„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókKiemeltKiemelt cikkeinkluxus ház építésModern és luxus házak

ZenHome, azaz Zero Energiás Ház

Nulla energiával működő házunk neve a mai naptól ZenHome.

A ZenHome házaink a mindennapi luxust nyújtják az egész családnak, hiszen mégis csak itt töltjük az életünk felét. A felső kategóriás autóinkban van szervó, elektromos ablak, klíma, vezetést támogató elektronika, fejlett GPS, légzsákok garmada, mindenféle elektromos extra kezdve az elektromos ülésmozgatástól az ülésfűtésen át a környezetet védő károsanyag kibocsátást csökkentő berendezésekig. Az autóban napi 2-3 órát utazunk, mégis igény van az extrákra. Mi azt mondjuk, hogy a házunk is legyen extra kényelmes és nulla energiás és teljesen emberbarát, hogy élvezzük a benne eltöltött időt.

ZenHome családi házaink villamos energia fogyasztásának rezsinullázását a házon elhelyezett napelemek, valamint szélenergia hasznosító mini erőművünk garantálja.

A ZenHome családi házaink a legmagasabb szintű műszaki tartalommal készülnek prémium minőségben. Igényes és modern építészeti megoldásokat alkalmazunk, a beépítésre kerülő anyagok is eltérnek az általában alkalmazott standardoktól.

A ZenHome otthonokban élő személyek kényelmét és egészséges lakókörnyezetét helyezzük előtérbe az energiatakarékosság mellett. Ennek érdekében alapkiépítésben redőny, zsaluzia, vagy toló szerkezetű zsalugáterek gondoskodnak az árnyékolástechnikáról, okosház vezérli a fűtés és a klíma, valamint a világításrendszerünket. Minden egyes helyiség hővisszanyerős szellőztetővel ellátott, mely a szellőztetésnél friss és tiszta levegőt enged be a családi házba és visszanyeri a korábban már megtermelt hő nagy részét a hagyományos szellőztetéshez képest. Magától értetődő, hogy egy külön kutat fúrunk az udvarban, mely a locsolást, a wc öblítést és a mosáshoz-mosogatáshoz szolgáltatja a vizet. Az ivóvíz rendszert pedig egy modern fordított ozmózis vízszűrővel látjuk el, hogy ne a boltból kelljen a műanyag flakonos vizet vásárolni és így nem kell flakonokkal is a környezetet terhelni.

A ZenHome családi házainkban a hideg és meleg burkolatok 17.000 Ft / m2-es anyagdíjjal, a csaptelepek 140. 000 forintos, a beltéri ajtók pedig 300 ezer forintos darabáron lettek kalkulálva, a fűtött és automata funkciókkal ellátott japán WC-k is a ház alapfelszereltségéhez tartoznak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ZenHome családi házaink teljes körű tervezését, beleértve a statikai tervezést, gyártmánytervezést, villamos- és vízrendszer tervezést, a cégünk ingyenesen biztosítja az építtetőink számára.

A ZenHome családi ház minimális rendelhető mérete bruttó 160 m2.
A ZenHome családi ház ára négyzetméterenként 540.000 Ft. Ebben az árban minden költség benne van a tervezéstől, az alapozáson át a kulcsátadásig, az okosháztól a japán okos wc-n át a szellőztető rendszerig.

Igény esetén folyamatosan épülő házaink megtekinthetőek, de akár már korábban átadott családi házainkat is előre egyeztetett időpontban látogathatóak.

A kivitelezést a Kp Sales House Kft végzi. A céget 3 különböző független pénzügyi cégminősítő “A” és “AA” minősítéssel látta el, melyre az összes magyar cégek alig 2%-a jogosult, az építőipari szegmensben a vállalkozások 1%-a sem teljesíti ezt az értéket. A Kp Sales House Kft ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozik már két éve.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb