„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókKiemelt cikkeinktéglaház építés

Olcsó téglaház építése

A kp.hu és csapata 24 éve, 98%-ban, kiemelten energiatakarékos, könnyűszerkezetes favázas és acélszerkezetes családi házak kivitelezésével foglalkozik.

Az építtetők 65-70%-a téglaházat, 10-15%-a Ytong szerkezetű családi házat, a fennmaradó 10-15%-a pedig könnyűszerkezetes, szerelt házat, moduláris házat, vagy neopor zsalus családi házat szeretne építtetni.

Szeretnénk a kedves építtetni szándékozó partnereinknek megoldást nyújtani a legtöbb építési technológia tekintetében, ezért úgy döntöttünk, hogy a “hagyományos kivitelezéssel foglalkozó” csapataink létszámát bővítjük.

AKCIÓS TÉGLAHÁZ KIVITELEZÉS:

2023. december hónapban érvényes áraink a következők téglaház építés tekintetében:

Félkész téglaház építése alapozás nélkül: 35 millió forint 5% áfával, 30 cm-es modern falazóblokkból és 24 cm-es külső szigeteléssel ellátva. 

Kulcsrakész téglaház építése alapozás nélkül: 58 millió forint 5% áfával, 30 cm-es modern falazóblokkból és 24 cm-es külső szigeteléssel ellátva, a burkolatok 10 ezer forinttal kalkulálva és a legmodernebb 3 rétegű üvegezésű, 6 kamrás  VEKA színes keretes nyílászárókkal. 

A téglaházat nem vállalkozásunk építi, de olyan céggel dolgozunk, akiket ismerünk és jó munkát végeznek. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nézze meg a korábban kivitelezett energiatakarékos téglaházainkat. Kattintson a kis képre és nézze meg nagyobb méretben. 

Jöjjön el bemutatótermünkbe és ismerje meg az energiatakarékos családi házainkat. Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb