„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókKiemelt cikkeink

Mobilház akció

Cégünk EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos készházak kivitelezésével foglalkozik.

Az építési rendszerből építhetőek hétvégi házak, mobilházak, családiházak, éttermek, csarnokok, mezőgazdasági létesítmények, stb…

Az eddig épített mobilházaink műszaki tartalma teljesen megegyezett a kiemelten energiatakarékos családiházaink paramétereivel, mind felszereltségben, mind anyagfelhasználásban.

Egy általunk épített luxus mobilház falaiban minimálisan 35 cm hőszigetelés volt, ezzel szemben a konkurens cégek 5-12 cm-t használnak.

EnergyFriendHome Luxury mobilházak egyedülálló 35 cm-es külső fal és födém szigeteléssel… 160-170, 000 Forint/m2 nettó áron.

A magyar piacon az új gyártású gyengén hőszigetelt mobilházak berendezés nélkül 120-150 ezer forint plusz áfás áron kaphatóak.

Ezzel szemben a mi luxus mobilházaink, kiemelten extra hőszigeteléssel 160 ezer forint körüli nettó áron elérhetőek.
Mi a konkurens termékekkel szemben minimum 120% extra szigetelést adtunk hasonló áron!

Nagyon sok család elveszítette a lakását az elmúlt hetekben, hónapokban és várhatóan ez a szám folyamatosan sajnos nőni fog.

Cégünk ezért kialakított egy új mobilház típust, mely igen kedvező műszaki paraméterekkel rendelkezik és árban nagyon versenyképes más cégek gyártmányaival.

Az új mobilházaink megnevezése: EnergyFriend extra MobilHome
Az EnergyFriend extra MobilHome bekerülési költsége négyzetméterenként mindössze: 135-140, 000 Ft plusz 20% ÁFA! (Szlovákiából kiszolgálva)


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Tehát egy kulcsrakész 50 négyzetméteres mobilház: 7 millió forint plusz áfa összegért megrendelhető!
100 négyzetméteres egyszerű alaprajzú mobilház együttes mindössze: 13,5 millió forint plusz 20% ÁFA!

Az EnergyFriend extra MobilHome hőszigetelése a falakban és a födémben is 20 cm! Ez a szigetelés egy 38 cm-es téglafal, plussz 5 cm polisztirollal szigetelt falnak felel meg.

Mindkét mobilház típusunk daruzható, de szükség esetén tengelyekkel is el tudjuk látni és vontathatóvá tudjuk tenni. A nagyobb, moduláris mobilházakat érdemes külön alvázakkal, kerekek nélkül elkészíteni.

Egy 100 négyzetméteres mobilház 4-5 mobilház részből áll, melyet a helyszínre szállítva 1 héten belül kulcsrakész állapotban átadunk a Kedves Megrendelőnk számára.

EnergyFriendHome extra mobilházak külső fotója. Választható több színben. Lentebb megtalálja az épület lehetséges színválasztékát. 140, 000 Forint/m2 nettó áron.
Ezekből a színekből lehet a külső falakat kiválasztani.
Akár elárusító pavilont is lehet a mobilház rendszerből készíteni.

A jelen bejegyzés utoljára 2019-ben módosult. Már nem biztos, hogy aktuális.
Bővebb info mobilházakkal kapcsolatosan: https://keszhazgyar.hu oldalunkon, vagy a friss cikkekben található: https://kp.hu/kat/mobil-haz/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb