„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiházépítés külföldönKiemelt cikkeink

EnergyFriendHome készházak építése Spanyolországban

Spanyolország egész területén, beleértve a Kanári-Szigeteket és a Beleári-Szigeteket is, vállaljuk acélszerkezetű könnyűszerkezetes EnergyFriendHome Prémium házak felépítését.

Spanyolország és a szigeteinek nagy földrajzi kiterjerjedése miatt, egyámástól eltérő műszaki paraméterek alapján építjük a házakat.

Észak Spanyolországban a hideg, ezzel szemben dél Spanyolországban a meleg ellen kell főként méretezni a házakat és ez is lesz a legfőbb erénye az épületeinknek, addig a Kanári-Szigetek térségében az épületeinknek a sós óceán párájával kell megküzdenie, hiszen itt a hőmérséklet kiegyensúlyozott.

Áraink a nemzetközi piacon kiemelkedően kedvezőek, főként ha figyelembe vesszük az alábbiakban felsorolt pozitív tulajdonságokat, melyekért más technológiák esetén külön extra költségeket számolnak fel.

A fő pozitívumunk a rendkívüli gyorsaság, a kiemelten magas hőszigetelési értékek, a kellemes tiszta belső levegő, a méretpontosság, a földrengésvédelem, magasfokú tűzvédelem, valamint az 1% alatti hulladék megvalósításával a környezetünk védelme.

A bekerülési költségeknél figyelembe kell venni, hogy ha velünk építtet, akár 2 hónapon belül is birtokba veheti a megrendelt otthont, tehát a pénze nem áll évekig egy kivitelezésben. A technológiánk alkalmas arra, hogy a legextrémebb időjárási, földrengésveszélyességi és tűzvédelmi paramétereknek is megfeleljen, valamint ezt rekord gyorsaságú kivitelezéssel párosítottuk.

Minden felhasznált alapanyagunk bevizsgált és minősített első osztályú építőipari termék.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Áraink IVA nélkül: 650-820 EURO/m2 ár között vannak Spanyolországban. Az ár függ a földrajzi elhelyezkedés miatti hőszigetelési és gépészeti paraméterektől és az épület tagoltságától.


Építési rendszerünkből készült már mobilház, garázs, nyaraló, családi ház, luxus villa, úszóház, szálloda, étterem, óvoda.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb