Home / Kapcsolat

Kapcsolat

Amennyiben személyesen szeretne velünk találkozni és az EnergyFriendHome építési rendszerrel közelebbről megismerkedni, vagy bármilyen kérdése van az oldalunkkal kapcsolatosan, kérjük szíveskedjen ezt a lentebb található űrlapon keresztül jelezni, vagy hívja kollégáinkat a lap alján található telefonszámok egyikén.  Kollégáink telefonon felkeresik és egyeztetnek egy időpontot. Addig is kellemes időtöltést oldalaink böngészéséhez.
Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják a kérdéseit. (átlagosan 24 órán belül) Amennyiben típusterveinkre szeretne ajánlatot kérni, azt itt teheti meg, ha Önnek kész tervei vannak, itt kérhet rá ajánlatot. Ügyfélszolgálati telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24 FIGYELEM! ÚJ HELYRE KÖLTÖZTÜNK: Budapesten a Westend főbejáratával szemben található Balzac utcban, a Pannónia utca kereszteződésében található az új 260 m2-es bemutatótermünk.  Pontos cím: 1136. Budapest, Balzac u. 21. (Pannónnia u. sarok) mail: kp@kp.hu Kérjük, mindenképpen előzetesen keressenek bennünket telefonon vagy mailban, mert az irodában csak bejelentkezésre tudunk ügyfeleket fogadni a nagy érdeklődésre tekintettel. Rendelkezünk több Magyarországon és Szlovákiában felépített referencia házzal, melyek építés közben vagy beköltözött állapotban is megtekinthetőek. Ez a legjobb helyszín egy rendszer bemutató megtekintésére, mert itt valóban azt látja, amit az Ügyfeleink kapnak.

Munkatársaink:

A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon. Nagy Sándor (kp.hu országos ügyfélszolgálati igazgató) Telefonszám: 06-20/444-44-24 Emberek, kapcsolatok, ügyfelek. Beszélgetni a legkülönbözőbb érdekes emberrel, s közben megtalálni a módot arra, hogy az elképzelésük, problémájuk megoldást nyerjen. Ez tölti ki az időmet már jó ideje, hiszen a kp.hu ügyfélszolgálatán naponta lehetőségem van meghallgatni ügyfeleink terveit, elgondolásait. Ezt követi a megoldás megkeresése a tőlünk telhető legjobb módon. A legfontosabb, hogy Ügyfeleink elégedettek lehessenek, és mi is megnyugodhassunk: jó munkát végzünk! e-mail: ugyfelszolgalat@kp.hu Juhasz-Robert Juhász Róbert (minősített passzívház tervező, építészmérnök) Telefonszám: 06-30/914-8448 Építészmérnökként több mint tíz éve foglalkozom kiemelten energiatakarékos házak szerkezeteinek tervezésével és építésének műszaki vezetésével. Minősített passzívház tervezőként számomra elsődleges az épületek energiatakarékosságának a kérdése. e-mail: ugyfelszolgalat@kp.hu   Droppa György (környezetvédelmi szakértő, a Duna Kör ügyvivője) Az utóbbi években, az energiahatékonyság, az energiaracionalizálás, és az ökoházak kérdésköre foglalkoztat, mert akinek módjában áll, házat építeni, komoly lépést tehet a gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan gondolat megvalósításában, gazdaságilag is megtérülő módon. Célom, hogy Magyarországon meghonosodjon a környezettudatos gondolkodásmód, valós érték legyen a demokrácia, hogy csökkenjenek a társadalmi ellentétek, és szlogenek helyett, természetessé váljon a jólét. e-mail: ugyfelszolgalat@kp.hu

 A kp.hu csoport az EnergyFriendHome kizárólagos Európai forgalmazója. 

Telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24

A kp.hu rendszer magyarországi képviseletét a Kp Sales House Kft látja el.

7 hozzászólás

 1. jo napot , szeretnem tudni, hogy a NANSULATE hôszigetelô festéket hol és mennyiért lehet venni. Legyenek szivesek meg írni hogy hány m2 lehet lekenni l kg-bôl. Kôszi.

 2. Jó Napot! A moduláris kiságy ára érdekelne és hogy házhoz szállítják-e?
  Köszönöm

 3. Knyaskó Sándor

  Tisztelt ügyfél szolgálat!

  Először is B.Ú.É.K. minden ott dolgozónak, egy kérésem lenne önökhöz, hogy amennyiben lehetséges, elküldeni szíveskedjenek az önökkel kapcsolatban álló, ügyfelek névsorát kapcsolat felvétel céljából.
  Ugyan is munkatársukkal telefonos egyeztetés után, a 100 000 ft os kuponomat szeretném valakire át ruházni… !

  • Kedves Sándor!
   Először is köszönjük a felajánlást.
   Sajnos nem áll módunkban az ügyfelek listáját kiadni személyiségi adatok védelme miatt.
   Felajánljuk ügyfeleinknek a lehetőséget és keresni fogjuk önt.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.