Home / Kiemelt / Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

Családi ház építés és átadás utáni referencia fényképek

A jelen cikkünkben bemutatott kulcsrakész családi házunkat 2015 év őszén építettük, majd 90 munkanap után 2015 Karácsony előtt adtuk át a Megrendelőinknek az új otthonukat.

A családi ház EnergyFriendHome építési rendszerrel valósult meg prémium kivitelben.
Az épület statikai vázszerkezete Horizont tűzihorganyzott acélszerkezetből készült a falak és a tetőszerkezet tekintetében.
Az épület hőszigetelése a legmagasabb igényeknek is megfelel és kétszeresen teljesíti a 2020-ban életbelépő energetikai előírásokat. A falakban és a födémben 35 cm hőszigetelés került elhelyezésre.

kp.hu prémium családi ház építés5
Családi ház fotója a szikla kert felől

Az épületben Loxone okosház vezérlés működteti a fűtésrendszert és az árnyékolástechnikát. Így helyiségenként szabályozható a fűtés, mely akár a távolból is elérhető internet segítségével.

kp.hu prémium családi ház építés50
EnergyFriendHome családi ház nappali

Az infra fűtésrendszer rejtve van a mennyezet két gipszkarton rétege között. Mindössze 25 perc alatt képes az adott helyiséget 12 Celsius fokról 22 Celsius fokosra felfűteni.

kp.hu prémium családi ház építés80
Fürdőszoba épített zuhannyal, Generit Cleanline vonalmenti padlóelemmel, Marazzi prémium burkolattal.

Az egészséges lakókörnyezet és az energiatakarékosság jegyében minden helyiség friss levegő ellátását, az álmennyezetben vezetett, rejtett hővisszanyerős lakásszellőztető “rekuperátor” rendszer látja el. Hideg időben a bejövő hideg levegőt a már elhasznált belső meleg levegővel előfűti a hővisszanyerős hőlégcserélő és a lakásba már előfűtött levegő érkezik, így jelentős fűtésenergia megtakarítást érhetünk el szemben az ablakon át történő szellőztetéssel.

kp.hu prémium családi ház építés51
EnergyFriendHome készház konyha fotója. (Burkolat: Marazzi. Bútor: IKEA és KIKA)

Az ablakok 6 légkamrás műanyag profilrendszerből készültek és 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva, valamint argon gázzal töltöttek. A kiváló nyílászárók elé a még nagyobb hővédelem érdekében motoros, távvezérelhető rejtett szerkezetű, hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók kerültek beépítésre.

A gyönyörű kertet egy helyi partnercég készítette el.

Az épület érdekessége, hogy az összes külső és belső padlóburkolat egységesen az Olasz Marazzi cég famintás kerámia burkolatából készült azonos szálirány illesztéssel.

A tetőfedés a Terrán cserépgyár örök garanciás terméke.

Kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben a referencia fotóinkat. 

A családi ház tervezési munkáit Juhász Róbert építészmérnök, a statikai terveit Kliszek Tamás, a gyártmányterveket Halla Krisztina készítette.

A Kp.hu kiemelten energiatakarékos és nulla energiás Prémium családi házakat épít Magyarországon és egész Európában.

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos családi házat építtetni, keresse kollégáinkat a lap felső részében található kapcsolat menüben megadott elérhetőségeinken, vagy a jobb oldali részben megadott telefonszámainkon. Bemutatótermünk Budapesten a Balzac utca 21 szám alatt található a Pannónia út kereszteződésében.

A Kp Sales House Kft kizárólag kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome, Horizont és ThermoBurok családi házakat tervez és épít.

Amennyiben tetszenek a képeink, kérjük ossza meg a Facebookon!
Köszönjük!

Ajánló

Szórt purhab (poliuretán) hőszigetelés olcsón

A purhab szigetelés annak ellenére, hogy először drágának tűnhet, kiderül a cikkünkből, hogy olcsóbb, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..