„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeinkTudnivalók

“Hagyományos” szerkezetű családi házak bővítése acélszerkezetes készház technológiával

Az EnergyFriendHome készházak kiválóan alkalmasak egy már meglévő tégla, vagy bármilyen más építési anyagból készült épület bővítésére.
A bővítés lehet azonos szinten történő hozzáépítés, vagy szintráépítés is.
A minimális önsúlya miatt ott is alkalmazható az EnergyFriendHome acélszerkezetes építési mód, ahol semmilyen más technológia nem felel meg.
Ezért, régi nem többszintes háznak tervezett épületekre is lehet a legtöbb esetben ezzel a készház technológiával  új szintet ráépíteni.

keszhaz
Székesfehérváron épült luxus ház bővítése EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel

Amennyiben meglévő épület födémszerkezete statikailag nem megfelelő, a saját EnergyFriendHome Födémgerendáinkból teljesen száraz technológiával új födémet tudunk készíteni, akár úgy is, hogy a meglévő födémet nem kell megbontani, így az épület meglévő szintje folyamatosan használható az építkezés idején is.

keszhaz_szfv_4
Székesfehérváron épült luxus ház bővítése

Az emeletráépítés, vagy hozzáépítés esetén az elkészült munka és a régi épület között nem lesz különbség, csak az épület hőszigetelési tényezőiben lesz hatalmas különbség, amennyiben a Kedves Megrendelő a régi épület szigetelését is szeretné azonos színvonalra felhozni, akkor a tervezésnél úgy dolgozunk, hogy  a falsíkokban ne látszódjon a meglévő épület új szigetelési rétegrendje.

keszhaz_szfv_melegenhengerelt

Lapostetős épületek utólagos tetőtér beépítésére, vagy emeletráépítésre is alkalmas. Megfelelő hőszigetelés és burkolólemezek esetén akár 4 órás tűzvédelmi határérték is kialakítható, ami a legextrémebb igényeket is kielégít.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az EnergyFriendHome®emelet és tetőtéri rendszer rendkívül jól ellenáll a földrengéseknek, illetve igen magas a széltűrése, soha nem kell gomba, rovar és tűz ellen kezelni. Mindezeket a jó tulajdonságokat a faanyag súlyának 1/6-odával eléri, nem beszélve a tized milliméteres pontosságú munkavégzést.

Lényegesen gyorsabb és szinte teljesen időjárás független munkavégzéssel időt takaríthat meg.

Ha Önt érdekli a meglévő lakásának, családi házának bővítése, kérjük keresse az oldalunkon található elérhetőségeinken kollégáinkat. Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

7 hozzászólás

 1. Tisztelt Készhazportal!

  Szeretnek érdeklődni, hogy az EnergyFriendHome technológiàval mennyiből lehet kihozni egy tetőteret meglévő családi házon / úgynev. “Kàdàr-kocka tipusu haz/ födémcserével, tetőcserével.

  Válaszukat előre is köszönöm, Marianna

  1. Kedves Marianna!
   Köszönjük az érdeklődését.
   Kollégáink a holnapi napon keresni fogják önt és segítenek a kérdéseinek a megválaszolásában.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

 2. Érdekelne engem is,hogy milyen összegből lehet kihozni egy emelet ráépítést?

  Köszönettel várom válaszukat! Üdv. Lili

 3. Üdvözlöm önöket! Érdeklődni szeretnék! Jelenleg van egy 55nm-es kőből épült lakásunk és bővíteni szeretnénk 2 kisebb szobával,amiről még tervünk nincs,hogy oldalra avagy fölé szeretnék-e!? Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e egy olyan tervet csinálni,ami a legolcsóbb lenne számunkra? Válaszukat előre köszönöm! S Sándor

  1. Kedves Sándor!
   Elnézését kérem, de az idei évben már nem tudunk felújítási és bővítési munkát vállalni.
   Tisztelettel:
   Kp Sales House Kft

   1. Köszönöm válaszát,de nem idén lenne aktuális! Ezért szerettem volna egy infót,felmérést, hogy mire számíthatok majd! Ha ez megoldható lenne, akkor időpontot is jobban lehetne egyeztetni. Köszönöm

 4. Köszönöm válaszát,de nem idén lenne aktuális! Ezért szerettem volna egy infót,felmérést, hogy mire számíthatok majd! Ha ez megoldható lenne, akkor időpontot is jobban lehetne egyeztetni. Üdv. S.Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb