KiemeltKiemelt cikkeinkReferencia képeink

Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

Több tízezren olvasták már ezt a posztot és kérték a ház aktuális árajánlatát, így a cikk végén bemutatjuk a családi ház terveit és azt, hogy 2019-es családi ház építés esetén milyen áron vállaljuk a ház felépítését.

Solymáron épített kiemelten energiatakarékos acélszerkezetes készház drón fotója

Az alább bemutatott kulcsrakész családi házunkat 2015 év őszén építettük Solymáron, majd 90 munkanap után 2015 Karácsony előtt adtuk át a Megrendelőinknek az új otthonukat.

A családi ház EnergyFriendHome építési rendszerrel valósult meg prémium kivitelben.

Az épület statikai vázszerkezete tűzihorganyzott acélszerkezetből készült a falak és a tetőszerkezet tekintetében.

Az épület hőszigetelése a legmagasabb igényeknek is megfelel és kétszeresen teljesíti a 2020-ban életbelépő energetikai előírásokat. A falakban és a födémben 35 cm hőszigetelés került elhelyezésre.

kp.hu prémium családi ház építés5
Családi ház fotója a szikla kert felől

Az épületben okosház vezérlés működteti a fűtésrendszert és az árnyékolástechnikát. Így helyiségenként szabályozható a fűtés, mely akár a távolból is elérhető internet segítségével.

kp.hu prémium családi ház építés50
EnergyFriendHome családi ház nappali

Az infra fűtésrendszer rejtve van a mennyezet két gipszkarton rétege között. Mindössze 20-25 perc alatt képes az adott helyiséget 14 Celsius fokról 22 Celsius fokosra felfűteni.

kp.hu prémium családi ház építés80
Fürdőszoba épített zuhannyal, Geberit Cleanline vonalmenti padlóelemmel, Marazzi prémium burkolattal.

Az egészséges lakókörnyezet és az energiatakarékosság jegyében minden helyiség friss levegő ellátását, az álmennyezetben vezetett, rejtett hővisszanyerős lakásszellőztető “rekuperátor” rendszer látja el. Hideg időben a bejövő hideg levegőt a már elhasznált belső meleg levegővel előfűti a hővisszanyerős hőlégcserélő és a lakásba már előfűtött levegő érkezik, így jelentős fűtésenergia megtakarítást érhetünk el szemben az ablakon át történő szellőztetéssel.

kp.hu prémium családi ház építés51
EnergyFriendHome készház konyha fotója. (Burkolat: Marazzi. Bútor: IKEA és KIKA)

Az ablakok 6 légkamrás műanyag profilrendszerből készültek és 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva, valamint argon gázzal töltöttek.

A kiváló nyílászárók elé a még nagyobb hővédelem érdekében motoros, távvezérelhető rejtett szerkezetű, hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók kerültek beépítésre.

Az épület szellőztetéséről egy hővisszanyerős centralizált szellőztető rendszer gondoskodik. A redőnyök és a fűtés vezérlését okosház rendszer üzemelteti, így akár távolról is vezérelheti az épületet. 

A gyönyörű kertet egy helyi partnercég készítette el.

Az épület érdekessége, hogy az összes külső és belső padlóburkolat egységesen az Olasz Marazzi cég famintás kerámia burkolatából készült azonos szálirány illesztéssel.

A tetőfedés a Terrán cserépgyár örök garanciás terméke.

Kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben a referencia fotóinkat. 

A családi ház tervezési munkáit Juhász Róbert építészmérnök, a statikai terveit Kliszek Tamás, a gyártmányterveket Halla Krisztina készítette.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


A Kp.hu kiemelten energiatakarékos és nulla energiás Prémium családi házakat épít Magyarországon és egész Európában.

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos családi házat építtetni, keresse kollégáinkat a lap felső részében található kapcsolat menüben megadott elérhetőségeinken, vagy a jobb oldali részben megadott telefonszámainkon. Bemutatótermünk Budapestről 2019-ben Tökölre költözött, ahol a gyártást is megtekintheti. A tököli címünket a kapcsolat menüben találja. 

A Kp Sales House Kft kizárólag kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome, Horizont és ThermoBurok családi házakat tervez és épít.

Amennyiben tetszenek a képeink, kérjük ossza meg a Facebookon!
Köszönjük!

Használja ki a még 2019-es évben érvényben lévő 5%-os kedvezményes családi ház építési ÁFA-t. Hívja kollégáinkat most.

Az itt bemutatott családi ház terveit és aktuális árajánlatát kérésére kollégáink azonnal elküldik önnek. 


A Kp Sales House Kft garanciát vállal, hogy a szerződéskor kikötött vállalkozói díj fejében áremelés nélkül építi fel az álmai otthonát még abban az esetben is, ha a piaci árak emelkednének.

A Kp Sales House Kft 3 különböző pénzügyi cégminősítő által a legmegbízhatóbb cégeknek adható értékelést kapta. Az Opten cégminősítőnél elérhető legmagasabb “A”, a Bisnode cégminősítőtől a “AA” minősítést kaptuk, a Coface cég Excelent minősítéssel látta el vállalkozásunkat. AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Ön egy életre épít otthont a családjának, ha fontos a garancia, a minőség, jöjjön el a bemutatótermünkbe és győződjön meg élőben a prémium házainkról és a cégünk szolgáltatásairól. Itt olvashat többet a Kp Sales House Kft pénzügyi minősítéséről: https://kp.hu/3-cegminosito-minositette-vallalkozasunkat/

A képhez tartozó alt jellemző üres; BISNODE.jpg a fájlnév

A családi ház felépítésének a költségét az alábbiakban részletezzük.

Először tekintsék meg a családi ház alaprajzát, illetve egyéb tervanyagait. Kattintson a kis képekre és nagy méretben is megtekinthetőek a képek.

Kattintson ide a 2019-es családi ház építés árajánlat megtekintéséhez a Solymár típusterv tekintetében.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb