„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

EnergyFriendHomeházépítési tudnivalókKiemelt cikkeinkkonnyuszerkezetes hazTudnivalók

Energy Friend Home készházak

Az Energy Friend Home, PuzzleHome építési rendszer egy könnyűszerkezetes ÉMI által minősítéssel ellátott építési mód, mely rendelkezik NMÉ, azaz Nemzeti Műszaki Értékeléssel.

Az épület statikai vázszerkezete a könnyűszerkezetes házaknál megszokott szárított, hossztoldott faszerkezet és tűzi horganyzott acélszerkezet is lehet, ezenkívül használunk ragasztott favázas STEICO “I” Joist vázszerkezetű családi házakat és moduláris házakat is.

Az Energy Friend Home kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel akár 3-4 szintes épület is felépíthető, szintenként akár betonfödémmel is. 

A készház építési rendszerből gyárthatunk mobilházat, moduláris házat, családi házat, nyaralót, garázst, ipari nagyfesztávú csarnokot, irodaházat, szállodát.  Szinte bármilyen extrém elképzelés is megoldható. 

A technológiából épült már 30 méteres fesztávú alátámasztást nélküli tetőszerkezet is, ahol szabadon bárhova tehetjük a falakat. 

Acélszerkezetes családi házunk vázszerkezet építési képe. Jól látható, hogy a tetőszerkezet itt lehetővé teszi, hogy tetőtér beépíthető legyen, mert a rácsos tartó alsó öve egyben födémgerendázatot is ad a szerkezetnek. 

Napjainkban komoly pénzügyi válság van az egész földkerekségen, ezért mindenütt azt keresi az ember, hogy hol tud pénzt megtakarítani.

A mi építési technológiánk alkalmazása esetén több dologgal lehet megtakarításokat elérni, mely nem megy a minőség rovására. Az energiatakarékosság és ezzel együtt a környezetvédelem már az építésnél előtérbe kerül, a vázszerkezet gyártásánál és építésénél 1 % alatti hulladék keletkezik, az építés folyamán minimális energiaigényre van szükség. Az üzemeltetésnél hosszabb távon még fontosabb, hogy minimális energiabefektetéssel üzemeljenek a házak, de akár teljesen rezsiköltség mentes házakat is képesek vagyunk kivitelezni. 

Favázas készház elkészült falainak tárolása szállítás előtt: 

Favázas könnyűszerkezetes családi ház helyszíni daruzása:
Jól látható, hogy már a külső és belső palánkolás és a nyílászárók is beépítésre kerültek az üzemben. A hőszigetelés, párazárás is üzemi körülmények között készült. 

Minimál családiház utcai homlokzat
Minimál EnergyFriendHome családiház utcai homlokzat

A másik igen fontos tényező az idő. Nem mindegy egy családnak, vagy egy befektetőnek, hogy a pénzt, melyet bele fektetett egy beruházásba mennyi idő alatt készül el és vehető használatba.
Az EnergyFriendHome, PuzzleHome építési rendszerrel kivitelezett házak vázszerkezete, akár félkész állapotban 2 hét alatt elkészíthető, a kulcsrakész állapot pedig attól függ, hogy mekkora kapacitás érhető el a befejezésre szakemberekből, készítettünk már 38 nap alatt kulcsrakész kétszintes irodaházat is, de családi ház szinten általában 3-4 hónap alatti kulcsrakész határidővel lehet számolni.

Visszatérve egy kicsit az energiamegtakarításhoz: Egy átlagos ház energiaszámlája egy emberi életöltő alatt több pénzbe kerül, mint amennyiből létrehozták.

Akár energia nélkül üzemelő épületeket is létre lehet hozni az építési technológiával

Nézzünk egy példát: ha egy 100 m2-es ház havi átlagban 30 000-40 000 Ft energiát fogyaszt, akkor 80 év alatt jegybanki alapkamatokkal számolva meghaladja a 60-80 millió forintos rezsiszámlát, de kamatok nélkül is 30 millió forint körüli összeget emészt fel.

Ha ez a ház csak 10. 000 Ft energiaigényű havonta, mert egy modern készház, akkor kicsit több mint 9 millió forintot költünk kamatok nélkül energiára ugyanezen az időszak alatt.

 

Ez azt jelenti, hogy egy modern energiatakarékos készházzal 80 év alatt kamatok nélkül legalább 20 millió forintot takarítunk meg, kamatokkal együtt az összeg alapkamattal számolva legalább 50 millió forint differenciát jelent. 

50 millió forintból pedig 2024-es árszinten egy nagyon szép, közel bruttó 100 m2-es családi házat is felépíthetünk. 

Az energia árak folyamatosan, rohamléptékkel növekednek, az előzőekben említett megtakarítás sokkal markánsabb lesz az idő előrehaladtával.

A legolcsóbb energia a fel nem használt energia tartja a mondás. Igény esetén passzív, vagy aktív házakat is kivitelezünk a készház rendszerünkből, így akár 0. forint is lehet a havi rezsiköltsége.

Legyen az igény mediterrán, futurisztikus, vagy letisztult-minimál stílus, vagy akár 30 méteres fesztáv belső falak nélkül, mi megvalósítjuk

Pénzt takarítunk meg azzal is, hogy a falvastagságaink, melyek a hasznos alapterületből vesznek el falvastagságot, azonos szigetelési érték mellett 50 cm helyett (téglaház) csak 30 cm helyett foglalnak. Így egy 100 m2-es ház esetén cca: 12 m2-rel nagyobb helyünk lesz, ami egy szobának felel meg, de ezt pénzben is kifejezhetjük, ha megszorozzuk a négyzetmétert a bekerülési költséggel.

Tűzvédelmi szempontból akár 4 órás tűzvédelmi határértéket is képes biztosítani.

Földrengésállóság szempontjából a Richter skála szerinti eddigi legnagyobb földrengést Japánban mérték, mely 9,1-es volt, itt még az acélszerkezetes egyszintes házak egyben maradtak, statikailag nem veszélyeztették a bent élőket. Azt is meg kell említeni, hogy Magyarországon 7-esnél nagyobb földrengés egyáltalán nem jellemző, de egy ilyen rengés a “hagyományos” technológiákat már legtöbb esetben megsemmisíti. 

Az EnergyFriendHome, PuzzleHome építési rendszer igen pozitív tulajdonsága továbbá a rendkívül gyors kivitelezés, mely igény esetén akár 30-40 nap alatti kulcsrakész kivitelezést biztosít.

Pince+Földszint+Emelet/ 3 szintes acélszerkezetes készház geotermikus fűtéssel (havi fűtés-hűtés rezsiköltség 250 nm-en 15-20 ezer forint.)

Mivel száraz technológiával valósul meg, nincs szükség kötési és száradási időkre, mely a megspórolt időn kívül még az időjárástól is független építést tesz lehetővé.

A gyorsan épült hagyományos szerkezetű épületek általában penészesek lesznek, mivel rengeteg vizet visznek be az építés során és nem tudnak a falak és a födémek kiszáradni a beköltözés előtt. De ezt a penészesedéses jelenséget okozhatják a hőhidak is, melyek a készház építési technológiában szakszerű kivitelezés mellett kizártak. 

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome épületeknél kizárt a penészesedés lehetősége.

Olyan helyen is megvalósítható az EnergyFriendHome és PuzzleHome épületek kivitelezése, ahol más rendszer nem képes megfelelni a követelményeknek, ilyen lehet például extrém földrengés veszélyes terület, extrém időjárási körülmények (nagy szél, alacsony és magas hőmérséklet tartomány), vagy akár 4 órás tűzvédelmi határérték követelmény.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome elemekből, profilokból kialakíthatóak az épület fal, födém és tetőszerkezeti elemei, tehát egy rendszergaranciát kap az Építtető az egész statikai szerkezet tekintetében.

Alkalmas meglévő épületek tetőterének beépítésére és bármilyen szerkezetű épület bővítésére is.
Mivel az acélszerkezetes és fa épület szerkezet súlya a téglaépülethez képest egytizede, így olyan helyen is alkalmazható, ahol a födém már nem viselne el több szintet más technológiák alkalmazása esetén, így sok esetben még koszorú megerősítésre sincs szükség.

Nagyon nehéz bemutatni pár mondatban, hogy hogyan épül fel egy acélszerkezetes készház, de pár fotóval és mondattal illusztráljuk a főbb pontokat.

szletesebb bemutatót találhat, ha ellátogat a Készház-Építés oldalunkra, ahol több családi ház, illetve irodaház felépítését részletesen bemutatunk.

Az Ön igényeinek felmérése után, a helyi építési szabályzatnak és a telekadottságok figyelembevételével elkészítjük az építész és gyártmány terveket, melyet engedélyeztetünk a hatóságnál.
Ezután elkészítjük üzemben az épület fal-, tető- és födémszerkezetét.

A gyártmányterv adatait digitális formátumban betápláljuk az acélprofilgyártó vagy CNC-s famegmunkáló gépünkbe. Az EnergyFriendHome profilgyártó gép a gyártmányterv és a statikai számítás előírása alapján elkészíti a méretre szabott profilokat szalagacélból a megfelelő hosszúságokban, a csavar helyeken süllyesztéssel, lyukasztással együtt. 

A profilok gyártását követően az összeszerelési terv alapján az üzemben megkezdjük a fal, tető és födémelemek összeszerelését.
Igény esetén, ha nagy a gyártó hely és a felépítésre kerülő épület megvalósítása közötti távolság, vagy nagyobb beruházás esetén a gyártó gépsorunkat a mobil üzemünkkel a helyszínre tudjuk telepíteni rövid időn belül.
Ebben az esetben a szállítási költség minimalizálható, hiszen egy kamionnal egyszerre az összes összeszerelt fal- és tetőelemek is elszállíthatóak. 

acelszerkezet_horizont2

Amennyiben az acélt megmunkálás nélkül kell szállítani, ugyanazon járművel 8-10 ugyanekkora épület anyaga is mozgatható.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome acélszerkezet vagy faszerkezet helyszíni felállítása időjárástól függetlenül kivitelezhető.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy 100 m2-es épület akár 2-3 nap alatt is összeszerelhető a helyszínen.

horizont_tetoszerkezet

A falszerkezet előzőekben felsorolt munkafázisaival egyidőben elvégezhető a tető acélszerkezetének lécezése, fóliázása, valamint a tetőhéjazat elkészítése.

A tető héjazata lehet beton vagy kerámia cserép, de igény esetén készülhet bitumenes vagy fazsindely tetőfedés is.

Ipari létesítmény esetében trapézlemez vagy cserepeslemez fedés is alkalmazható.

Igény esetén alacsony hajlásszögű zöldtető is kialakítható.

Az acélszerkezet vagy faszerkezet összeszerelését követően kerülhet sor a külső, falburkoló lemezek felszerelésére, nyílászáró beépítésre, majd a vakolat elkészítésére.

Ma már a teljes falszerkezeti, födémszerkezeti rétegrendet gyárban elő tudjuk állítani a külső és belső hanggátló, tűzálló, ütésálló Rigips, Habito lapok burkolásával, a falak gépi befújt farost szigetelésével együtt. 

hokozpont

Helyszíni vázszerkezet építés általában akkor jön látókörbe, ha nem lehet daruzni a telekadottság miatt. Ilyenkor a vázszerkezet gépi megmunkálása után kézi erővel a kivitelezési helyszínen kerül felépítésre, majd palánkolásra és szigetelésre.  Ebben az esetben is fenntartható Steico farost szigeteléssel szigetelünk, melynek a hőtároló tömege 3x jobb, mint a szálas üveggyapot vagy kőzetgyapot hőszigetelés. 

A gépészeti vezetékek elhelyezésére több lehetőség van, az egyik installációs réteg kialakításával.

Steico Install üzemi szerelése videó:

Steico Install elemet üzemi körülmények között szereljük fel a fa- vagy acélszerkezetes falszerkezetre a gipszkarton réteg alá, melyben szabadon vezethető később elektromos kábel vagy vízvezeték, esetleg fűtési-hűtési vezeték. Így az épület párazárása nem sérül a gépészeti és villamos szereléssel, plusz a falszerkezet egy nagyszilárdságú, nagy hőtároló kapacitású, hanggátló lappal lesz ellátva. 

A villamos vezetékek a födémben és a falakban, a fűtési vezetékek a padlóban a szigetelésben vannak elvezetve.

falfutes

Központi porszívó alapcsövezése a padlóba, egyszintes épület esetében akár a födémen is kialakítható.

Lehetőség van padlófűtés, fal és mennyezet hűtés és fűtés beépítésére, de ebben az esetben a falakat gipszkarton helyett Heratekta lemezekkel burkoljuk, majd a csövek elhelyezése után gépi gipszes vakolattal vakoljuk.

szaniterekA szerelőbetonra vízszigetelés kerül, majd a gépészeti vezetékek elhelyezése után elkészíthető a padló hőszigetelése.

A kialakított rétegrend után kialakítjuk a burkolatok fogadására alkalmas 2. réteg esztrich aljzatbetont, és lezárjuk gipszkartonnal a gépészet miatt az eddigiekben egy oldalon burkolt falakat.

gletteles

Beszerelésre kerülnek a szaniterek, fűtőtestek, szerelvények.

Ezzel egy időben a hideg-meleg burkolási munkák is elvégezhetőek.

A falakat több rétegben gletteljük, majd 3 rétegben festjük, vagy tapétázzuk. A minőség Q3, mely már a súrlófényre is komoly követelményeket támaszt. 

Sokkal modernebb megoldás, ha a festés helyett falburkolattal látjuk el a belső teret. Ebben az esetben egy egészséges formaldehid mentes falburkoló lemezt alkalmazunk, mely 99% természetes fából készül, ára pedig vetekszik a festés és glettelés költségével azzal a különbséggel, hogy egy gyári minőséget kapunk, az általunk választott dekorációval és bármikor le is moshatjuk a felületeket annak károsodása nélkül. EcoWall Be.yond termékeinkről ide kattintva találhat bővebb leírást. 

Pár EcoWall fotót megtekinthet a galériában, ehhez kattintson a kis képekre. 

Festés után beépítjük az utólag szerelhető kiváló minőségű, belső nyílászárókat, valamint a villamos szerelvényeket felszereljük.

ledes

A bal oldali képeken egy közel 20 évvel ezelőtt felépített családi házunk szobája látható, akkor még 1 wattos ledes izzókat lehetett csak beszerezni, de mi már akkor is ezt alkalmaztuk az energiatakarékosság miatt. 

 

 

 

Építési rendszerünkből lehetséges fürdőszoba vagy akár tárgyaló pod-ok kialakítása, mely kulcsrakész állapotban kerül ki a gyárból és kerül beemelésre akár egy több tízemeletes épület kivitelezése során, úgy, hogy az átadásig a fürdő ajtaja ki sincs nyitva, így nem rongálódhat és az üzemi gyártás miatt minden méretpontosan gyártható. 

Nagyon fontos kiemelni, hogy minden házunk tervezésénél, gyártásánál, kivitelezésénél az épület teljes életciklusára is gondolunk, így az alapanyag megválasztástól az építésen át az üzemeltetésen keresztül a 100-200 év múlva történő bontásig átgondoljuk, hogy a környezetünknek, a bent élőknek mi a legjobb megoldás, így előtérbe helyezzük a természetes alapanyagok használatát, a fenntarthatóságot és azt, hogy minden alapanyag az emberre gyakorolt hatása minimális legyen. Milyen anyagokkal tudjuk ezt elérni? Fából, kenderből készült statikai, hőszigetelési termékekkel, vályogból, mészből készült festékekkel, vakolatokkal és egyéb természetes alapanyagok felhasználásával.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

102 hozzászólás

 1. Egyszerű kérdésem lenne egy 100 négyzetméteres ház mennyibe kerül evvel a tehnológiával???

  1. Kedves Arnold!
   A kérdés egyszerű, de a válasz már nehezebb.
   Ezért elküldtünk pár darab típustervet, melyek aktuális árjegyzék szerint be vannak árazva.
   Ha konkrét tervei vannak, azt is nagyon szívesen beárazzuk egy napon belül. Ha nincs terve, azt is elkészítjük, az Ön igényeinek maximális figyelembevéltelével. Abban az esetben ha velünk építtet, teljesen ingyenes a tervezés és az engedélyeztetés.
   Tisztelettel:
   Készházportál ügyfélszolgálat

    1. Árajánlatot szeretnék kérni egy olyan házra, mely pince, földszint és egy emelettel rendelkezne. Szintenként kb. 80-100 nm-es és energia takarékos házra gondoltunk. Köszöm: R. Zsolt

   1. Tisztelt Ügyfélszolgálat,

    én is egy 100-120 m2 körüli nappali + 3 szobás (lehetnek fél szobák is) házban gondolkodom. Modern, egyszerű vonalvezetésű lapostetős vagy enyhén lejtős házra gondoltam sok üvegfelülettel. Hasonló jellegű háznak van esetleg típusterve? Ha igen, akkor szíveskedjenek ármegjelöléssel részemre megküldeni.
    Előre is köszönöm,
    Katonáné Gabi

    1. Tisztelt Cég!
     Szeretnék kérni tipus terveket 100-130 n2-res házakra csupasz telekre, kulcsrakészen árakkal!
     Köszönettel: Macska Tamás

  2. Szeretnék Árajánlatot kérni önöktől ha lehetséges! 60-100 nm körüli érdekelne képekkel,árajánlatal!

  3. Hello!
   Szeretnék én is érdeklodni, mennyibe kerul egy kb. 100 nm teruletu haz kivitelezese, munkaval egyutt. A válaszukat elore is koszonom.

 2. Szeretnék igényelni én is pár ilyen típustervet amennyiben lehetséges, felkeltette az érdeklődésemet cikkük. Az elkészült épületre esetleg passzívház tanusítást vállalnak?

  Üdvözlettel
  Örs

 3. Tisztelt Cég!
  Érdeklődnék,hogy van e lehetőség egy 3generáció s ház kivitelezésére konyha fürdő és 2szoba +nappali +tárolok garázs. ez kb mennyibe kerülne energia takarékos módszerekkel (napkolektor, geotermikus energia)
  Köszönettel.

  1. Tisztelt Készház Tanácsadó!

   Típustervet szeretnék kérni Önöktől! Modern stílusban gondolkodunk,elsősorban egyszintes,vagy esetleg szinteltolásos,acélszerkezetes házban nappali+3 szobásban,durván 130 nm-es. Elrendezését tekintve szeretnénk ha a ház egyik fele nappaliból,konyhából,étkezőből,mosókonyhából állna és a másik részén helyezkednének el a szobák,fürdő,külön wc,a szülői hálóhoz külön fürdővel és garderobeal. Megvalósítható-e hogy a nappalis rész belmagassága nagyobb legyen? Illetve egy kétállásos garázst is szeretnénk. Kérnék ehhez egy körülbelüli árajánlatot is!
   Válaszukat előre is köszönöm!

   Üdvözlettel és Köszönettel: Vrankó Nóra

 4. Szeretnék igényelni én is néhány típustervet amennyiben lehetséges. Ami elsősorban érdekelne, az kb. 80-100nm-es épület: 2-3 szoba + konyha, fürdő, előszoba bontásban. Előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: “Dávid

 5. Szeretnék igényelni én is néhány típustervet amennyiben lehetséges.Engem ami érdekelne kisebb típusú háztervek.
  Előre is köszönöm.
  Üdvözlettel:Krisztina

 6. Tisztelt Szolgáltató!

  Van egy 12×5 méter nyaralóm, amit le szeretnék bontani, és a helyére (rozsdamnetes) tűzihorganyzott hidegen hengerelt acél vázzal egy teljesen új házat építeni!

  Érdekelne, hogy gyártanak-e megrendelésre csak kimondott rozsdamentes szerkezetet nyergestetővel, ha igen kb mennyibe kerülne egy ilyen szerkezet a megadott méretben, csak a külső falak és a tetőszerkezet, a térelválasztó falakat gipszkarton szerkezettel készíteném el?

  Üdvözlettel:
  Máté Domokos

 7. Érdekelhet az új technológiás építési kínálatuk. A bemutatott építési módhoz milyen és mennyi garancia tartozik., illetve mennyi a szavatosság? Mivel komoly pénzek kerülhetnek beruházó közelbe. Az sem mellékes, hogy lakás céljára való használata ne tartozzon az energia faló kategóriába.


  1. Kedves Vilmos!

   Köszönjük, hogy leírt véleményét!
   A garanciával kapcsolatos kérdésére azt tudom elmondani, hogy magára az alapszerkezetre mi 30 év garanciát adunk.
   Az élettartam a minőségellenörző laboratóriumok vizsgálata szerint többszáz év. A szerkezetek el vannak takarva, így az időjárás nem is érinti a falszerkezet statikai vázszerkezetét.
   Mi már építettünk belőle horgász stéget is, ugye ott az egész szerkezet a vízben van és írintkezik is vele. 10 év után semmilyen jel nem mutat arra, hogy a szerkezet rozsdásodna.
   Elmondható, hogy az EnergyFriendHome építési rendszerrel felépített családi házak bőven meghaladják egy hagyományos építésű ház élettartamát, mindemellett kisebb energiát fogyasztanak és kisebb a karbantartás igényük.
   Reméljük, hogy segítettünk.
   Kérdés esetén itt, vagy a kapcsolat menüpontban felteheti további kérdéseit, vagy szíveskedjen hívni a 06 20 444 44 24-es telefonszámunkat.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálat

 8. Annyit szeretnék kérdezni hogy egy 100 négyzetméteres ház mennyibe kerül ezzel a tehnológiával???

 9. Üdvözlöm!
  Típustervet és árajánlatot szeretnék kérni.60-100nm-es házakról.
  Ami fontos,hogy nappali+minimum 2-3 háló legyen a tervben.Kicsiben gondolkozunk.
  Köszönettel:M.Henrietta

  1. Kedves Henrietta!
   Köszönjük, hogy megtekintette oldalunkat és ajánlatot kért!
   A típusterveket pár percen belül levélben elküldjük az aktuális árajánlattal együtt.
   Ha bármilyen kérdése van, kérem keressen bennünket a lap tetején található telefonszámunkon, vagy emailban.
   Tisztelettel:
   Kp.hu Ügyfélszolgálat

 10. Kedves Válaszoló!
  Kérem küldjön számomra is árajánlatot.
  Egyik kérdésem: mennyibe kerül egy átlagos 100 négyzetméteres ház?
  A másik: mennyibe kerül egy 25-30 négyzetméteres?
  Üdvözlettel: Gabi

 11. Szeretnék kérni pár típustervet (ha lehet bauhaus stílusút) 80-120 nm-es házakra kulcsrakész árral.
  Köszönettel: Zsófi

 12. Szeretnék igényelni én is néhány típustervet amennyiben lehetséges.Engem ami érdekelne kisebb típusú háztervek!!
  Köszönöm

 13. Szeretnék igényelni én is néhány típustervet amennyiben lehetséges.Engem kisebb típusú háztervek érdekelnének. 60-100nm-ig
  Előre is köszönöm.

  1. Kedves Krisztián!
   Küldünk több ajánlatot a kért méretben. Fontos megemlítenünk, hogy Mi nem dolgozunk típustervek alapján. Azok csak a figyelemfelkeltést és az árak bemutatását szolgálják.
   Minden esetben ingyenesen készítjük el az igények maximális figyelembevételével és a helyi rendeletekkel összhangban a terveket.
   Üdvözlettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

 14. Üdvözlöm Önöket!
  Hasonlóan az előttem szólókhoz, én is típusterveket szeretnék kérni, ha lehet minél többet.
  Egy kisebb családi ház a cél(100m2 körüli de inkább alatti)
  Előre is köszönöm: Gábor

  1. Kedves Gábor!
   Küldünk több ajánlatot a kért méretben. Fontos megemlítenünk, hogy Mi nem dolgozunk típustervek alapján. Azok csak a figyelemfelkeltést és az árak bemutatását szolgálják.
   Minden esetben ingyenesen készítjük el az igények maximális figyelembevételével és a helyi rendeletekkel összhangban a terveket.
   Üdvözlettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

 15. Tisztelt Kp.hu ügyfélszolgálat!

  Szeretnék én is igényelni néhány bemutató tervet, árakkal.
  Igényeim egy 90-100 m2-es ház, a vele egybeépített ~30 m2 gépjárműtárolóval.

  Tisztelettel:
  Nagy Imre

 16. Tisztelt Cég!

  2012 márciusában kezdenénk építkezni és nagyon érdekel ez a szerkezeti mód.
  Szeretnék egy ajánlatot kérni kb egy 70 nm-es házra. Kecskeméten szeretnénk építkezni.
  Szeretnénk 2 szobát, nappalit, fürdőt és pincét.
  Mit ajánlank és mennyiért.
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Gyöngyi

 17. Szeretnék igényelni én is néhány típustervet amennyiben lehetséges. Kisebb típusú háztervek érdekelnének. 60-100nm-ig
  Előre is köszönöm.

 18. Tisztelt Építtető!Az előttem szólok után,Én is szeretnék árajánlatot -típustervet kérni egy olyan jellegű házra,mely áll:konyha-nappali,háló,2 gyerek szoba,fürdő,vc,kamra.kb 80m2-es. Köszönettel Szabó Ági

 19. Felkeltette érdeklődésemet ez a technológia, meg úgy az egész. Engem egy 100-120 nm-es ház érdekelne, 1 háló (kisebb) és 3 szoba, fürdő, wc, konyha-nappali-étkező, mosókonyha. Egy szintes. Ehhez hasonló típus tervet szívesen megnéznék árakkal együtt! Előre is köszönöm! Radvánszky Éva

 20. Kérem küldjenek tipusterveket, mintákat (árakkal), valamint szeretném megkérdezni, hogy “nagy belmagasságú” -bérház jellegű házban- lehet-e és érdemes-e ezzel a technológiával tetőtérbeépítést kivitelezni. Ha igen, erre is van kialakult elképzelés / minta terv, kérem csatolják a mailben azt is.

  Köszönöm

 21. Tisztelt Ügyfélszolgálat!

  A változatosság kedvéért én is szeretnék kérni néhány tervet árakkal tűzdelve. 🙂 Elképzelés: 100-120 nm (max. 150 nm), egyszintes, benne lévő garázs, geotermikus fűtés-hűtés, 2-3 szoba…

  Előre is köszönöm!

  Üdvözlettel.:
  Vas Csaba

  1. Kedves Csaba!
   Már el is küldtük a kért rajzokat és árakat!
   Fontos tudni, hogy nem típustervek alapján építkezünk.
   Ezek csak arra jók, hogy egy nagyságrendi árat lásson a Kedves Ügyfél.
   Pár napon belül megújult típusterveinkből is küldünk egy komplett anyagot.
   Tisztelettel:
   Készházportál ügyfélszolgálata

 22. T.Energy Friend Home készház !

  Kérem szíveskedjenek 1+2 fél szobás és gépkocsi beálló részére
  tervrajzot valamint árajánlatot küldeni.
  üdv :Keglovics Ferenc

 23. Tisztelt Készház tanácsadó!

  Szeretnék kérni önöktől néhány “típustervet, melyek aktuális árjegyzék szerint be vannak árazva”.
  Az elképzelésünk az épülettel kapcsolatban “Huf Haus” jellegű.

  Köszönettel:
  Gallai István

 24. Tisztelt Kp.hu ügyfélszolgálat!

  Szeretnék kérni néhány bemutató tervet, árakkal.
  Elképzelésünk egy egyszintes 90-100 m2-es ház egybeépítve a garázzsal.
  (3 kisebb szoba, nappali+étkező, konyha, 2 fürdő WC-vel)

  Köszönettel:
  Kovácsné
  Budapest

 25. Tisztelt Készház tanácsadó!

  Felkeltette érdeklődésemet ez a technológia. Engem egy 100 nm-nél nagyobb egyszintes ház érdekelne, 1 háló és 3 (gyerek)szoba, fürdő, wc, konyha (kamrával), étkező, nappali, mosókonyha, esetleg dolgozószoba és garázs tárolóval. Ilyesmi típusterveket szeretnék kérni árakkal együtt!

  Előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:
  F. Patrícia

 26. Tisztelt kp.hu!

  Kérem küldjenek részemre is árakat tartalmazó terveket. Elsősorban alápincézett földszintes épülettípus érdekelne, kb 100-120 nm méterben. Lehetőleg talajkollektorral szerelt szellőzőrendszerrel.

  Köszönöm!

  Üdv,
  Dávid

 27. Tisztelt kp.hu!

  Erdeklodnek, hogy mennyire hangszigeteltek a belso elvalaszto elemek, mennyire hallani a szomszedban molyolo, beszelgeto, zenet hallgato gyereket.
  Lehet-e, ajanlott-e fa nyilaszarokkal kerni.

  Mibe kerulne premium minosegben (burkolatok, szaniterek) egy 200-220nm-es egy szintes haz,nappali + 5 szoba/felszoba + cirka 100nm pince leosztasban? Minel tobb, minel nagyobb ablak, modern haz.

  Kerem kuldjenek tipusterveket es arakat.
  Koszonom
  Muki

 28. Tisztelt kp.hu

  Szeretnék igényelni néhány típus tervet, árajánlattal egybekötve.
  Az épülettel kapcsolatos elképzelésünk:
  100 – 130 m2 közötti egyszintes ház, amerikai konyhás nappalival és 3 szobával + egy kb 20m2 -es garázs.

  Előre is köszönöm.
  István

 29. Tisztelt kp.hu!

  Felkeltette érdeklődésemet ez a technológia.
  Engem egy 90-100 nm-es ház érdekelne.Egy szintes: 3 szoba, fürdő, wc, konyha-nappali-étkező, háztartási helység és gépkocsi tárolóval.
  Ilyen típusterveket szeretnék kérni árakkal együtt!

  Válaszukat előre is köszönöm: Anikó

 30. Tisztelt kp.hu!

  Erdekelne, hogy egy 80 nm-es 2 szintes haz kb. mennyibe kerulne. Lehetoseg szerint mi passziv hazat szeretnenk es a belso kialakitast (viz, villany, burkolas) sajat magunk meg tudnank oldani.
  Erre vonatkozoan szeretnek terveket kerni hozzavetoleges arakkal.

  Elore is koszonom,
  Gabor

 31. Tisztelt kp.hu!

  100-120 nm körüli ház érdekelne pincével. 3 kisebb szoba, nappali, konyha-étkező-kamra, fürdő-wc, mosókonyha-wc, tárolóhelyiség. + kb 20 nm-es garázs.

  Köszönettel: Erika

 32. Üdvözlöm!
  Típustervet és árajánlatot szeretnék kérni.60-100nm-es házakról.
  Ami fontos,hogy nappali+minimum 2-3 háló legyen a tervben.
  Köszönettel:Sz.Zoltán

 33. Tisztelt Készház tanácsadó,

  Nagyon tetszenek az ötletek és a megvalósíthatóság.
  Kérem küldenének számomra prospektust árajánlattal együtt.
  Tervek szerint egy 90-100 m2-es ház érdekelne.
  Lehetőleg minimalista stílusú tervek érdekelnek.
  Olyasmi mint az Önök által posztolt fentről a 3-ik kép.

  Előre is köszönöm.

  Üdv. Levente

 34. Tisztelt Uram!

  80-120 nm körüli házról szeretnék típustervet és árajánlatot kérni. 3 kisebb szoba, nappali, konyha-étkező-kamra, fürdő,wc, mosókonyha-wc, tárolóhelyiség. A kivitelezéskor van-e lehetőség arra, hogy pl. pincét, alapőozást én alakítsam ki?

 35. Tisztelt kp.hu!

  Kérem szíveskedjenek részemre is 80-100 m2 körüli 2 szoba + nappalis családi ház típusterveket (árakkal) küldeni, ill. érdeklődnék, hogy saját elképzelést lerajzolva milyen címre küldhetnék el árajánlatkérés miatt.

  Köszönettel:
  F. Éva

 36. Elnézést, a legfontosabb kérdés kimaradt az előző bejegyzésből! Az, hogy Pécsen vállalnak-e építést?

  Köszönettel:
  F. Éva

 37. Tisztelt kp.hu,

  Kérem 60-100 m2 (lehetőleg modern, futurisztikus) típusterveket csatolt email címemre megküldeni szíveskedjenek az árajánlatokkal együtt.

  Köszönettel:

  T.Szilvia

 38. Tisztelt Cégcsoport!

  Nagy érdeklődéssel fogadtam az Önök weboldalát. Szeretnék típustervet és árajánlatot kérni kettő variációra.
  1.) 80-100 m2 közötti amerikai konyhás, 3 fél\szobás, mosókonyhás, fürdő, wc, kamrás földszintes ház.
  2.) Kétgenerációs ház, ami egybe épített, de külön álló lakrészekkel.
  Az egyik lakrész kb. 80 m2, 3 félszoba, nappali, mosókonyha, fürdő, wc.
  A másik lakrész, 30-45m2, 2 kicsi szoba, nappali, konyha, fürdő, wc.

  Bármelyik megoldáshoz, esetleg épületből nyíló fedett télikert is érdekel.

  Köszönöm előre is!!!

  Eva Nagy

  1. Kedves Éva!

   Kollégáink még a mai nap folyamán küldenek Önnek pár darab hasonló mérteű típustervet.
   Egyébként nem dolgozunk típustervek alapján, mert minden munkánk egyedi tervezésú. Ezek a rajzok csak azt a célt szolgálják, hogy egy hozzávetőleges ajánlatot adjunk Önnek és a Kedves Érdeklődőknek.
   Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérem hívja kollégáinkat a kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeiken.
   Köszönettel:
   Készházportál Ügyfélszolgálat

 39. Tisztelt Ügyfélszolgálat!

  Örömmel látom, hogy végre Magyaroországra is eljutott ez az építési technológia. Kérem küldjenek típustervet és árajánlatot az alábbi opciókra:

  Alapterület 120-140 nm, 3 szoba,garázs (2 autónak),amerikai konyha,mosókonyha,kamra, fürdő, WC.

  Típus: EnergyFriendHome készház vagy egyéb könnyűszerkezetes gyorsház. Külső-belső kivitelezés klasszikus mid-century amerikai lapostetős ház.

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel,
  Kéki Gergely

 40. Tisztelt Készház Tanácsadó!

  Szeretnék kérni Önöktől beárazott típusterveket mediterrán jellegű egyszintes 100-150nm-es házra.
  amerikai konyhás nappali, 3 v. 4 háló (ha 4, akkor két félszobával), 2 fürdő (egyik külön a hálók egyikéhez) valamint szokásos helyiségek (kamra, WC,HT helyiség), fedett terasz és egy 2 autó beállásos garázs.

  Az EnergyFriendHome technológia érdekelne, de bármilyen technológiás ajánlatot örömmel veszek.

  Köszönettel:
  Tóth Béla

 41. A XVIII. kerületben vásároltam egy régi, erősen omladosó házat, 400 nm-es telken. Szeretném lebontattni, egy aránylag nagy és átlagnál magasabb (min. 10*15*3 m) pincegarázst kiásni, majd erre egy nagyjából 10*15-es házat építeni. A beltere inkább egyterű (nagy amerikai konyha-ebédlő-nappali kombó, 2 kisebb háló és egy kisebb dolgozószoba, egy fűrdő, wc… Az Önök Energy Friend Home technológiája felkeltette az érdeklődésemet.
  Kérdéseim: 1.generálkivitelezőként is vállaják-e a munkát? 2. Indikatívan, mennyibe kerül, milyen határidővel?

  Üdvözlettel, Kálmán

  1. Kedves Kálmán!
   Köszönjük érdeklődését építési technológiánk iránt.
   Természetesen vállalunk generálkivitelezést.
   Abban az esetben ha meg tetszik adni a telefonos elérhetőségét, akkor a helyszínt is megtekintenénk és adnánk beépítési javaslatot is, természetesen ezt ingyenesen.
   A telefonszámát kérlem a kapcsolat menüpontban részünkre elküldeni.
   Köszönettel:
   Nagy Sándor (Készházportál Ügyfélszolgálat)

 42. Üdv!
  Szeretnék kérni néhány típustervet prokoncept technológiával épített 70-120 nm körüli családi házra. Ha lehet legyen egy kis terasz is hátul, és legyen felső szint is. (hozzáépített garázs és pince is jó lenne) Köszönöm

 43. Kérnék önöktöl pár tipustervet 100-150nm -es modern stilusú EnergyFriendHome technológiával épithető házra árajánlattal .
  Köszönöm!

 44. Tisztelt Cím!

  Ajánlatot és típustervet szeretnék kérni 100 m2 körüli EnergyFriendHome technológiájú házra.
  Köszönöm

 45. Szeretnék kérni Önöktöl pár tipustervet 90-120nm -es bauhaus és modern stilusú EnergyFriendHome technológiával épithető házra árajánlattal. (20-30 m2 es pincével) Köszönöm

  1. Kedves Kata!
   A kért ajánlatot kollégáink a megadott email címre postázták Önnek.
   Ha bármilyen kérdése felmerül, kérem forduljon hozzánk bizalommal.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor
   (www.kp.hu ügyfélszolgálati igazgató)

 46. Tisztelt Cim!

  Egy 70m2-es egyszintes házra szeretnék ajánlatot kérni, melyben 2 szoba, fürdő és WC külön helyiség, konyha, étkező, nappali egy légtér.
  Előre is köszönöm.

  1. Kedves Gergely!
   A kért ajánlatot kollégáink a megadott email címre postázták Önnek.
   Ha bármilyen kérdése felmerül, kérem forduljon hozzánk bizalommal.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor
   (www.kp.hu ügyfélszolgálati igazgató)

 47. Tisztelt Cim!

  Sajnos az ajánlat nem érkezett meg e-mail cimemre. Kérhetem hoyg ismételten elküldeni sziveskedjenek?

  Tisztelettel:
  Mészáros Gergely.

 48. Tisztelt kp.hu!

  Jövő tavasszal szeretnék építeni Siófok környékén egy 200-250 nm körüli alapterületű házat (+ garázs, + pince).
  Nagyon modern, igényes, prémium (“luxus”) kivitelű házat képzelek el, kívül-belül, mely energiatakarékos egyben. Érdekelnek az “új” energianyerési technológiák, mint pl. napelem, geotermikus energia, stb.
  A technológiájuk felkeltette az érdeklődésemet, pár kérdésem van:
  – mennyire hangszigetelt egy ilyen épület?
  – mennyire teherbíróak a falak? (tehát pl. egy komolyabb konhaszekrényt fel lehet-e fúrni a falra?)
  – a falban, épületben felhaszbált anyagok tartalmaznak-e bármilyen rákkeltő, sugárzó anyagot?
  – mennyire mozog egy ilyen könnyűszerkezetes ház?
  – a házban levő komfortérzet van olyna jó, mint egy jó téglaházban?
  – s a legfontosabb: mennyibe kerül egy ilyen épület?

  Köszönettel:

  P. Antal

  1. Kedves Antal!

   Nagyon sok házunk épül referencia házként is, ami azt jelenti, hogy tudunk mutatni akár az Ön környezetében is több családi házat akár épülőfélben, akár kulcsrakész állapotban is.
   Mennyire hangszigetelt az épület?
   – Erre nem tudok konkrét választ adni, mert tudni kellene, hogy milyen falazatunkra kiváncsi. Külső, vagy belső, illetve azok közül is van több féle. Általánosságban azt tudom elmondani, hogy 20%-kal jobb értékeink vannak mint egy modern téglaház hangszigetelési paramétere, persze ez kisebb fallal tudjuk produkálni.
   Másik kérdése az volt, hogy: Mennyire teherbíróak a falak? (tehát pl. egy komolyabb konhaszekrényt fel lehet-e fúrni a falra?)
   -Igen teherbíróak. Alapesetben a gipszkarton fal is el tud viselni pontszerűen 35 kg terhet, ha viszont a profilunkba fúrjuk a teherhordó csavart, akkor 120 kg -150 kg közötti tárgyak is biztonságosan rögzíthetőek egy pontban. Ha viszont előre meghatározza a Kedves Megrendelő, hogy milyen magasságban szeretne majd bútort rögzíteni, akkor az építéskor behelyezünk teherhordó szerkezet azokra a pontokra.
   Harmadik kérdése: a falban, épületben felhaszbált anyagok tartalmaznak-e bármilyen rákkeltő, sugárzó anyagot?
   – Építési technológiánk egyik alapeleme a környezet és a lakók védelme. Semminemű káros anyagot nem építünk be a szerkezetbe, természetesen az összes legszigorúbb minősítésnek is megfelelünk.
   Ajánluk figyelmébe: https://kp.hu/gyakori-kerdesek
   Negyedik kérdése ez volt: mennyire mozog egy ilyen könnyűszerkezetes ház?
   – Ezt a kérdést nem értjük. Mitől mozogna??? De ha az a kérdés, ha földrengés lenne, akkor mit bír el a ház, akkor az a válasz, hopgy 8,6-os földrengést gond nélkül átvészeli a ház, ekkor már egy téglaház komplett födémszerkezete a fejünkön van, ergo aki bent maradt az megsérül. Egy ilyen házban ez nem fordulhat elő. Ha a mozgást úgy tetszik értelmezni, hogy ha a szél fúj mozog-e, recseg-e, akkor egy hasonlatot szeretnék mondani. Ez a hasonlat az acél védelmében szólna. Minden autó acél vázszerkezetű, ami nem az a súly miatt alumínium, minden modern híd acélból készül. Minden csarnok ami nagy fesztávú az acélból készül, de sorolhatnám még. Tehát a kérdés az, hogy ezek az épületek állékonyabbak szélben, fagyban, földrengésben, mint egy más építési rendszerből készült épület. Hiszen az acél egy rendkívül szilárd anyag, ami pontosan méretezhető, így kizárt annak a lehetősége, hogy valami nem felel meg a követelményeknek.
   Ötödik kérdése ez volt: a házban levő komfortérzet van olyna jó, mint egy jó téglaházban?
   – Mivel itt nincs huzat, ezért kellemesebb a lakókörnyezet is, mert még a penész sem tud megtelepedni, mivel nincsennek hideg pontok a falakban és a födémben. A szellőztetésről modern gépészet gondoskodik, így mindig friss levegőt kapunk, mely a kellemes érzetünk alapvető feltétele a hőmérséklet mellett.
   Az utolsó kérdése pedig ez volt: s a legfontosabb: mennyibe kerül egy ilyen épület?
   – Nehéz kérdés, ha nem látunk rajzot. Megint az autó példáját tudnám mondani. Lehet egy autó 5 és 10 millió is, akár egy tipus is lehet ez, de más motorral, más felszerelséggel.
   Abban az esetben ha szeretne egy pontosabb árat, akkor kérünk egy rajzot és két napon belül kötelezettségmentesen beárazzuk. Azt is fel tudjuk ajánlani, hogy kész házaink árait bemutatjuk, vagy típusterv ajánlatokat adunk Önnek.

   Bármilyen kérdése van, kérem keressen bennünket bizalommal.

   Tisztelettel:
   Készházportál Ügyfélszolgálata

 49. Szeretnék kérni Önöktöl pár tipustervet 70-90nm-es bauhaus és modern stilusú EnergyFriendHome technológiával épithető házra árajánlattal., melyben 2 szoba, fürdő és WC külön helyiség, konyha, étkező, nappali egy légtér.
  Köszönöm

 50. Tisztelt kp.hu!

  Engem is érdekelne, hogy mekkora összegért vállalnák egy kulcsrakész ház felépítését. 80-100-120nm-es házban gondolkodom, konkrét elképzelésem a ház elrendezését illetőleg még jelenleg nincs. Kérem Önöket hogy tájékoztassanak a nm árakról a következő háztípusok esetében:
  – Balaton 83
  – Balaton 100
  – Balaton 110
  – Galánta 102
  – 136 m2-es egyszintes családiház
  – 115 m2-es egyszintes családiház
  – VV nyereményház

  Előre is köszönöm segítségüket!

  Tisztelettel: Cs. Imre

 51. Érdekelne pár típusterv, nappali + 2 szoba, illetve ha van 2 szintes tervük, az is érdekelne, akár 3 szobával is.
  Köszönöm.

 52. Tisztelt kp.hu!

  Engem is érdekelne, hogy mekkora összegért vállalnák egy 85-90mm-es családi ház könnyűszerkezetes emeletráépítését + teljes renoválását+meg újolo energia ellátása történő fűtés kialakítását.
  Ház Pest megyében van.Kérem küldjenek árajánlatokat.

  Előre is köszönöm a válaszukat.

  Üdvözlettel.: Gyöngyi

 53. Tisztelt Cég !
  Érdeklődnék egy 70m2 beépíthetőségű, déli domboldali 2 szintes ház költségeit illetően a könnyűszerkezet jegyében, szerkezetkész állapotba illetve kulcsrakészen.
  szerkezetkész alatt értem amikor fal, tető betonozások készen vannak, beltér csupasz, gépészet nincs, csak a nyomvonal illetve csövezés fűtés nélkül.
  északról kapubejárat, ezen a szinten garázs, (épületen kívűl) alatta délre nagy terasz északra a föld alatti helységek kiváló kamra és gépészeti helységként funkcionálnának. Lapostető. Passzívitásra való hajlam.
  Körülbelül ilyen elképzelésünk van, részletek még tisztázatlanok.

  Köszönöm

 54. Tisztelt Készház tanácsadó!

  Tipusterveket és árakat szeretnék kérni, egy kb. 80 nm-es házra.

  Köszönettel:
  Kulcsár Judit

  1. Kedves Judit!

   Kérem szíveskedjen regisztrálni a http://www.ujhazak.com weboldalunkon. Azonnal több mint 20 családi ház árajánlatát és műszaki tartalmát megtekintheti.
   Pár perc múlva kollégáim kiküldenek Önnek pár darab típusterv árajánlatot.
   Ettől függetlenül ajánlom figyelmébe a http://www.ujhazak.com oldalt, mert ott minden héten őj terveket teszünk közzé árajánlattal.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor
   ügyvezető

  1. Kedves Pál!
   Kérjük szíveskedjen megadni a telefonszámát.
   Természetesen szlovákiában is dolgozunk.
   A kapcsolat menüpontban tud részünkre írni a főoldalon.
   Telefonon 00 36 20 444 44 24 -es számon lehet elérni a külföldi munkákkal kapcsolatban Nagy Sándor ügyvezetőt.
   Tisztelettel:
   Készházportál ügyfélszolgálata

 55. Üdvözlöm,
  bővítésre milyen megoldást tudnak ajánlani?
  1 szintes meglévő kocka ház korszerűsítéséről is szó lenne, bár feltételezem ezeken már nem változtathatunk. Így egy kb. 15-20m2-es helység hozzáépítésén gondolkodunk, épületgépészetileg akár “zölden” is.
  Köszönettel

 56. Szeretnék kérni pár típustervet (bauhaus/minimal/modern styl) 100-120 nm-es házakra .
  Köszönettel: Balázs

 57. Szeretnék Árajánlatot kérni önöktől ha lehetséges. Mi egy 100-120 nm-es házra gondoltunk. Nappalis De a konyhát úgy szeretném megvalósítani hogy ne teljes egészében kapcsolódjon a nappalihoz hanem csak félig. 2 szobával, gardróbbal,garázsal. terasszal. Ha készítenének tervet. Árajánlatot részünkre. Az építés aktuális. Most vásároltunk telket. Előre is köszönöm. tisztelettel: Nagy Szilvia.

 58. Üdvözlöm Önöket!

  Az iránt szeretnék érdekődni, hogy az adott típus terveket pl.flat home megnevezésűt át lehet e alakítani, úgyhogy a külkép hasonló legyen. kb 100-110 négyzet méteresházra gondoltunk. Ez az elrendezés nagyon tetszik nekünk…acél szerkezetes törekedve a zéró energiaház elvre. Ilyen méretű árban hogy nézhetne ki kiindulva flat home tervekből? (épített garázs nem szükséges, a konyha nappali étkező összevonható, illetve szeretnénk kadallót is!…a szobák mérete optimálisan szintén csökkenthető)

  Várom mielőbbi válaszukat!

  Üdvözlettel: Léna

 59. Tisztelt Tanácsadó

  Nagyon érdekelne egy közös projekt,amennyiben külföldön is vállalnak evvel a technológiával és eljárással történő házépítést.

 60. Tisztelt Kp.hu ügyfélszolgálat!

  Szeretnek kerni onoktol en is egy tervet egyszintes hazra(100nm), kovetkezo elemekkel:
  1 nappali, 2 halo, furdoszoba kaddal, nem sarok, konyha es etkezo lehetoleg egymas mellett, kandalloval szeretnenk inkabb de anelkul is erdekelne minket egy ar/koltseg.
  Garazzsal.

  Faradozasaikat elore is koszonjuk, varjuk az e-mailt!

  Udvozlettel

  1. Kedves Alíz! Küldtünk egy levelet, melyben benne van a mail címünk. Egyébként a kapcsolat mezőben található űrlapon is lehet üzenni és levelet írni számunkra.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor

 61. Tisztelt Tanácsadó!

  Típustervet szeretnék kérni Önöktől egy passziv haz eseten! Modern stílust szeretnenk,ketszintes,vagy esetleg szinteltolásos,acélszerkezetes házban nappali+3 szobásban,durván 110-130 nm-es. Elrendezését tekintve szeretnénk ha a haz also szintje nappaliból,konyhából,étkezőből,mosókonyhából plussz a szuloi halo furdovel es gardrobbal állna. Es a másik részén helyezkednének el 2 szoba kulon gardrobbal kulon furdovel es egy nappalival. Megvalósítható-e hogy a also szinti nappali belmagassága nagyobb legyen? Illetve egy kétállásos garázst is szeretnénk. Kérnék ehhez egy körülbelüli árajánlatot is!
  Válaszukat előre is köszönöm!

 62. Tisztelt Tanácsadó!

  Tipustervet szeretnék kérni egy tetőteres házról, mely 60+50 nm-es (101-130 nm), Földszint: nappali+étkező, konyha+kamra, háló+gardrob, szélfogó, zuhanyzó+külön wc, tetőtér: 3 szoba(gyerek), fürdőszoba káddal+wc.
  Illetve ugyanez csak garázzsal.

 63. Szeretnék egy olyan lakókonténert vásárolni, amely 30-50 m2 nagyságú és egész évben biztosít lakhatást 1-2 személy részére, található benne fürdőszoba (zuhanyzóval, kézmosóval, hely mosógépnek) és egy WC-fülke, valamint tartalmaz egy hálófülkét (2 személyes ágynak, ruhatároló szekrénynek elegendő hellyel) és egy nappali (benne a konyhaszekrénynek, mosogatónak, hűtőnek és egy ebédlőasztalnak való hellyel valamint egy nappalit, ülőgarnitúrának elegendő hellyel).
  Ha szükséges, két összeépített konténerből is állhat.
  Kérnék szépen tanácsot, árajánlatot.

 64. Ûdvözlöm Önöket!

  Most vásároltunk egy telket Vasmegyébe, ami 1750 négyzetméter. Az összes közmü a telken belül van.

  Körübelül 120 négyzetméteres házat szeretnénk. Van képem a házrol és belsö tervrajzom is, hogy kb milyet szeretnénk.
  Könnyüszerkezetes és kulcsrakészen. Szeretnénk tudni ,hogy önöknél mi az ami beletartozik a kulcsrakészbe.

  Ûdvözlettel Miki és Aniko Kriz

  1. Kedves Miklós!
   Cégünk éves szinten 20-30 darab családi házat kivitelezünk.
   Nincs megkötve, hogy mi a kulcsrakész és a szerkezetkész kivitel.
   Amit a kedves megrendelő kér azt készítjük el. Ha csak az alapozást kérik és a falakat, a tetőt és a vakolást, akkor azt, ha ennél többet akkor pedig azt árazzuk és készítjük el.
   Nincsenek bebetonozott fogalmak és készültségi szintek, amit a megrendelő szeretne azt árazzuk.
   Tisztelettel:
   Kp Sales House Kft

 65. Kedves Készház portál!

  Sajnos hamarosan költözködnöm kell, és nem tudom még milyen megoldást válasszak.
  Szeretnék kérni Önöktől típustervet és árajánlatot energia takarékos 60m2-es házra, és 50m2-es mobil házra.
  Kérném, ha lehetne akkor szerkezetkész és kulcsra kész verzió árát is legyenek kedvesek küldeni.
  Nagyon szépen köszönöm!Üdvözlettel:B.Mária

 66. Tisztelt Készház!
  Szeretnék kérni Önöktől típustervet és árajánlatot kulcsrakész 70 nm2 házra. Elrendezését tekintve szeretnénk ha 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali, zuhanyzó, wc, kamra.
  Előre is köszönöm fáradozásuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb