Akciók

Vázszerkezetkész családi ház építés 1 nap alatt 60 ezer forintos négyzetméter áron

A vázszerkezetkész állapot annyit jelent, hogy a Kedves Építtető építésztervei alapján elkészítjük a statikai terveket, gyártmányterveket és az összeszerelési terveket, majd üzemben legyártjuk a fal-, födém- és tetőszerkezetet, majd egy nap alatt az építési helyszínen összeszereljük.

Most akciósan egy négyzetméter acélszerkezetes EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos építési rendszer családi ház falszerkezet, födém és tetőszerkezet vázszerkezetkész állapotát mindössze 60-70 ezer forint között kínáljuk helyszínre szállítva, összeszerelve az összes gyártmánytervezési költséggel együtt.
60 ezer forint négyzetméterenként a 100 m2 feletti egyszerű alaprajzi forma. A bonyolultabb alaprajzi formák és a kisebb épületek négyzetméter ára elérheti a 70 ezer forintot. Az ár tartalmazza az áfát és a szállítási költséget is! Nincs kisbetűs rész, ennyi az ár és kész!
Az ár nem tartalmazza az alapozási költségeket, melyet igény esetén külön szerződéssel elkészítünk. Az ár könnyűszerkezetes födémre vonatkozik kétszintes, vagy tetőteres ház esetében, amennyiben beton födémmel kell kalkulálni, annak négyzetméter ára 18-22 ezer forint négyzetméterenként. 

Acélszerkezetes családi ház vázszerkezetkész állapot

A vázszerkezetkész állapot kizárólag acélszerkezetes családi ház építés esetén vehető igénybe.

Favázas készházaink legkisebb készültsége esetén is már a külső-belső gipszrost-osb-gipszkarton palánkolás is elkészül és a szigetelés is beszerelésre kerül a falba. Ebben az esetben az összes fal- és tetőszerkezet elkészítésén túl, az összes fal- és a födémszerkezet hőszigetelése, OSB lap borítása, párazárása, elektromos védőcsövezése és gipszkartonnal történő borítása, valamint az összes külső nyílászáró beépítése megvalósul. A tetőszerkezet fóliázása, lécezése és cserepezése és ereszrendszere is átadásra kerül ebben a készültségi fokozatban.
Félkész házaink akciós ára: 175 – 185 000 Ft/m2. Az ár a bruttó alapterületre vonatkozik és tartalmazza az ÁFA összegét is.
Elkészítés határideje: 30 nap.

Acélszerkezetes családi ház vázszerkezetkész állapot

Az acélszerkezetes váz szerkezet OSB burkolásához, gipszkartonozásához, hőszigeteléséhez, tetőfedéséhez és egyéb befejező munkáihoz az építőanyagot kedvezményes áron tudjuk az építtetőinknek biztosítani.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Természetesen lehetőség van szerkezetkész, félkész, kulcsrakész családi ház építésre is, melyről kollégáink adnak bővebb felvilágosítást.,

Ne feledje, hogy a nettó 300 négyzetméter alatti családi ház építés áfája 2019 évben még 5%, mely 2020 január 1-től 27%-ra változik! Az, aki az idén kiviteleztet az lényegesen kevesebb összegből tudja családi házát megvalósítani. A jelenlegi jogszabály kimondja, hogy az, ami az idén kifizetésre kerül az 5%, ami jövőre az 27% ÁFA tartalommal számlázandó, tehát érdemes gyorsan cselekednie, hogy még a kedvezőbb áfát kihasználja!

Budapest környékén egy 100 négyzetméteres családi ház építész tervezése a 3d tervekkel, alapozási tervekkel, villamos és víz gépésztervekkel, statikai tervezéssel, gyártmánytervezéssel bőven meghaladja az egymillió forint összeget. A Kp Sales House Kft minden olyan építtetőjének, aki cégünkkel tervezteti és építteti meg a családi házát ezt teljesen ingyenesen biztosítjuk!

Acélszerkezetes családi ház vázszerkezetkész állapot megkezdett OSB burkolással
Egy székesfehérvári családi ház bővítés acélszerkezetes építési móddal

Kulcsrakész acélszerkezetes családi ház

Áraink egyszintes házra érvényesek. Kétszintes, vagy tetőtérbeépítéses ház esetében az árat pontosítani kell a födém kialakítása miatt. 

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
- Borka Krisztofer: 102-es mellék (krisztofer@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

10 Comments

  1. Kedves László!
   Továbbítom kollégák felé a kérését és keresni fogják.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

  1. Kedves Endre!
   Természetesen, úgy ahogyan egy áruházban is lehet, melynek még a külső falborítása is acél lemezből van.
   De a panelházak betonszerkezetében is van ekkora mennyiségű vas és gond nélkül üzemel a mobil és a wifi is.
   Tisztelettel: Kp. hu ügyfélszolgálata

 1. Kedves admin!

  Érdeklődni szeretnék, hogy egy 35 nm-es egy szobás ház mennyibe kerülne a legvégén?

  Köszönöm a választ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close