Home / Kiemelt cikkeink / Mediterrán könnyűszerkezetes ház

Mediterrán könnyűszerkezetes ház

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Két évvel ezelőtt karácsonykor adtunk át Fejér megyében egy mediterrán stílusú referencia családiházat egy orvos házaspárnak. Készítettünk pár fotót a mai állapotról.

A családiház EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel épült fel. Ez az építési rendszer egy könnyűszerkezetes technológia. A falak és a tetőszerkezet a megszokott faváz helyett tűzi horganyzott acélszerkezetből készül. 

A külső fal- és a födémszerkezetben 35 cm hőszigetelést helyeztünk el, ez biztosítja az épület rendkívül magas hőszigetelési paramétereit. 

Az eltelt két évben a családiház környezetét is gyönyörűen rendben tette a házaspár. Elkészült a kerítés, az udvarban kerti tavak épültek és kialakításra került egy kis konyhakert is. A szerszámoknak egy külön kis faház készült és a napsütéses időszak kihasználására egy nagyon szép kerti étkező és egy pergola is megvalósult. 

A családiház képeit az alábbi galériára kattintva tekintheti meg nagyobb méretben. Az épület alaprajzát pedig ide kattintva lehet elérni. 

Cégünk családiházak kivitelezésével foglalkozik az egész országban és Európa minden részén.
Ha szeretne egy modern és energiatakarékos családiházat kiviteleztetni, keressen bizalommal bennünket.

Referencia családiházaink előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek.
Hívja Nagy Sándor ügyvezetőt a 06-20/444-44-24-es telefonszámon.

Ajánló

Családi ház építés – Drón fotók

A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos családi ház tervezéssel, valamint házépítéssel foglalkozik. Amennyiben családi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.