Home / házépítési tudnivalók / Készház árak

Készház árak

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Érdemes még ezt a cikkünket elolvasni, ahol sok infó van a készház árakkal kapcsolatban

Sajnos még mindig sokan vannak, akik a házépítés során csak az ár alapján döntenek.

Napjainkra egyre kevesebbszer hangzik el az a kérdés, hogy ugye olcsó lesz a készház, mert ez könnyűszerkezetes technológia.

Lehet egy 100 m2-es családi ház építésénél akár 2-4 millió forintot spórolni, ha műszaki tartalmat változtatunk. De itt hatalmas különbségek lesznek a komfortban, a hőszigetelési értékekben és a minőségben is.

Nyilvánvaló, hogy más képet mutat egy 1500 Ft/m2-es vagy egy 8000Ft/m2-es négyzetméterenkénti költségvetésű burkolattal ellátott családi ház lakásbelsője, főleg akkor ha az utóbbinál belső építész munkáját is igénybe vettük.
Ez az árkülönbség, mely 1 millió forintot is jelenthet egy más lakásbelsőt fog adni, mely egészen mást fog mutatni a szemünknek és a lelkünknek egy életen át.

De esztétikában a külső felületképzések, stukkók, egyéb díszítések, eresz, ragalja, belső ajtók, a festések, a villanykapcsolók, szerelvények, fürdőszoba felszerelések is rengeteget számítanak.

De, amit felsoroltunk az csak a külcsíny, ami a szemünknek és lelkünknek ad élvezetet.

Egy könnyűszerkezetes családi ház fő értéke a rendkívül jó hőszigetelés és a gyors munkavégzés.

A műszaki paramétereken nem szabad spórolni.

Luxus készház, extrém megjelenéssel

 

Nagyon fontos, hogy a ház milyen szerkezetből készül, abban mekkora és milyen hőszigetelő anyagot helyeznek el. Milyen párazárás kerül a falakba, milyenek a nyílászárók és azok üvegezése. Az aljzatbeton és a födém milyen szigeteléssel rendelkezik. A fűtésrendszerünk mennyire energiatakarékos. Ezeket mind mind szem előtt kell tartani, ha dönteni akarunk.

Egyszerű megjelenésű készház

Ezek olyan dolgok, mint egy egy autómárkán belül is a különbségek: ha nézünk egy középkategóriás autót és annak alapfelszereltségét és közepesen felszerelt modelljeit, akkor 7 millió és 9-10 millió forint közötti árugrást is találhatunk. Ami 30% feletti árkülönbséget mutat. Egy autóval is elgurulhatunk kis benzinessel is és egy nagyobb dízellel is bárhová, de az egyik 8-9 litert, a másik 5-6 litert fog fogyasztani.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A nagyobb műszaki felszereltségű autó és egy családiház is nyilvánvalóan többe kerül, de hosszútávon megtérül, mert rengeteg energiát takaríthatunk meg a hosszú évek alatt, valamint a komfortunk is sokkal kellemesebb lesz a jobb minőségben.

  1. *Egy gyenge műszaki tartalmú készház ára Magyarországon nettóban (áfa nélkül) 13-14 millió forint. (ilyet mi nem vállalunk.)
  2. *Egy nagyon jó műszaki színvonalú készház, passzív ház szigetelésű falakkal és födémmel 16-17 millió forint. (ezekre van a legnagyobb igény és most 6 millió forint pályázat útján elnyerhető ezekre!!!) AJÁNDÉK SZELLŐZTETŐ RENDSZER!
  3. *Az előzővel megegyező műszaki tartalmú ház luxus belső felszereléssel, burkolatokkal 18 millió forinttól elérhető.

*A fentebb bemutatott árak egy 100m2-es családi házra vonatkoztak!

Cégünk csak a 2-3 kategóriába tartozó családi házakat vállalja felépíteni. Fő szlogenünk “a legolcsóbb energia a fel nem használt energia”

Most a 2-3 kategóriájú készházakra akár 6 millió forint vissza nem térítendő támogatást is lehet igényelni, mivel A+ energiaosztályt teljesítik.

Akkor mennyibe kerül egy kiemelten hőszigetelt, extra dolgokat is tartalmazó, design elemekkel díszített 100 nm-es készház? Erre azt lehet mondani, hogy nettó: 16-17 millió forint. (alapozással és tervezéssel együtt)

Házaink automata szellőztető rekuperátor rendszerrel vannak ellátva alapkiépítésben is.

Luxus könnyűszerkezetes ház medencével
Óceánparti mediterrán acélszerkezetes készház
Igényes készház belső kialakítása
kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

maison

Nulla energiával működő ház (Zero Energy House)

Nulla energiával működő ház, olyan épület, mely legalább annyi energiát termel, mint amennyit elhasznál. Egészen pontosan ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.