„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

drón fotókFrissen épített házainkKiemelt cikkeink

Családi ház építés – Drón fotók

A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos családi ház tervezéssel, valamint házépítéssel foglalkozik.

Amennyiben családi ház építés előtt áll, keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben vagy a cikk végén található elérhetőségeinken.
Ha régi családi házát el szeretné adni és új ház építésével a cégünket bízza meg, akkor a régi családi házáról ingyenesen drón fotókat és egy drón videóanyagot készítünk, mely könnyebbé és gyorsabbá teszi az értékesítést.

Az alábbi drón fotókat 2017. 06. 04.-én készítettük korábban átadott és építés alatt lévő családi házainkról.

DCIM100MEDIADJI_0030.JPG

Az alábbi családi házat 2008-ban, 9 évvel ezelőtt kiviteleztük Gödön a Duna parton. A családi ház pince, földszint és emeleti szintekből áll. A ház EnergyFriendHome acélszerkezetes falszerkezettel, födém és tetőszerkezettel készült. A házat geotermikus hőszivattyú látja el fűtési és hűtési energiával, melyhez a külső energiaként a talajban található vizet használjuk fel. A családi ház építésről fotókkal illusztrált blog készült, melyet ide kattintva ér el. A családi ház tervét a típusterv oldalunkon megtekintheti, ha ide kattint (a kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben).


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Sződ, EnergyFriendHome acél falszerkezettel készülő, napelemes, nulla forint rezsiköltséggel üzemelő családi ház építés vázszerkezetének drón fotói. A családi ház kivitelezés jelen fázisa alapozási munkálatokkal, falszerkezet építéssel, tetőszerkezet ácsolással együtt 19 munkanapot vett igénybe. További 55 munkanapot igényelnek a befejező munkák a kulcsrakész állapot eléréséhez. (A kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben)

Solymári családi házunkat két évvel ezelőtt 2015-ben adtuk át a Megrendelőinknek. A családi ház gyönyörű kerttel is büszkélkedhet, mely egy helyi vállalkozó partnerünk munkáját dicséri. A családi ház fal-, födém- és tetőszerkezete EnergyFriendHome készház rendszer terméke, mely Horizont tűzihorganyzott acél elemekből épült fel. A családi ház okosház vezérléssel és hővisszanyerős szellőztető rendszerrel van ellátva a még nagyobb energiatakarékosság érdekében. A családi ház 88 munkanap alatt készült el az alapozástól a járdákon, teraszokon keresztül a kulcsátadásig. (A kis képek egyikére kattintva megtekintheti galériában, nagyobb méretben)

Korábbi drón fotóinkat ide kattintva érheti el.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb