„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Akciókcsaládi házépítés árcsaládiház árajánlatcsaládiház építés árajánlatcsaládiházépítéskészház akciók

Családiház építési árak 2022-ben

A www.kp.hu weboldalunk idén 24 éves, így a legrégebbi hazai építőiparral foglalkozó internetes oldal is egyben.


Korábban évente egyszer, maximum kétszer tettünk közzé új családi ház építéssel kapcsolatos árlistát, 2021-ben hatszor, 2022-es évben 4 alkalommal kellett a családi ház építési árakat változtatni az építőanyag áremelések miatt, melyet a gyártók az idén az orosz-ukrán háború miatt megemelkedett energiaárakra fogtak.

Az itt közölt családi ház építési árakat 2023. január 20. napjáig történt szerződéskötési határidőig meghosszabbítottuk!

Minden évben a legtöbbször beérkezett kérdés az ügyfelektől az volt, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter családi ház.

Amikor a www.kp.hu weboldalunkat elindítottuk egy négyzetméter teljesen kulcsrakész (alapozással együtt) családi ház ára 80 ezer forint volt és ebben az áfa is benne volt!

Tehát egy 100 négyzetméteres ház kulcsrakészen 8 millió forintba került a 1990-es évek végén, a 2000-es évek elején.

Ha az áremelések napjainkban hasonló ütemben nőnek, 1-2 év múlva ebből az összegből csak az alapozást lehet majd elkészíteni sajnos.


Fentebb írtuk, hogy a tavalyi évben hat alkalommal kellett árakat igazítani a bekerülési alapanyag árak miatt.
Az utolsó negyedévben már csak félve mertünk árat adni az ügyfeleknek, mert olyan kaotikus volt a beker árak tekintetében a helyzet és több építőanyag a magas ár mellett sem volt elérhető, csak több hónapos előjegyzés után.
Több dolgot meg kellett változtatni a műszaki tartalomban, hogy olyan anyagokkal dolgozhassunk, melyek egész évben elérhetőek. Így hagytuk abba a kőzetgyapottal történő szigetelést, mert az ár hatalmasat nőtt és a termék sem volt elérhető csak több havi várakozás után és ez a helyzet 2022-ben egyre csak romlott.

Solymár EnergyFriendHome családi ház kulcsrakész állapot fotói két évvel az átadás után madártávlatból.

A válság azért jót is hozott a házépítési technológiánk számára és így az ügyfeleinken, mert a kőzetgyapotot például egy közel négyszer jobb hőtároló tömeggel rendelkező BIO cellulóz és fagyapot fújt szigetelésre cseréltük, melynek keretében két darab modern befúvógépet vásároltunk. Cégünk szigetelést végző szakemberei a STEICO cég által indított szigeteléstechnikai tanfolyamát elvégezték. 2023. január közepétől egy modern robotizált befújó automatával végezzük a falak hőszigetelését, biztosítva a legjobb hőtárolási-hőszigetelési eredményt és a garantált hézagmentességet.

Ezzel a Megrendelők tehát sokat nyertek, mert a szigetelési költséget nem változtattuk, viszont a hőtároló tömeg legalább legalább a háromszorosára nőtt, hiszen a szálas szigeteléssel szemben a faalapú szigetelések háromszor jobban teljesítenek az átmelegedéssel szemben.
Ez azt jelenti, hogy ha a kőzetgyapotos készház három-négy óra alatt melegszik át nyáron, a mai házainknak ehhez legalább 10-12 órára lenne szüksége, de akkor meg már nem süt a nap és nincs meleg.
A hagyományos gipszkartont is lecseréltük tűz- és vízálló, ütésálló modernebb megoldásokra, így már GlasrocX és Habito lapokat használunk. A normál gipszkartonnal szemben többszörös mechanikai és tűz- és vízállósági paraméterekkel rendelkeznek.

Göd, kulcsrakész acélszerkezetes családi ház

A hőszigetelő anyagok, a faanyag, az acél, a gipszkarton és kiegészítői, a réz, a műanyag termékek, ebből adódóan a kábelek, szerelvények, fajanszok, ragasztók, vakolatok, gipsztermékek árai soha nem látott mértékben nőttek.
A faanyag és az acél az elmúlt két évben 300%-os áremelést szenvedett el, de napjainkra beállt az eredeti árhoz képest egy magasabb mértékben és némileg stabilizálódott.

A gépészeti anyag beszállítók, 2022-ben 8 alkalommal változtatottak az árlistán és minden alkalommal felfelé mentek a költségek, de több anyag is eszeveszett szárnyalásba kezdett, melyet részben a Covid hatásának, részben a kormányunk építési és hitel támogatásainak, valamint az emelkedő energia áraknak is betudhatunk és ekkor jött a háború.

PuzzleHome készház acélszerkezete

Ezért 2022-ben az orosz-ukrán háború is érezteti hatását, mert az alapanyagok és az energia nagy része ebből a két országból érkezett az EU-ba. A polisztirol hőszigetelések például ma a két évvel ezelőtti ár háromszorosáért kaphatóak.

A 2023-as év nem tudjuk előre, hogy mit tartogat számunkra, de sajnos az előrevetített dolgok fényében nem számíthatunk árcsökkenésre. Szerencsére az 5%-os ÁFA érvényben marad a jövő évben is a 300 m2-t meg nem haladó hasznos alapterületű házak építésének esetében.
Kóklerek, simlis kivitelező cégek brutális számban jelentek meg az elmúlt 1-2 évben. Olyan emberek is elkezdtek kivitelezni, akik korábban egyetlen egy napot sem dolgoztak az építőiparban. Főként a korábbi Covid által leállt vendéglátásból és turizmusból érkezezett sok szerencsevadász vállalkozó, akik nagy része nem marad a piacon, de meglovagolja a jelenlegi helyzetet. Vigyázzunk tehát, hogy kivel szerződünk!

Kérjen ajánlatot tőlünk a saját családi házára ide kattintva

Nincs jogunk bántani a Megrendelőket, de sajnos nagyon sokan felelőtlenül vágnak bele egy-egy építkezésbe, mert a legtöbbször nem számít semmi más csak az ár és a vállalkozóktól elhangzó ígéretek. Az, hogy a kivitelező cégnek volt-e múltja, referenciája, felszámolás alatt áll-e, tartozik-e a beszállítóknak és mennyire biztos a jövője, fizet-e járulékot, adókat, sajnos nem igazán számít.

————–

Egy rossz példát szeretnénk bemutatni: Idén márciusban szerette volna az egyik Megrendelőnk átadni a saját maga által, helyben talált kőműves által elkészített fogadószintjét.
A fogadószint befoglaló mérete, 8-29 cm között változóan tért el a tervtől, az aljzatbetonozás 5 cm-t hullámzott és a felülete olyan volt, mintha egy háziasszony fakanállal kente volna el. A végén feltárással az is kiderült, hogy ugyan vasat tettek az aljzatbetonozáskor a fogadószintbe, csak az nem a betonban volt, hanem az alatta lévő kavicságyazatban. A kőműves díja pedig cca. 40%-kal magasabb volt, mint ha Budapestről ment volna le Balatonra egy szakmunkás brigád.
Az igazi baj az egészben, hogy a Megrendelő nem a saját rosszul teljesítő vállalkozóját hibáztatja, hanem a mi cégünket, mert mi nem kezdjük el a hibás aljzaton, alapozáson a házépítést. Pedig meg kellene érteni, hogy a házat nem lehet csak úgy rárakni egy vasalás nélküli, mérethibás fogadószintre. Ezután kettő szakértőt is fogadott, majd különböző szakembereket bízott meg, hogy állapítsák meg, hogy jó ez az alap ahogy van. Persze, aki látta szakember a munkát látta, hogy ez nem jó, de a Megrendelő elhiszi az eredeti kókler vállalkozójának, hogy jó ez így és erre lehet házat építeni.
Érdemes a további képeket megnézni és az erről készített cikket elolvasni az alábbi linken: https://kp.hu/egy-elrettento-fogadoszint-mintapeldanya-amikor-az-igazsagugyi-szakerto-is-teved/

Tehát, aki építkezik és több vállalkozó dolgozik a kivitelezésen annak kötelező a jogszabály szerint és a saját védelme miatt is műszaki ellenőrt alkalmazni.


Sajnos sok építtetőnél az sem alapkérdés, hogy a ház, melyet most szeretne felépíttetni az mennyire energiatakarékos lesz és megfelel-e majd az idén életbelépő szabályoknak, melyet már kétszer kitolt a koronavírus árnyékában a kormányunk.

Időközben 2022. augusztusától az energiaárakat az átlagfogyasztás mértékéig fogják rezsicsökkentett gázzal és árammal ellátni. Ez azt jelenti, hogy egy régi ház, ami korábban 30-40 ezer forint rezsiköltséggel üzemelt, az akár 150-200 ezer forintos rezsiköltségű számlát is generálhat a leghidegebb téli hónapokban. Tehát ennél soha nem volt fontosabb, hogy nulla külső energiaigényű, azaz rezsimentes legyen a felépítésre kerülő ház. Ezt nem tudja egyik kormány és válság sem felemelni, a nulla az nulla marad.
Időközben a kormány bejelentette, hogy “csak” kétszereséig emeli fel a villamos energia és cca. ötszáz százalékkal a gáz árát. Aki hőszivattyús fűtést használ annak az áram ára nem emelkedik!

Kérjen ajánlatot tőlünk a saját családi házára ide kattintva


Rengeteg cég az internetről leszedett képekkel ámítja a mit sem sejtő építtetőket, miközben hirdeti, hogy tucatnyi házat épített a korábbi években, de ha megnézzük a cégkivonatot, kiderül, hogy 5-10 milliós forgalma volt a legtöbb ilyen internet-huszár vállalkozónak. Az pedig csak hab a tortán, hogy jelentős esetben olyan pl. SIP paneles ház technológiának dőlnek be építettek, melyek nem alkalmasak a ház felépítésére, maximum vázkitöltés célra kaptak műszaki értékelést, de ennek ellenére az egész házat ebből építik fel és addig nincs baj, ameddig nincs baj szoktuk mondani, de sem statikailag, sem tűzvédelmileg sem korrekt a legtöbb ilyen épület és el kell mondani, hogy tisztelet a kivételnek, mert nem minden rossz nem azt állítjuk! (szerk. megjegyzése: Van olyan SIP ház, mely rendszerben is építhető és megfelel a kívánalmaknak)

Cégünket 5 éve a Dun & Bradstreet (korábbi nevén: BISNODE), a világ legnagyobb pénzügyi cégminősítője minősíti.

Minden évben egyre feljebb jutottunk a pénzügyi megbízhatósági ranglétrán.

Az idei évben az elérhető legmagasabb GOLD AAA” minősítést kapta meg a legnagyobb pénzügyi minősítőjénél, melyre a magyar vállalkozások csupán 0,63%-a jogosult.

Vállalkozásunk az elmúlt hónapokban egy félautomata új készház üzemet épített, mely hamarosan 100%-ban üzembe áll. Favázas és acélszerkezetes készházakat is gyártani tudunk a korábbi teljesítményünket legalább 300%-kal növelve.

Az itt közölt építési áraink frissítve vannak, melyek 2023. január 5 napjáig megkötött építőipari szerződés esetére érvényesek. Az árak tájékoztatóak, természetesen a végleges rajzokat pontosan be kell árazni, mert az ár változhat, ha a normáltól eltérő mennyiségű nyílászáró vagy vizes helyiség… stb van a házban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk kizárólag kiemelten energiatakarékos házakat gyárt és épít prémium alapanyagokból rövid határidővel és minden házunkat saját üzemünkben állítjuk elő innovatív megoldásokkal, minél több CNC-s megmunkálást végzünk annak érdekében, hogy minél méretpontosabb ház elemeket állítsunk elő.

 • A 2022-es évben is több építési technológiával foglalkoztunk és kerültük a hagyományosnak tekinthető megoldásokat, mert szerintünk az innováció viszi előre a világot, így nagyon fontos a fejlesztés és az is, hogy a felépített házak a fenntartható fejlődést szolgálják és minél kisebb ökológiai lábnyoma legyen az elkészült épületeknek.
 • Az ökológiai lábnyom az anyagválasztásnál kezdődik és a gépészeti megoldásokkal folytatódik és majd egyszer ha elbontják a házat, akkor nagyon fontos, hogy újra felhasználhatóak lesznek-e az építőanyagok vagy lebomlanak majd, esetleg sitthalmokban végzik.
 • Minél több fa alapanyagú bio szigetelést és építőelemet használunk, melyek CO2-t kötnek meg. Idén elérhető a teljesen BIO rétegrendű STEICO házunk, melynek falszerkezete teljes keresztmetszetben BIO és ÖKO minősítésű anyagokból áll.

AZ ALÁBBI ÉPÍTÉSI TECHNOLGIÁKKAL FOGLALKOZUNK 2023-BAN:

 • EnergyFriendHome, faszerkezetes könnyűszerkezetes készház építés
 • EnergyFriendHome, acélszerkezetes könnyűszerkezetes készház építés
 • STEICO BIO ragasztott faszerkezetes családi ház építés
 • PuzzleHome moduláris családi ház építés acél és fa szerkezetből.
 • ThermoBurok családi ház építés
 • PuzzleHome Ceramic (LIAPOR) Kerámia-betonból készülő házépítés

Az első négy felsorolásban szereplő családi ház építési mód, mind könnyűszerkezetes építési technológia, az utóbbi kettő pedig egy hagyományos eljárásnak nem mondható, de a ThermoBurok építési rendszer gyakorlatilag egy hőtárolós monolit vasbeton falszerkezet, melyen kívülről 35 cm grafitos polisztirol szigetelés adja a brutális hőszigetelést, míg belül gipszvakolattal látjuk el, a PuzzleHome Ceramic technológia falszerkezete pedig 1600 kg/m3 tömegű betonból készül, melyben égetett kerámia található, ami a normál betonhoz képest könnyít a szerkezeten.

A padló és a födém szintén hasonló hőtárolós megoldással és nagyteljesítményű hőszigeteléssel van ellátva. A kerámiaház pedig egy gyárban készített, előregyártott fal elemekből álló, környezetbarát és kiemelt hőszigeteléssel rendelkező építési forma, melynek segítségével kettő nap alatt tudunk szerkezetkész házat a helyszínen daru segítésével megvalósítani. 

A felsorolás első 4 eleme könnyűszerkezetes házas megoldás, a hőszigetelés tekintetében sokkal jobb hőszigetelő, mint egy modern téglaház, ezt tudjuk már régen a készházakról. 

Fontos kiemelni, hogy a mi általunk gyártott és kivitelezett készházak hőtároló tömege is sokkal jobb egy modern téglaházhoz képest, melynek oka, hogy nem hagyományos kőzetgyapot vagy üveggyapot hőszigeteléssel szigetelünk, hanem helyette BIO minősítéssel ellátott, nagy testtömegsűrűség cellulóz és fagyapot szigetelést fújunk a falpanelekbe résmentesen, tömörödés-mentesen, melyek egyrészről megújuló és fenntartható anyagok, másrészről a szálas szigeteléshez képest két-háromszoros tömeg mellett a fajhő tekintetében is 3-szoros értékkel bírnak. Ez egy modern kőzetgyapottal szigetelt házhoz vagy egy modern falazóblokkos házhoz képest cca. háromszor jobb hőtároló tömeget jelent.

Az összes készházunk és a két beton technológiás házunk a kiváló hőszigetelés mellett 12 óra feletti fázisletolódási idővel bír, mely a nyári átmelegedés ellen nyújt védelmet.

Tetőszerkezetes acélvázas családi ház 2022

Bizonyítottan a legjobb falszerkezetünk és födémszerkezetünk 20 órás fázisletolódási idővel rendelkezik, azaz ennyi idő kellene nyáron, hogy átmelegedjen a falszerkezet, de a nap csak 6-7 órán át süti a szerkezetet és jön a lehűlés, így nem indokolt a klíma használata sem ezekben a házakban. 

Nézze meg a 2022. januári családi ház építési árainkat és innovatív technológiáinkat
EnergyFriendHome acélszerkezetes családi ház fal és tető vázszerkezete. 2023-as év eleji rendelés esetén az ár: cca. 95. 000 Ft / m2

Acél vázkész állapot: A készházaink vázszerkezetkész, palánkolás nélküli megrendelés esetén 1-2 napos üzemi szerelés után a helyszínen 2-3 nap alatt felállításra és összeszerelésre kerülnek a tető és a falak tekintetében.

Ez az állapot palánkolás nélkül acélszerkezetes kivitelezés mellett 100 m2-es családi ház esetén egyszerű nyeregtető esetén: cca. 89-96. 000 Ft / m2 közepesen bonyolult tető esetén: 95-105. 000 Ft / m2, de a legbonyolultabb tagolt tetőszerkezet esetén sem megy az ár 115. 000 Ft / m2 közötti ár fölé. 

Félkész készültség esetén az összes ablak és külső nyílászáró beépítésre kerül, belül az összes szigetelés és kartonozás, palánkolás elkészül, a mennyezet vázszerkezete és szigetelése is 100%-os. A külső falszerkezet palánkolása 2022-ben már OSB lap helyett Rigips tűz- és vízálló GlasrocX anyag. Egy 100 m2-es családi ház ebben a készültségben történő rendelése esetén cca. 280. 000 Ft / m2.

A félkész készültség falpaneljei, tető elemei egy hét alatt készülnek el az üzemben és mérettől függően 1-2 hét alatt a helyszínen felépítjük és átadjuk azt. 

Mit is tartalmaz a félkész állapot?
Az összes falszerkezet felállításra kerül, melyen már rajta vannak a palánkolások mindkét oldalon, benne van a falakban a hőszigetelés, összeszerelésre kerül a tetőszerkezet, bekerülnek az ablakok, bejárati ajtó, erkélyajtók, tetőlécezés és tetőfedés, bádogozás, párkányok. Az álmennyezeti CD vázszerkezet felszerelésre kerül és a födémbe is befújjuk a 30 cm fagyapot vagy cellulóz szigetelést. 

Mennyibe kerül ez 2023. január elejéig megkötött szerződéskötés esetén?

A válasz kicsit bonyolultabb, mert függ attól, hogy mekkora az épület és mennyire tagoltak a falai és a tetőszerkezete, de általánosságban el tudjuk mondani, hogy egy cca. 100 m2-es családi ház esetén az ár négyzetméterre vetítve ennél a félkész készültségnél 100 m2 alatti ház esetén: 270-290 ezer forint, míg 100 négyzetméter felett 255-285 ezer forint négyzetméterenként.
Tehát összeségében elmondható, hogy az ár 255-285. 000 Ft / m2.

Emelt szintű félkész EnergyFriendHome családi ház fotója. A házat 12 évvel ezelőtt Kisbéren építettük fel.
2023. év eleji megrendelés esetén az ár: cca. 280. 000-330. 000 Ft / m2.


Kívül minden készen van, belül hőszigeteltek a falak, palánkolás készen van, álmennyezet is elkészült és a mennyezeti hőszigetelés is 100%-os. Az ár az alapozást nem tartalmazza. 

Az emelt szintű acélszerkezetes és faszerkezetes félkész állapot annyiban különbözik a félkész társától, hogy az épület kívülről teljesen készen van, tehát a hőszigetelt vakolatrendszert is elkészítjük. 

Az emelt szintű félkész, azaz kívülről teljesen kész, belül félkész készültségnek a frissített ára 60-100 m2 közötti méretben 310- 355. 000 Ft / m2.

Az emelt szintű félkész, azaz kívülről teljesen kész, belül félkész készültségnek a frissített ára 100 m2 feletti családi ház esetén: 290 – 345. 000 Ft / m2.

Cégünk kulcsrakész családi házat csak Budapest 50 km-es vonzáskörzetében vállal. Természetesen amennyiben rendelkezésre áll szabad partner kivitelezői kapacitás, akkor összekapcsoljuk kérés esetén Önnel. 

A napjainkban tapasztalható közlekedési helyzet, üzemanyagárak, szállásdíjak nem biztosítanak nagy távolság mellett piacképes árat egy helyi burkoló vagy festő, esetleg gépésszel szemben és ezért indokolatlan az emberek nagy távolságra történő munkavégzése. 

Természetesen a vázkész, félkész, emelt szintű félkész készültséget bárhol Európában felépítjük, mert 1-2 kamionnal egy nagyobb, akár 200-250 m2 családi házat is szállítani tudunk egyszerre az összes fal- és tetőszerkezettel együtt. 

A fogadószint elkészítésével kapcsolatban egyeztetni kell, hogy az adott térségben rendelkezésünkre áll-e kivitelezési kapacitás. 

Modern kerámiabeton fotója
Szerkezetkész kerámiabeton családiház 100 m2-es bruttó alapterülettel alapozás nélkül ez a készültség most cca. 17 millió forint!

Kerámiabeton családiházaink árazása 3 különböző műszaki készültségi fokban érhető el. Az árak fogadószint nélkül értendőek!

Vázkész állapot: Két napos üzemi gyártást követően a kerámiabeton előregyártott házakat legalább egy hétig pihentetjük az üzemben, majd kiszállítjuk és daru segítségével 1-2 nap alatt az építési helyszínen az Ön által biztosított alapozáson felépítjük azt. Ennél a készültségnél már benne van az összes fal villamos- és gépész szerelésének a gégecsöve a falszerkezetben, ezenkívül a tetőre felhelyezzük a tetőfóliát és ellenlécezzük azt!
Az összes kerámiabeton falszerkezet felépítése, faszerkezetes rácsos tartóval együtt 100 m2-es egyszerű nyeregtető esetén: “240. 000 – 260. 000” Ft / m2
—————-
Szerkezetkész állapot kedvezményes 2022-es augusztusi áraink:

Lapostető, félnyereg- és nyeregtető esetén: “270. 000 – 300. 000” + Áfa/m2
Bonyolult, tagolt tetőszerkezet esetén: 14. 000 – 24. 000 Ft + Áfa/m2 felár

Kész az összes külső és belső falszerkezet, az összes villamos kábel és gépészet rejtett csövezése, szerelvénydobozok üzemi szerelése, tetőszerkezet felépítése, lécezés, fóliázás, tetőfedés, bádogozás.
—————
Külső kulcsrakész állapot megrendelése esetén 2022. áprilisi áraink:
A fenti szerkezetkész készültség + összes külső nyílászáró + hőszigetelt külső vakolatrendszer.
Lapostető, félnyereg- és nyeregtető esetén: 340. 000 – 360. 000 Ft + Áfa/m2
Bonyolult, tagolt tetőszerkezet esetén: 14. 000 – 24. 000 Ft + Áfa/m2 felár
Az ár külső 30 cm EPS szigeteléssel és STO prémium vakolattal értendő.
—————
Emelt szintű félkész állapot megrendelése esetén 2022. áprilisi áraink:
A fenti szerkezetkész készültség + belső álmennyezet CD vázszerkezetének elkészítése és 35 cm STEICO BIO fagyapot fújt szigetelés elkészítése az álmennyezet felett.

Lapostető, félnyereg- és nyeregtető esetén: 375. 000 – 395. 000 Ft + Áfa/m2
Bonyolult, tagolt tetőszerkezet esetén: 14. 000 – 24. 000 Ft + Áfa/m2 felár

Az ár külső 30 cm EPS szigeteléssel és STO prémium vakolattal értendő.

Kérjen ajánlatot tőlünk a saját családi házára ide kattintva

Emelt szintű félkész kerámiabeton családiház. 100 m2-es bruttó alapterülettel alapozás nélkül 2022 év eleji szerződéskötés esetén cca. 26 millió forint!

Az áraink az ÁFA költségét nem tartalmazzák, mely 300 m2-es nettó alapterületű családi ház méret alatti építés esetén 5%-os mértékű.  Ennél nagyobb ház, gazdasági épület vagy nyaraló státusz esetén az ÁFA 27%-os!

A lap alján hozzászólhat és kérdezhet az írással kapcsolatban és 1-2 napon belül választ kap a kérdésére.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

 1. Tisztelt Keszhaz Portál

  Liapor falakat nagyon jó technológiának tartom érdeklődnek , hogy egyedi tervezéssel Egy 150 nm brutto területű hazát vállalnának e Pest megyében ? Ha hol számolom ez kb 65 millió Ft körüli összeg lenne ? Netán referenciát meg lehetne e nézni ? Ha jól olvasom csak mostanában kezdték ezt a technológia t ? Az áraik brutto vagy nettó területre értik ? Előre is köszönöm

  1. Kedves Sándor!
   Cégünk 8 éves, de 22 éve foglalkozunk készházak és hőtárolós beton házak gyártásával.
   Épülő félben lévő házaink megtekinthetőek, de készházainkból több referencia házzal is tudunk szolgálni, melyek élőben bejárhatóak, akár 12-13 éves átadott épületek is.
   Kérem keresse cégünket az info@kp.hu mailcímen.
   Az áraink a bruttó alapterületre vonatkoznak. Ma egy 150 m2-es kulcsrakész ház ára cca. 80 millió forint.
   Tisztelettel:
   Ügyfélszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb