért van: 62,5 cm-es egy raszter, tehát lehet az épület 3 méteres, 3,6 méteres vagy akár 12 méteres is, a lényeg hogy 62,5 cm-rel osztható legyen. Így nem lesz hulladék a burkoló lemezekben sem, mert azok általában 125 cm-es szélességi méretben elérhetőek. Ez a modell 45 mm x 195 mm-es faanyagból készül, mely minősítéssel ellátott, CE jelöléssel rendelkező, műszárított fenyő. Minden csapolás és marás, szabás el van készítve és raklapra van pakolva a szerelési és statikai dokumentációkkal együtt.

A 8 méter épület szélesség 6,7 méteres belső nettó szélességét jelent az alábbi metszet alapján, de a felső szint is 3,3 méter szélességű, ahol kialakítható normál belmagasságú szoba is. A tetőn pedig a meredek hajlásszög miatt soha nem fog megállni a hó.

Így állnak össze egy keretrendszerré a PuzzleHome “A-FRAME” keretek.

PuzzleHome “A-FRAME-6”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a PuzzleHome “A-FRAME-6” keretünk inkább kisebb családi házak, nyaralók felépítésére alkalmas, mivel a belső nettó mérete 4,8 méter, amihez bruttó 6 méteres külső szélességhez társul. A felső szinten felnőtt ember számára biztosított a közlekedés álló helyzetben, de a felső szint főként alvó résznek alkalmas, mert a tető hajlásszöge nagyrészt már kis belmagasságot biztosít.

Ez a modell 45 x 145 mm-es CE jelöléssel ellátott szárított építő minőség fenyő faanyagból készül.

Közepes méretű A-FRAME házunk fotója a lépcső alatt
A-FRAME nyaraló a terasz felől fotózva
A-FRAME házunk trapézlemez és fenyő burkolattal – külső fotó
Még tároló részek is kerültek kialakításra a holt terekben…

PuzzleHome “A-FRAME-4.2”

Ezt az “A-FRAME” keretvázunkat vendégháznak, nyaralónak javasoljuk. Az alsó szinten 2,3 méteres belmagasság mellett 3,3 méter nettó szélesség tartozik, míg a külső szélesség 4,2 méter.

A faanyag CE jelölésű, 45×95 mm-es méretű szárított fenyő építőminőségű faanyag.

Az épülethez az egységcsomagban biztosítjuk az összes faanyagot CNC-s gépen megmunkálva +/- 2 mm-es pontossággal.

PuzzleHome “A-FRAME” házaink gyártási határideje nagyon rövid, hiszen általában raktáron vannak a kereteink.

A PuzzleHome “A-FRAME” csomagunk tartalmazza mindhárom épület keretváz esetén a háromszög épület kialakításához szükséges összes faanyagot.

ÁRAZÁS:
Tudjuk, hogy most mindenki arra kíváncsi, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter PuzzleHome “A-FRAME” szerkezet.
Erre is válaszolunk, de mivel nem tudjuk a méretet, amit szeretnél tőlünk vásárolni, így tájékoztatásként közöljük, hogy például:

PuzzleHome “A-FRAME-4.2”: 6250 x 4200 x 4578 mm-es egységcsomag, mely cca. 28 m2 hasznos alapterületet biztosít a két szinten:
1. 320. 000 Ft 1. 100. 00 Ftnettó összegért megvásárolhatod most akciónk keretében, így egy nettó négyzetméterre vetített költség 39 ezer forint lesz.

PuzzleHome “A-FRAME-6”: 8125 х 6000 х 5321 mm-es egységcsomag, mely cca. 56 m2 hasznos alapterületet biztosít a két szinten:
2. 700. 000 Ft 2. 400. 000 Ft nettó összegért megvásárolhatod most akciónk keretében, így egy nettó négyzetméterre vetített költség 43 ezer forint lesz.

PuzzleHome “A-FRAME-8”: 8125 х 8000 х 7103 mm-es egységcsomag, mely cca. 75 m2 hasznos alapterületet biztosít a két szinten:
3. 300. 000 Ft 2. 990. 000 Ft nettó összegért megvásárolhatod most akciónk keretében, így egy nettó négyzetméterre vetített költség 40 ezer forint lesz.

Ezek az árak nagyobb épület esetén négyzetméterre vetítve kismértékben kedvezőbbek lesznek, de keresse kollégáinkat a pontos árakért.

Az árak a hasznos alapterületre vannak vetítve és az áfa összegét nem tartalmazzák.
Az áfa mértéke lehet nulla, öt vagy huszonhét százalék is, attól függ, hogy ki cég vagy magánszemély a vevő és attól, egy családi ház vagy nyaraló épül belőle.

Nagyon egyszerűen lehet az A-Frame épületeknek alapozást készíteni: A fenti rajzoknak megfelelően talajcsavarozni szükséges, majd arra előre méretezett fa gerendákra ráépíthető a keretvázunk. Javasoljuk, hogy kérjen segítséget kollégánktól az alapozást illetően és lehetőség szerint ne használjon betont az alapozáshoz, fogadószint elkészítéshez, mert az környezetkárosító és ezekhez az épületekhez tökéletesen illeszkedik a talajcsavarozási rendszerünk. Igény esetén a talajcsavarozást és a födémgerendázást is elkészítjük akár az alsó födém és a falak hőszigetelésével együtt.

Cégünk vállalja a falakba és a ferde szerkezetekbe a STEICO farost szigetelés befújását és rendkívül kedvező áron biztosítjuk a befejezéshez szükséges anyagokat.

Az alábbi elérhetőségeken keresse kollégáinkat hétköznap reggel 8-17 óra, szombaton 9-13 óra között:
Javasoljuk, hogy látogass el a bemutatótermünkbe Tökölre, de előtte mindenképpen egyeztess időpontot, mert akkor csak veled foglalkozunk és mindent bemutatunk az alapanyagoktól a gyártáson keresztül a kész házakig. (egyszerre 2-3 ügyfélreferensünk dolgozik, de egy-egy tárgyalás sok esetben 2-3 óra is lehet)Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb