Home / Kiemelt / Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A jelen cikkünkben bemutatott kulcsrakész családi házunkat 2015 év őszén építettük, majd 90 munkanap után 2015 Karácsony előtt adtuk át a Megrendelőinknek az új otthonukat.

A családi ház EnergyFriendHome építési rendszerrel valósult meg prémium kivitelben.
Az épület statikai vázszerkezete Horizont tűzihorganyzott acélszerkezetből készült a falak és a tetőszerkezet tekintetében.
Az épület hőszigetelése a legmagasabb igényeknek is megfelel és kétszeresen teljesíti a 2020-ban életbelépő energetikai előírásokat. A falakban és a födémben 35 cm hőszigetelés került elhelyezésre.

kp.hu prémium családi ház építés5
Családi ház fotója a szikla kert felől

Az épületben Loxone okosház vezérlés működteti a fűtésrendszert és az árnyékolástechnikát. Így helyiségenként szabályozható a fűtés, mely akár a távolból is elérhető internet segítségével.

kp.hu prémium családi ház építés50
EnergyFriendHome családi ház nappali

Az infra fűtésrendszer rejtve van a mennyezet két gipszkarton rétege között. Mindössze 25 perc alatt képes az adott helyiséget 12 Celsius fokról 22 Celsius fokosra felfűteni.

kp.hu prémium családi ház építés80
Fürdőszoba épített zuhannyal, Generit Cleanline vonalmenti padlóelemmel, Marazzi prémium burkolattal.

Az egészséges lakókörnyezet és az energiatakarékosság jegyében minden helyiség friss levegő ellátását, az álmennyezetben vezetett, rejtett hővisszanyerős lakásszellőztető “rekuperátor” rendszer látja el. Hideg időben a bejövő hideg levegőt a már elhasznált belső meleg levegővel előfűti a hővisszanyerős hőlégcserélő és a lakásba már előfűtött levegő érkezik, így jelentős fűtésenergia megtakarítást érhetünk el szemben az ablakon át történő szellőztetéssel.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.
kp.hu prémium családi ház építés51
EnergyFriendHome készház konyha fotója. (Burkolat: Marazzi. Bútor: IKEA és KIKA)

Az ablakok 6 légkamrás műanyag profilrendszerből készültek és 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva, valamint argon gázzal töltöttek. A kiváló nyílászárók elé a még nagyobb hővédelem érdekében motoros, távvezérelhető rejtett szerkezetű, hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók kerültek beépítésre.

A gyönyörű kertet egy helyi partnercég készítette el.

Az épület érdekessége, hogy az összes külső és belső padlóburkolat egységesen az Olasz Marazzi cég famintás kerámia burkolatából készült azonos szálirány illesztéssel.

A tetőfedés a Terrán cserépgyár örök garanciás terméke.

Kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben a referencia fotóinkat. 

A családi ház tervezési munkáit Juhász Róbert építészmérnök, a statikai terveit Kliszek Tamás, a gyártmányterveket Halla Krisztina készítette.

A Kp.hu kiemelten energiatakarékos és nulla energiás Prémium családi házakat épít Magyarországon és egész Európában.

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos családi házat építtetni, keresse kollégáinkat a lap felső részében található kapcsolat menüben megadott elérhetőségeinken, vagy a jobb oldali részben megadott telefonszámainkon. Bemutatótermünk Budapesten a Balzac utca 21 szám alatt található a Pannónia út kereszteződésében.

A Kp Sales House Kft kizárólag kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome, Horizont és ThermoBurok családi házakat tervez és épít.

Amennyiben tetszenek a képeink, kérjük ossza meg a Facebookon!
Köszönjük!

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Családi ház drón fotók 4.rész

A jelen poszt galériájában található családi házat 2017-ben építettük Kistarcsán. A családi ház kiemelten energiatakarékos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..