„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiház árajánlatKiemelt cikkeinkkönnyűszerkezetes faház építéskonnyuszerkezetes haz

Családi ház szerkezet gyártás

Napjainkra meghatározóvá váltak a családi ház építési piacon a könnyűszerkezetes acélvázas és favázas családi házak. A térhódítás fő oka, hogy rendkívül gyorsan lehet kiemelten energiatakarékos és földrengésbiztos családi házat építeni a könnyűszerkezetes építési móddal.

Az általunk képviselet favázas és acélszerkezetes könnyűszerkezetes építés üzemi előszerelése lehetővé teszi az építésztervek és gyártmánytervek elkészültétől számított azonnali gyártást, mely egy 150 négyzetméteres ház esetében 2-4 napot jelent a tetőszerkezettel együtt. Ezután a korábban elkészített fogadószintre egy munkanap alatt felállítjuk az összes falszerkezetet és egyszerűbb tető esetében a tetőszerkezetet is. Bonyolultabb tetőszerkezet esetében a falszerkezet és a tetőszerkezet építése 3 munkanapot is igénybe vehet.

A könnyűszerkezetes, másnéven készház vagy szerelt technológiás családi ház az első házgyári munkanaptól számítva a 6-7. napon félkész állapotra építhető és további 10-12 nap alatt az egész családi ház tetőfedése, külső nyílászárói, párkányai, ereszrendszere és vakolatrendszere is beépítésre kerülhet.

Abban az esetben, ha a Megrendelő pénze, a fogadószint és a tervek adottak, akkor 20 nap alatt egy kívülről teljesen kész családi ház valósulhat meg úgy, hogy az összes falakban lévő hőszigetelés és gépészeti gégecső, gipszkartonozás is megvalósul.

A könnyűszerkezetes családi ház építés legnagyobb negatívuma az, hogy nagyon gyorsan kell fizetni, mert gyorsan és egymással szinergiában valósulnak meg a feladatok, így csak az tudja ezt a sebességet megélni, aki készpénzzel rendelkezik. Az az építtető, aki nem készpénzből, hanem hitelből szeretne építkezni, lassabb és elhúzódóbb kivitelezésre számíthat. Ennek az az oka, hogy az üzemi előregyártás, szerelés, más néven panelizálás rengeteg munkafázist együtt kezel, így gyors, de egyszerre van szükség nagyobb készpénzállományra is, mert gyorsan megtörténnek a készültségek nem is egymás után, hanem szinte egyszerre.

Tehát 20 nap alatt képesek vagyunk külső kulcsrakész családi házat építeni, az összes külső nyílászáróval, belső gipszkartonozással és gépészeti gégecsövezéssel, hőszigeteléssel, vakolással együtt, ha az alapozás és aljzatbetonozás már adott és a tervek is rendelkezésre állnak.

A befejező munkák, mint burkolás, festés, villamos és víz gépészeti szerelés sebessége már csak attól függ, hogy az adott időpontban mekkora szabad kapacitás áll rendelkezésre a szakipari feladatok megvalósítására. Az új jogszabály lehetőséget biztosít arra, hogy minden építtető saját szervezésben, vagy akár saját maga is munkát végezzen a ház felépítésénél, mely helyi munkaerővel, barátokkal, rokonokkal olcsóbbá teheti a befejező feladatok elvégzését.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk minden évben a legmodernebb trendeknek megfelelően építette kiemelten energiatakarékos családi házait, de 2024. év első félévében üzembe helyezi hazánk legmodernebb acélszerkezet gyártó üzemét, mely teljesen automatikusan készíti el a fal- és tetőszerkezet összes elemét milliméter pontossággal.

2020. év elejétől a családi ház építésben nem csak mint kivitelezők, hanem mint gyártók is részt veszünk, hiszen az épület statikai vázszerkezetét, panelizálását, valamint a külső hőszigetelését is mi gyártjuk. Ezzel a Megrendelőink számára még kedvezőbb áron kínáljuk a könnyűszerkezetes házainkat.

A könnyűszerkezetes vázszerkezet és a hőszigetelés gyártásával viszonteladókat, más építőipari kivitelezőket is kiszolgálunk! Tehát várjuk a könnyűszerkezetes kivitelezők jelentkezését is, hiszen a legmodernebb megoldást nyújtjuk és a jelenlegi acélszerkezet gyártó piaci szereplőktől jelentősebb pénztárcabarát árazást kínálunk, mely miatt több pénzt kereshet a kivitelező is úgy, hogy a korábbinál akár olcsóbban adja a házat az építtetőknek. Így a kivitelező és az építtető is profitálhat.

Ha az Ön vállalkozása jelenleg is családi ház kivitelezéssel foglalkozik és szeretne egy nagyon gyorsan felépíthető, kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel foglalkozni, vagy ha most is épít hasonló könnyűszerkezetes házakat, de szeretne olcsóbban egy modernebb technológiát képviselni, kérjük jelentkezzen partner@kp.hu e-mail címen egy rövid bemutatkozással. Kollégáink hamarosan felkeresik Önt a részletek miatt.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb