„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Készház VideókKiemeltVideók

Nézd meg, hogy építünk két nap alatt egy”PuzzleHome” nagypaneles energiatakarékos készházat

A héten egy kiemelten energiatakarékos cca. 160 m2-es “PuzzleHome – EnergyFriendHome” acélszerkezetes nagypaneles házépítést végeztünk.

Több újítást vezettünk be a szerelésnél és ezt oktattuk is az újonnan betanuló alvállalkozóknak, alkalmazottaknak, ezért kicsit lassabban tudtunk haladni a megszokottnál, de a terepadottságok és a Megrendelőtől megkapott fogadószint vízszintességi és egyéb méreteltérések is hátráltattak bennünket.

Ennek ellenére cca. 20 munkaóra alatt eljutottunk a palánkolásokkal ellátott összes fal felállításáig, rögzítéséig, pontos beállításán át a tetőszerkezet felszereléséig.

A következő cca. 8-10 napban elvégezzük a ház lécezését, cserepezését, bádogozását és az összes külső nyílászáró beépítését. Ezután ahogy az időjárás tavasziasabbra fordul, megvalósítjuk a külső hőszigetelést és annak a vakolását.

A Megrendelő ezután a saját villanyszerelőjével és gépészével elvégezteti a szerelési feladatokat, mi pedig 3-4 nap alatt felszereljük és 30 cm fújt szigeteléssel látjuk el a födémet és tűzálló lap burkolással lapoljuk.

A felépített családi ház és a garázs együttes bruttó alapterülete: 160 m2

A családi ház falaiban elhelyezésre kerülő cellulóz szigetelés és a külső EPS grafitos hőszigetelés összesen 34 cm vastagságú, mely extrém hőszigetelést és kiváló hőtároló tömeget ad a háznak. A födémben 30 cm cellulóz fújt szigetelés kerül elhelyezésre, az ablakok 6 légkamrás és 3 rétegű üvegezésűek.

A falak és a födém hőátbocsátási tényezője: U=0,09W/m2K !!!
A családi ház hőtárolási kapacitása, azaz fázisletolódási ideje: 14 óra !!! Ez azt jelenti, hogy a nyári melegben ennyi idő kellene ahhoz, hogy a szerkezet átmelegedjen, de ennél rövidebb ideig tart a napi hőség.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A falainkon kívül GlasrocX, belül Habito lapokat szerelünk, mely egyedülálló hazánkban, a lapok tűzállóak, vízállóak, ütésállóak.

Nézd meg a videót és kérdezz szakembereinktől a hozzászólásokban vagy a Facebookon…
Íratkozz fel YouTube csatornánkra és legyél naprakész a készház technológia terén.

Ha Te is szeretnél egy kiemelten energiatakarékos készházat építtetni, keresd kollégáinkat a kapcsolat menüben megadott elérhetőségeken.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb