„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

modulházModulházakPuzzleHome

“PuzzleHome” családi ház, melyet akár többféleképpen is összerakhatsz

Ez a cikk már nem a legfrissebb műszaki paramétereket és árakat tartalmazza. Érdemes a legújabb cikkeinket elolvasni az aktuális információk miatt.

A PUZZLE játék csak egyféleképpen összerakható, a “PuzzleHome” az első PUZZLE, melyet értelmesen többféleképpen is összerakhatunk. Ráadásul egy családi ház építési rendszer születése.

A Kp Sales House Kft kizárólag kiemelten energiatakarékos, prémium minőségű családi házak építésével foglalkozik. Szakember gárdája 5-20 év közötti készház építési tapasztalatokkal rendelkeznek. Vállalkozásunk 3 különböző cégminősítő által magas szintű pénzügyi minősítéssel és ISO minőségirányítási rendszerben dolgozik.

Most egy új, korszakalkotó vállalkozásba kezdünk. 2019. augusztusától megkezdjük a “PuzzleHome”, azaz puzzle házak gyártását és forgalmazását. Házaink megrendelhetőek teljesen nulla külső energiaigény igénybevétele nélkül is.

Minden családi házunk és “PuzzleHome” házunk hővisszanyerős rekuperátor rendszerrel rendelkezik és a hűtés-fűtés, okosház rendszer alaptartozék.

De mit is takar a PuzzleHome kifejezés? 

A puzzle szót mindenki ismeri a gyermekkorából, hiszen egy több generációt megmozgató játék, ahol különböző puzzle elemekből egy képet kell összeállítani-kirakni, de azt csak egyetlen egy módon lehetséges értelmesen megvalósítani.

A cégünk által elindított “PuzzleHome” építési rendszer egy acél melegen hengerelt vázszerkezetre épülő fa- vagy acélszerkezetes statikai szerkezettel készülő családi ház építési rendszer, melynek hatalmas előnye, hogy építészmérnök nélkül is értelmes házat tudunk alkotni. 

Kp Sales House Kft által készített PuzzleHome rendszerű családi ház 40 m2-es vázszerkezet kész épülete. Mindössze 6-8 darab beton elem szükséges a ház telepítéséhez, alá pedig egy tömörített kavicságyazat szükséges.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy van 30 különböző méretű és alakú puzzle ház modulunk, melyet folyamatosan bővítünk. Ezek a modulok önmagukban lehetnek vizesblokkok, szobák, nappalik, vagy egyéb rendeltetésű helyiségek. A különböző puzzle modulok értelmesen akár több, mint 100 féleképpen is összeállíthatóak, összekapcsolhatóak és így a 20-30 m2-es kis otthonoktól a 100-150 m2-es családi házakon keresztül akár a több száz négyzetméteres villákig bármit meg tudunk valósítani.

Értelemszerűen, ha valaki megrendel a párjával egy 40 m2-es kis mobil “puzzlehome” otthont és később bővül a család, akkor mellé, vagy ráilleszthető plusz szoba, gardrobe, fürdő modul. Nem kell a régi “puzzlehome” építményt szétszedni, átalakítani, egyszerűen mellé kell illeszteni az új elképzelést és egy nagyobb házban élhetünk.

A “PuzzleHome” otthonok kiemelten hőszigeteltek és lakásszellőztető rendszerrel ellátottak, így kis rezsivel, vagy rezsiköltség nélkül üzemeltethetőek és egészséges lakókörnyezetet biztosítanak.

2019. második felében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a “PuzzleHome” otthonokat vázszerkezet kész, vagy emelt szintű szerkezetkész, illetve félkész állapotban megrendeljék.

A “PuzzleHome” szereld magad akcióban rendkívül kedvező áron juthat hozzá az épület vázszerkezetéhez, vagy ennél magasabb készültségéhez. Erről részletesen a lap alján olvashatsz.

A “PuzzleHome” házak kulcsrakész kivitelezését 2020-tól kezdjük el tököli házgyárunkban.

Egyértelmű, hogy a lakás és házépítésnek is olyannak kell lennie hosszútávon, mint az autógyártásnak, azaz lesznek megvásárolható modellek, melyeket különböző extrákkal lehet kérni, a gyári minőség pedig felülmúlja az egyedi gyártást és építést.

A “PuzzleHome” modul akár önmagában is alkothat egy teljes értékű házat, de a “PuzzleHome” modulokból különböző variációk figyelembevételével az igényeinknek megfelelő otthont építhetünk.

Visszatérve az előző bekezdésre azt látjuk megvalósíthatónak, hogy a családi házakat a jövőben házgyárban gyártjuk előre definiált anyagokból és tervek alapján, vagy a helyszínen nyomtatjuk, de a hagyományos értelemben vett háztervezés, kőműves munka, szakipari munkák elvégzésére már nem lesz mód, mivel nincs elég szakember a helyi kivitelezésre és ezért a nagyfokű előregyártás, modulok készítése és a helyszínen történő összedaruzás fogja a házépítést jelenteni. Ez sokkal jobb minőséget fog biztosítani a ház építtetők számára. Gondoljunk bele, hogy milyen lenne, ha a telefonunkat, vagy az autónkat, esetleg a ruhánkat egy építési területen készítenék el. Ugye egyértelmű mindenkinek, hogy a gyárban készített termékek méretpontosabbak, esztétikusabbak és gyorsabban rendelkezésre fognak állni.

A “PuzzleHome” házakat építészmérnök, gépésztervező vagy statikus beavatkozása nélkül készíthetjük el. Gondoljunk bele, hogy ez korábban 3-4 hónap megelőző, előkészítő munkát igényelt.
Persze a “PuzzleHome” moduláris családi házak megalkotásánál építészmérnökök, statikusok, gépésztervezők, belső építészek vettek részt és fejlesztik azt. A laikus építtető amikor a “PuzzleHome” modulokból összeállítja a házát, csak olyan verziót tud összeállítani, melyet már előre modelleztek és kiszámoltak a szakemberek.

A “PuzzleHome” ház építésekor nem kell kifizetni az építész tervezőt, a statikust, a gyártmánytervezőt és a gépésztervezőket, mert ezt a munkát ők egyszer már elvégezték és nincs szükség minden alkalommal ezeknek a procedúráknak a lefolytatására. Ez idő és rengeteg pénz megtakarítást jelent az építtetőknek.

Értelemszerűen a “PuzzleHome” családi házakat is be kell adni az építési hatóság felé online módon, de az építészmérnökre háruló feladat töredéke, mintha nulláról kellene egy családi házat terveznie. A “PuzzleHome” otthonok mégis egyediek lesznek, hiszen több, mint 100 féle variációban készülhet el a ház alakja, funkciói, persze a burkolatok és a színek ezenfelül saját magunk határozhatjuk meg.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Aki egy egész évben kényelmesen lakható, energiatakarékos és klimatizált otthont szeretne, melyhez még beton alapozás sem szükséges a legtöbb esetben az keresse kollégáinkat a lap alján található elérhetőségeinken.

A “PuzzleHome” családi házaink később akár áttelepíthetőek másik ingatlanra, vagy a telektől függetlenül is értékesíthető!

A padló-, födém- és falszerkezet kiemelten energiatakarékos készház szerkezetből készül. A külső falburkolás választható hőszigetelt dryvit vakolatrendszerrel, de kérhető különböző időjárásálló szerelt burkolattal is. Az épület belső felületei készülhetnek gipsz alapú, fa, illetve magnézium oxid lap (MGO board) palánkolással, de különböző dekoratív konstruktív lapokkal is rendelhető.

A “PuzzleHome” daruzható, szállítható és alapesetben plusz egy emelettel terhelhető és az esetek legnagyobb részében nem szükséges alapozni, mert a ház egésze önhordó, így egy tömörített kavicságyazatra elhelyezhető.

A “PuzzleHome” tervező programot 2019. év végén rendelkezésre bocsájtjuk online ingyenesen, melynek segítségével mindenki megtervezheti a saját “PuzzleHome” családi házát.

“PuzzleHome” egymás mellé sorolhatóak vagy főlé is építhetőek, így akár több száz négyzetméteres épületek is kialakíthatóak.

Mobilház egységeink az alábbi standard külső befoglaló méretekben rendelhetőek:

 • 6 méter hosszúság x 2,6 m szélesség, 3 méter magasság
 • 6 méter hosszúság x 3,2 m szélesség, 3 méter magasság
 • 6 méter hosszúság x 4 m szélesség, 3 méter magasság
 • 8 méter hosszúság x 2,6 m szélesség, 3 méter magasság
 • 8 méter hosszúság x 3,2 m szélesség, 3 méter magasság
 • 8 méter hosszúság x 4 m szélesség, 3 méter magasság
 • 10 méter hosszúság x 2,6 m szélesség, 3 méter magasság
 • 10 méter hosszúság x 3,2 m szélesség, 3 méter magasság
 • 10 méter hosszúság x 4 m szélesség, 3 méter magasság
 • 12 méter hosszúság x 2,6 m szélesség, 3 méter magasság
 • 12 méter hosszúság x 3,2 m szélesség, 3 méter magasság
 • 12 méter hosszúság x 4 m szélesség, 3 méter magasság

PUZZLEHOME KÉSZHÁZ TÍPUSTERVET IDE KATTINTVA TALÁL ÁRAKKAL EGYÜTT

A “PuzzleHome” alváz-, fal- és tetőszerkezetére, tetőfedésére 30 év garanciát biztosítunk, mely a piacon egyedülálló.
A beépített anyagokra a gyártók általi garanciák az érvényesek.

A “PuzzleHome” nem keverhető össze a piacon reklámozott “olcsó mobilházakkal”. Azoknak az alapanyaga, a hőszigetelése, a kivitelezési minősége messze elmarad a “PuzzleHome” otthonainktól.

Hogy mennyibe kerül egy négyzetméter kulcsrakész ház a “PuzzleHome” technológiából. 

 • Kulcsrakész kivitelezés 50 m2 alatti “PuzzleHome” modul egyszerre történő vásárlása esetén: 390-410 ezer forint/m2
 • Kulcsrakész ár 50 -80 m2 közötti “PuzzleHome” modul egyszerre történő vásárlása esetén: 380-400 ezer forint/m2
 • Kulcsrakész kivitelezés díja 80 m2 felett és 120 m2 alatti “PuzzleHome” modul egyszerre történő vásárlása esetén: 360-380 ezer forint/m2
 • Kulcsrakész kivitelezés díja 121 m2 feletti “PuzzleHome” modul egyszerre történő vásárlása esetén: 340-360 ezer forint/m2

Aki szeretné helyi munkaerővel saját szervezésben elkészíttetni a “PuzzleHome” családi házának szakipari és befejező munkálatait, az legalább 15-20%-kal olcsóbban hozzájuthat a kulcsrakész házhoz, mivel mi a vázszerkezet megvásárlásakor hatalmas kedvezményt biztosítunk és a helyi munkaerő további árelőnyt jelenthet. 

Kp Sales House Kft által készített PuzzleHome rendszerű családi ház 40 m2-es vázszerkezet kész épülete. Mindössze 6-8 darab beton elem szükséges a ház telepítéséhez, alá pedig egy tömörített kavicságyazat szükséges.

Mit is tartalmaz a jelenlegi akciónk és mennyibe kerül?

 • “PuzzleHome” melegen hengerelt hegesztett acél vázszerkezet (önhordó váz, nem kell alapozni, csak 30 m2-ként 4-6 darab beton kockát lehelyezni egy tömörített kavicságyazatra)
 • “PuzzleHome” hidegen hengerelt tűzihorganyzott falszerkezet 100 vagy 150 mm-es falvastagsággal, a külső és a belső összes fal szerelésével
 • Önhordó trapézlemez tetőszerkezet, mely 100 mm-es vastagságú nem éghető IPN hab szigeteléssel és UV álló PVC tetőszigeteléssel van ellátva (később az álmennyezetbe 20 cm kőzetgyapot szigetelés elegendő lesz az “AA” kategóriás besorolás eléréséhez.)30 m2 alapterület alatti “PuzzleHome” önhordó fal, padló és tető vázszerkezet: 90 ezer Ft/m2
  30 m2- 50 m2 alapterület közötti “PuzzleHome” önhordó fal, padló és tető vázszerkezet: 80 ezer Ft/m2
  50 m2 – 100 m2 közötti alapterületű “PuzzleHome” önhordó fal, padló és tető vázszerkezet: 76 ezer Ft/m2
  100 m2 -nél nagyobb alapterületű “PuzzleHome” önhordó fal, padló és tető vázszerkezet: 70-75 ezer Ft/m2

PUZZLEHOME KÉSZHÁZ TÍPUSTERVET IDE KATTINTVA TALÁL ÁRAKKAL EGYÜTT

A “PuzzleHome” családi házak kulcsrakész árai tartalmazzák a helyszínen történő összeszerelés költségét is, de nem tartalmazzák a szállítási díjakat. A szállítási díj két darab 40 m2-es modul telepítése esetén Pest megyében cca. 4-500. 000 Ft, a legtávolabbi magyarországi településen sem haladja meg a 6-700. 000 Ft-ot. Az áraink az áfát nem tartalmazzák.

PUZZLEHOME KÉSZHÁZ TÍPUSTERVET IDE KATTINTVA TALÁL ÁRAKKAL EGYÜTTKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb