„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

EnergyFriendHomeKiemelt cikkeink

Könnyűszerkezetes családiházak tervezése, építése

Cégünk prémium műszaki tartalommal rendelkező, kiemelten energiatakarékos, acélszerkezetes családiházakat épít EnergyFriendHome elnevezéssel egész Európa területén. Az acélszerkezetes családiházaink hasonlóak a favázas készházakhoz, de a fal, tető és födémszerkezet statikai vázszerkezet a fa helyett tűzihorganyzott acélszerkezetből készül.

A tűzihorganyzott acélszerkezetes családiházak építésekor a favázas készházakkal szemben lényegesen méretpontosabb munkavégzésre van mód, mivel az acélváz egy gyártott, egyenletes anyagminőségű anyag, így nincs vetemedés, repedés. Az acélszerkezetes házaknál vegyszeres kezelést nem kell végezni, mivel az acélszerkezetet semmilyen bogár, vagy kártevő nem támadja meg, valamint tűzvédelmi kezelésre sincs szükség, mert az acél nem éghető és nem is táplálja az égést a fával szemben.

Az acélszerkezetes készházak egyik legnagyobb előnye az egyenletes anyagminőség miatti pontos statikai méretezhetőség, ezáltal akár a Richter skála szerinti 9-es erősségű földrengésnek is ellenáll.
A legfontosabb és legzsebbevágóbb dolog a könnyűszerkezetes házak esetében a kiemelkedően magas hőszigetelő képesség.

Házaink falszerkezetének lakótér felőli oldalán 15 cm tűzálló Rockwool kőzetgyapot, a külső oldalon 20 cm polisztirol hőszigetelés kerül beépítésre. A födémszerkezetben magastetők esetében 35 cm, lapostető esetében 50 cm tűzálló Rockwool hőszigetelés.
A készházaink falainak és a födémszerkezetének hőátbocsátási tényezője egy modern tégla falazóblokkból épített családiházzal összehasonlítva háromszor jobb értéket képvisel.
U=0,1Kw/m² K.

Az EnergyFriendHome készházaink normál esetben 3 hónap alatt készülnek el, de extra igényeket kielégítve, már másfél hónap alatt is adtunk át kulcsrakész kétszintes irodaházat.

Fontos információk a könnyűszerkezetes acélvázas építési rendszerről:

Az acélszerkezetes technológia Kanadából származik, ahol a 60-as években fejlesztették ki, hiszen ott a favázas házak annyira megtépázták az erdőállományt, hogy valami megoldást kellet találni a megemelkedett lakásigény kielégítésére.
A kanadai acél intézet kidolgozta a technológia alapjait, majd ezt a technológiát továbbfejlesztve született meg több országban a rendszer homologizációja a helyi szabványok betartásával. Japánban és Ausztráliában ma már a felépült házak 3/4-e acélszerkezetes vázszerkezetből készül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Japán 9-es erősségű földrengés bebizonyította az acélszerkezetes építési mód létjogosultságát, hiszen a földrengés a házakban nem tett kárt, viszont azok a házak, melyek hagyományos módon épültek, gyakorlatilag megsemmisültek.
A pár évvel ezelőtti Olaszországi földrengésben is a könnyűszerkezetes házak maradtak sértetlenül, így a helyreállításnál kizárólag készházakat lehetett építeni.

A világ legmagasabb épületei, luxus felhőkarcolói és hídjai mind acélszerkezetes építési móddal készülnek, mely a legjobb bizonyíték arra, hogy az állékonyság és a hőszigetelés tekintetében a szerelt technológiának van a legnagyobb létjogosultsága az építőiparban.

Egyre több ember igényes a környezetvédelemre, jó hírünk van számukra, hiszen az acélszerkezetes könnyűszerkezetes technológia tiszteletben tartja a környezetet. A vázszerkezet építésénél 1% alatti a hulladékképződés, de azt is 100%-ban újra fel lehet használni, hiszen újra acél készül a hulladékból, így nem terheli a környezetét.
A felhasznált alapanyagok 100%-a környezetbarát és emberbarát.
A falak és a födém hőszigetelését természetes kőzúzalékból készül kőzetgyapot anyagból valósítjuk meg, a belső falak szintén természetes alapanyagból, gipszből készülnek.

Cégünk folyamatosan kivitelez családiházakat az egész ország területén. A folyamatban lévő családiház építéseink mindegyike megtekinthető, de a korábban átadott referencia házainkat lakott állapotban megtekinthetőek, természetesen lehetőség van a korábbi megrendelőinkkel kapcsolatba lépni  és a megszerzett tapasztalatokról személyesen tájékozódni.

Kollégáink az alábbi elérhetőségen várják a Kedves Érdeklődők hívását, hogy segítsenek Önnek az új otthona megálmodásától a megvalósításig minden kérdésben.

Tekintse meg az acélszerkezetes könnyűszerkezetes családiházak képeitKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb