Home / drón fotók / Családi ház építés – Drón fotók

Családi ház építés – Drón fotók

A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos családi ház tervezéssel, valamint házépítéssel foglalkozik.

Amennyiben családi ház építés előtt áll, keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben vagy a cikk végén található elérhetőségeinken.
Ha régi családi házát el szeretné adni és új ház építésével a cégünket bízza meg, akkor a régi családi házáról ingyenesen drón fotókat és egy drón videóanyagot készítünk, mely könnyebbé és gyorsabbá teszi az értékesítést.

Az alábbi drón fotókat 2017. 06. 04.-én készítettük korábban átadott és építés alatt lévő családi házainkról.

DCIM100MEDIADJI_0030.JPG

Az alábbi családi házat 2008-ban, 9 évvel ezelőtt kiviteleztük Gödön a Duna parton. A családi ház pince, földszint és emeleti szintekből áll. A ház EnergyFriendHome acélszerkezetes falszerkezettel, födém és tetőszerkezettel készült. A házat geotermikus hőszivattyú látja el fűtési és hűtési energiával, melyhez a külső energiaként a talajban található vizet használjuk fel. A családi ház építésről fotókkal illusztrált blog készült, melyet ide kattintva ér el. A családi ház tervét a típusterv oldalunkon megtekintheti, ha ide kattint (a kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben).

Sződ, EnergyFriendHome acél falszerkezettel készülő, napelemes, nulla forint rezsiköltséggel üzemelő családi ház építés vázszerkezetének drón fotói. A családi ház kivitelezés jelen fázisa alapozási munkálatokkal, falszerkezet építéssel, tetőszerkezet ácsolással együtt 19 munkanapot vett igénybe. További 55 munkanapot igényelnek a befejező munkák a kulcsrakész állapot eléréséhez. (A kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben)

Solymári családi házunkat két évvel ezelőtt 2015-ben adtuk át a Megrendelőinknek. A családi ház gyönyörű kerttel is büszkélkedhet, mely egy helyi vállalkozó partnerünk munkáját dicséri. A családi ház fal-, födém- és tetőszerkezete EnergyFriendHome készház rendszer terméke, mely Horizont tűzihorganyzott acél elemekből épült fel. A családi ház okosház vezérléssel és hővisszanyerős szellőztető rendszerrel van ellátva a még nagyobb energiatakarékosság érdekében. A családi ház 88 munkanap alatt készült el az alapozástól a járdákon, teraszokon keresztül a kulcsátadásig. (A kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben)

Korábbi drón fotóinkat ide kattintva érheti el.

Ajánló

Szerkezetkész családi ház építés 12 nap alatt kedvező áron

Családi házat szeretne építtetni? 2018-ban nincs egyszerű helyzetben, mivel nincs szabad munkaerő, aki pedig azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..