„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

KiemeltKiemelt cikkeinkReferencia képeink

Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

Közel 100 ezren olvasták már ezt a posztot és kérték a ház aktuális árajánlatát, így a cikk végén bemutatjuk a családi ház terveit és azt, hogy 2024-es családi ház építés esetén milyen áron vállaljuk a ház felépítését garantált fix áron.

Solymáron épített kiemelten energiatakarékos acélszerkezetes készház drón fotója

Az alább bemutatott kulcsrakész családi házunkat 2015 év őszén építettük Solymáron, majd 90 munkanap után 2015 Karácsony előtt adtuk át a Megrendelőinknek az új otthonukat.

A családi ház PuzzleHome EnergyFriendHome építési rendszerrel valósult meg prémium kivitelben.

Az épület statikai vázszerkezete tűzihorganyzott acélszerkezetből készült a falak és a tetőszerkezet tekintetében.

Az épület hőszigetelése a legmagasabb igényeknek is megfelel és kétszeresen teljesíti a 2020-ban életbelépő energetikai előírásokat. A falakban és a födémben 35 cm hőszigetelés került elhelyezésre. A nyílászárók VEKA 3 rétegű üvegezéssel, 6 légkamrás profillal készültek.

 

kp.hu prémium családi ház építés5
Családi ház fotója a sziklakert felől

 

kp.hu prémium családi ház építés50
EnergyFriendHome családi ház nappali

 

kp.hu prémium családi ház építés80
Fürdőszoba épített zuhannyal, Geberit Cleanline vonalmenti padlóelemmel, Marazzi prémium burkolattal.

Az egészséges lakókörnyezet és az energiatakarékosság jegyében minden helyiség friss levegő ellátását az álmennyezetben vezetett, rejtett hővisszanyerős lakásszellőztető “rekuperátor” rendszer látja el. Hideg időben a bejövő hideg levegőt a már elhasznált belső meleg levegővel előfűti a hővisszanyerős hőlégcserélő és a lakásba már előfűtött levegő érkezik, így jelentős fűtésenergia megtakarítást érhetünk el szemben az ablakon át történő szellőztetéssel.

kp.hu prémium családi ház építés51
EnergyFriendHome készház konyha fotója. (Burkolat: Marazzi. Bútor: IKEA és KIKA)

A kiváló nyílászárók elé a még nagyobb hővédelem érdekében motoros, távvezérelhető rejtett szerkezetű, hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók kerültek beépítésre.

Az épület szellőztetéséről egy hővisszanyerős centralizált szellőztető rendszer gondoskodik. A redőnyök és a fűtés vezérlését okosház rendszer üzemelteti, így akár távolról is vezérelheti az épületet. 

Az épület érdekessége, hogy az összes külső és belső padlóburkolat egységesen az olasz Marazzi cég famintás kerámia burkolatából készült azonos szálirány illesztéssel.

A ház csatolt árajánlata hőszivattyús, helyiségenkénti speciális külső levegőbevezetéses Fresh Master berendezéssel megoldott, hogy a rezsiköltség közel nulla legyen!

A tetőfedés a Terrán cserépgyár örök garanciás terméke.

Kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben a referencia fotóinkat. 

A családi ház tervezési munkáit Juhász Róbert építészmérnök, a statikai terveit Kliszek Tamás, a gyártmányterveket Halla Krisztina készítette.

A Kp.hu kiemelten energiatakarékos és nulla energiás Prémium családi házakat épít Magyarországon és egész Európában, rendelkezünk a szükséges ÉMI által kiállított NMÉ dokumentummal és AAA GOLD legmagasabb pénzügyi minősítéssel, valamint MAKÉSZ védjeggyel. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos családi házat építtetni, keresse kollégáinkat a lap felső részében található kapcsolat menüben megadott elérhetőségeinken, vagy a jobb oldali részben megadott telefonszámainkon. Bemutatótermünk és gyárunk Tökölön található, ahol a gyártást és néhány bemutató szerkezetet, de akár kulcsrakész modulházunkat is megtekintheti. A tököli címünket a kapcsolat menüben találja. 

A Kp Sales House Kft kizárólag kiemelten energiatakarékos PuzzleHome, acélszerkezetes vagy ragasztott szerkezetű favázas EnergyFriendHome és Puzzlehome családi házakat tervez és épít.

Minden családi házunkba speciális BIO minősítésű, fújt STEICO farost, teljes hézagkitöltést garantáló és a kőzetgyapotnál 300%-kal magasabb hőtároló tömeggel rendelkező fenntartható hőszigetelés kerül. 

Amennyiben tetszenek a képeink, kérjük ossza meg a Facebookon!
Köszönjük!

Használja ki a 2024-es évben elérhető lakástámogatási megoldásokat és a kedvezményes 5%-os családi ház ÁFA-t. Hívja kollégáinkat most!

Az itt bemutatott családi ház részletes terveit és aktuális árajánlatát, műszaki tartalmát kérésére kollégáink azonnal elküldik önnek. 

A Kp Sales House Kft garanciát vállal, hogy a szerződéskor kikötött fix, egyösszegű vállalkozói díj fejében áremelés nélkül építi fel az álmai otthonát még abban az esetben is, ha a piaci árak emelkednének.


A családi ház felépítésének a költségét az alábbiakban részletezzük.

Először tekintsék meg a családi ház alaprajzát, illetve egyéb tervanyagait. Kattintson a kis képekre és nagy méretben is megtekinthetőek a képek.

Értelemszerűen a családi ház terve egyedi megrendelés volt és egy idős 70 év feletti párnak készítettük. Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk a tervezés során. Például a hatalmas dupla garázsból egy szimpla garázs és még két nagy szoba kialakítható és igazi nagycsaládos otthonná alakíthatjuk pár perces tervezéssel a házat.

Az épület nettó alapterületei az egyes helyiségek vonatkozásában:

1. Előszoba-kerámia-5,76 m2
2. Konyha-kerámia-7,56 m2
3. Étkező-kerámia-17,90 m2
4. Nappali-kerámia-24,72 m2
5. Közlekedő-lam. parketta-2,63 m2
6. Háztartási helyiség-kerámia-8,08 m2
7. Fürdőszoba-kerámia-9,35 m2
8. Hálószoba-lam. parketta-13,88 m2
9. Hálószoba-lam. parketta-17,21 m2
10. Garázs-kerámia-45,50 m2
Összesen nettó alapterület: 153 m2
Beépített bruttó alapterület: 183 m2

A Solymár családi ház típustervünk árajánlatát az alábbi két linken érheti el.

Részletes műszaki tartalomért keresse kollégáinkat.

További típusterveinket itt és itt érheti el.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb