Érdekességek innovációkKiemeltKiemelt cikkeink

PuzzleHome fürdőszoba kapszula (Bathroom Pods)

A “Bathroom pods”, magyarul “fürdőszoba kapszula” vagy nevezhetjük kulcsrakész fürdőszobának is a hazai építőiparban egy ismeretlen fogalom napjainkban.

Biztosak vagyunk abban, hogy pár éven belül nem is kérdéses, hogy az új építtetők már nem a helyszínen fogják burkoltatni a fürdőszobát több okból. Az egyik ok, hogy nem lesz szakképzett munkaerő és ha mégis akkor nagyon sokat kell majd rá várni, a másik ok, hogy nagyon drága lesz a helyszíni munka, a harmadik pedig a legfontosabb tényező, hogy ha még lesz mondjuk téglaház, akkor garantált a görbe, nem függőleges és nem derékszögű falak esete a kőművessel.

A kulcsrakész fürdőszoba (Bathroom Pods) gyártmányaink egy számítógépes tervezés után kerülnek legyártásra milliméter pontos CNC vezérelt gépsorral, majd üzemi szereléssel és egy speciális víz és tűzálló lappal vannak belülről burkolva, melyet még külön három rétegben kenhető szigeteléssel látunk el.
A falak külső oldalán láthatóan, a falak magjában kerülnek elhelyezésre és bekötésre a csővezetékek toldásmentesen az osztó-gyűjtőig modern és megbízható csővezetékekkel beleértve a fűtést, a víz-szennyvíz szerelést, villanyszerelést.

Rendeljen kulcsrakész fürdőszobát a házába

A burkolást előre tervezett módon végezzük el, lézeres szintezésekkel, így garantálható a szép burkolási munka, hiszen a falak, a padló és a födém is eleve méretpontos.

Természetesen a szaniterek, a burkolatok, a csaptelepek, fajanszok választhatóak.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ha a családi házát idegen vállalkozó kivitelezi, akkor a födém vagy a tetőszerkezet előtt mi bedaruzzuk a fürdőszobát a helyére és azt csak akkor kell majd kinyitni, ha a család költözik, így kizárt, hogy bármi is sérül a fürdőben, wc-ben. Ha nagy erkélyajtó készül, akkor a tető után is ráérünk a szállítással.

A villanyszerelőnek és a vízgépésznek annyi dolga van, hogy az előregyártott fürdőt beköti a hálózatba, semmi más helyszíni munka nincs!

Napjainkban a munkahelyek is átértékelődtek, mert a vírus okozta helyzet miatt nem szívesen vannak egy légtérben a kollégák. Erre is nagyon jó megoldás az előregyártott iroda, vagy az előregyártott tárgyalószoba, mely akár még próbaterem is lehet, ha a megfelelő hangszigetelést használjuk.

A modern hővisszanyerős- szellőztető rendszerünkkel akár 100%-ban vírus és baktériummentessé tehető a helyiség, mert UV lámpa, hepatitis szűrő és speciális ionizátor is beépítésre kerül a berendezésbe. Tehát covid mentes irodák kialakítására is lehetőség van, mely nem csak ezt a célt szolgálja, hanem zavartalan és csendes munkavégzést tesz lehetővé.


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb