„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiházépítés külföldönHírek

A ++ kiemelten energiatakarékos prémium családi ház építés Szlovákia területén (800 EURO/m2)

Szlovákiában 800 EURO/m²  kivitelezési költséggel kulcsrakész családi házakat építünk 90 napos kivitelezési határidővel. (tartalmazza a 20%-os szlovákiai ÁFÁT is)

Házaink kiemelten energiatakarékos kivitelben valósulnak meg PRÉMIUM kivitelezéssel.

szekszárd 4
Lapos tetős EnergyFriendHome családi ház. 140 m2-es bruttó méretű ház havi összes rezsiköltsége: 24, 000 Ft/hó (összes elektromos fogyasztás, használati melegvíz ellátás, fűtés és hűtésrendszer üzemeltetés)

energyfriendhome-200xMinden családi házunkba hővisszanyerős szellőztető berendezést adunk ajándékba, mely minden helyiséget friss levegővel lát el úgy, hogy a belső elhasznált levegővel előfűti, vagy előhűti a bejövő levegőt. Így a szellőztetés teljesen automatikus és energiatakarékos, hiszen az ablakot ki sem kell nyitni és a szellőztetéskor keletkező hőveszteség minimálisra csökkenthető.

EnergyFriendHome könnyűszerkezetes ház1
2009-ben átadott EnergyFriendHome három szintes családi ház. 300 m2-es bruttó méretű ház havi összes rezsiköltsége: 35, 000 Ft/hó (összes elektromos fogyasztás, használati melegvíz ellátás, fűtés és hűtésrendszer üzemeltetés)

Szlovákiában és Magyarországon rendelkezünk megtekinthető referencia házakkal, melyek között van kis nyaraló és többszintes nagyméretű családi ház is. Egyszerre 5-6 családi ház kivitelezést végzünk, melyek mindegyike építés közben nyomon követhető a helyszínen, előre egyeztetett módon.

EnergyFriendHome készházCsaládi házainkat EnergyFriendHome és Horizont acélszerkezetes technológiával készítjük, ezenkívül favázas könnyűszerkezetes családi házak kivitelezését is vállaljuk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
Családi ház lépcsőfeljáró és homlokzat
2015-ben átadott mediterrán stílusú Prémium családi ház
minimal-somorja-e1340473620937
Szlovákiában épített referencia házunk

kulcsrakeszhaz.somorja-miniCsaládi házaink fal- és födémszerkezetében 40 cm hőszigetelést helyezünk el, az ablakok 6 légkamrás műanyag profilrendszerrel és 3 rétegű üvegezéssel, kiemelt hőszigeteléssel rendelkeznek. A burkolatok alapárban kalkulált költsége 20 EURO/m², a beltéri ajtó, a csaptelepek 100 EURO/db áron kalkuláltak, míg a Geberit WC-t  200 EURO/db áron költségeltük. A külső nemesvakolat rendszer a legmagasabb európai színgaranciával rendelkezik.

Lapostetős és magastetős (cseréptetős) családi házaink kivitelezési költsége megegyezik egymással.

Lehetőség van kizárólag a vázszerkezet megrendelésére is, ebben az esetben helyi munkaerővel, barátokkal, ismerősökkel befejezheti a munkákat és ezzel további pénzt takaríthat meg.

Most 135 EURO/m² felárral az otthona teljesen nulla energiás otthonként kerül átadásra, így többet nem kell rezsiköltséget fizetni a gáz és az elektromos szolgáltatók felé. 

Tud ennél jobb ajánlatot?Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb