„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

EsettanulmányKiemelt cikkeink

Prémium családi ház építés

Mit is jelent számunkra egy prémium családi ház 2015-ben?

2015-ben egy prémium családi ház legfontosabb tulajdonsága a kiemelt energiatakarékosság.
A folyamatosan emelekedő energia árak elkerülésére egy közel nulla, vagy teljesen nulla energiával működő családi ház építés a megoldás.EnergyFriendHome könnyűszerkezetes ház2

Az energiatakarékosság mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egészséges életteret.
A modern családiházak falszerkezete, nyílászárói tökéletes légzárást biztosítanak, ezért a szellőztetésre kiemelt figyelmet kell fordítani. A szellőztetés több dolog miatt is nagyon fontos. Az egyik és legfontosabb, hogy a bent lakók számára mindig szükséges a friss levegő biztosítása, ami nélkül fejfájással, vagy fáradtan ébredhetünk. A bentlakók mellet, az épületszerkezet számára is fontos, hogy a keletkezett pára kiszellőztetésre kerüljön, különben penészesedés léphet fel.

Az EnergyFriendHome készházak alapkiépítésben hővisszanyerős ( rekuperátor ), szellőztető rendszerrel vannak szerelve. Az automata szellőztető rendszer mindig friss levegőt biztosít a lakásban úgy, hogy az elhasznált levegővel előfűti a bejövő friss és tiszta levegőt. Ha az ablakon keresztül szellőztetünk, az összes megtermelt hőenergiát szó szerint kidobjuk az ablakon, de a hővisszanyerős rendszer akár 90% feletti hatásfokkal megtakarítja az energiát.modern prémium ház építés kp.hu

A mai rohanó világban mindenütt okostelefonok, számítógépek segítik az életünket.
Az általunk épített modern, prémium családi házak okosház vezérléssel vannak ellátva.

Az okosház vezérlésnek köszönhetően, otthonaink minden helyiségben külön szabályozható infrasugárzó fűtésrendszerrel készülnek.
A fűtésrendszer előre programozható, de bárhol is vagyunk a világban távfelügyelhetjük, szabályozhatjuk azt. Így, ha nem tartózkodunk otthon, elegendő a családi házunkat temperálni és a hazaérkezés előtt 40 perccel az okostelefonunk segítségével feljebb venni a termosztátot.
Az okosház rendszerrel a fűtésrendszeren kívül a világítást is vezérelhetjük, de itt most ne ragadjunk le a fel- és lekapcsolásnál, mert a rendszerrel a ledes lámpák fényerő szabályozását és színvilágát is szabályozhatjuk.
Az EnergyFriendHome Extra PRÉMIUM családi házak okosház rendszerével  vezérelhetjük a kamerarendszert, a riasztórendszert, a szellőztető rendszert, és az árnyékolástechnikát. Opcionálisan az audio-vizuális rendszert, vagy akár a kerti locsolóberendezést is szabályozhatjuk és távfelügyelhetjük. prémium ház

Utoljára, de nem utolsósorban pedig a prémium ház számunkra azt jelenti, hogy modern és innovatív építőanyagokat használunk fel a kivitelezés folyamán és nem a tradíciókra támaszkodik.
Azért, mert 100 évvel ezelőtt lóháton és lovaskocsival közlekedtünk, örömmel szálltunk át a kétütemű Trabantba évtizedekkel ezelőtt, ma pedig már senki sem ül be szívesen olyan autóba, melyben nincs ABS, vagy éppen klíma és elektromos ablakemelő, vagy éppen tolatóradar, egy-két évtized múlva pedig már majd csak mosolyogni fogunk azon, hogy az autóink valaha benzinnel működtek.

Egy autót pár évre, maximum egy-két évtizedre vásárolunk családunknak. Egy családi ház ezzel szemben több évtizedre, akár évszázadra épül, hogy generációk kényelmes lakhatását szolgálja. Ezt csak innovatív, modern anyagok és technológiák felhasználásával érhető el. Ezzel garantálható, hogy hosszútávon értéktartó befektetés lesz az új otthon építése.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az Extra Prémium házainkban alapkiépítés a modern, inverteres klíma rendszer és a motoros alumínium redőnyrendszer is!

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor biztosan nagyon drága egy PRÉMIUM, vagy Extra PRÉMIUM családi ház felépítése.
Jó hírünk van!
Cégünk egész Európa területén vállalja kiemelten energiatakarékos prémium családi házak kivitelezését.
Mivel cégünk nagy mennyiségben vásárol építőanyagokat, ezért rendkívül nagy kedvezményeket kap a gyártóktól, melyet az árazásnál tovább ad a megrendelőknek.
Így kijelenthető, hogy egy bruttó 100 m2-es PRÉMIUM, kulcsrakész családi ház felépítése, fogadószinttel együtt, tervezéssel: 23,5-24,5 millió forint között bruttó áfás áron elérhető! Az Extra PRÉMIUM házaink is 26 millió forint megrendelhetőek.

 

Az EnergyFriendHome készházak Loxone okosház rendszerrel készülnek.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb