házépítési tudnivalókKiemeltKiemelt cikkeink

Készház árak

Érdemes még ezt a cikkünket elolvasni, ahol sok infó van a készház árakkal kapcsolatban

Sajnos még mindig sokan vannak, akik a házépítés során csak az ár alapján döntenek.

Napjainkra egyre kevesebbszer hangzik el az a kérdés, hogy ugye olcsó lesz a készház, mert ez könnyűszerkezetes technológia.

Lehet egy 100 m2-es családi ház építésénél akár 5-10 millió forintot spórolni, ha műszaki tartalmat változtatunk. De itt hatalmas különbségek lesznek a komfortban, a hőszigetelési értékekben és a minőségben is.

Nyilvánvaló, hogy más képet mutat egy 2000 Ft/m2-es vagy egy 10000Ft/m2-es négyzetméterenkénti költségvetésű burkolattal ellátott családi ház lakásbelsője, főleg akkor ha az utóbbinál belső építész munkáját is igénybe vettük.
Ez az árkülönbség, mely 1 millió forintot is jelenthet egy más lakásbelsőt fog adni, mely egészen mást fog mutatni a szemünknek és a lelkünknek egy életen át.

De esztétikában a külső felületképzések, stukkók, egyéb díszítések, eresz, ragalja, belső ajtók, a festések, a villanykapcsolók, szerelvények, fürdőszoba felszerelések is rengeteget számítanak.

De, amit felsoroltunk az csak a külcsíny, ami a szemünknek és lelkünknek ad élvezetet.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Egy könnyűszerkezetes családi ház fő értéke a rendkívül jó hőszigetelés és a gyors munkavégzés.

A műszaki paramétereken nem szabad spórolni.

Luxus készház, extrém megjelenéssel

Nagyon fontos, hogy a ház milyen szerkezetből készül, abban mekkora és milyen hőszigetelő anyagot helyeznek el. Milyen párazárás kerül a falakba, milyenek a nyílászárók és azok üvegezése. Az aljzatbeton és a födém milyen szigeteléssel rendelkezik. A fűtésrendszerünk mennyire energiatakarékos. Ezeket mind mind szem előtt kell tartani, ha dönteni akarunk.

Egyszerű megjelenésű készház

Ezek olyan dolgok, mint egy egy autómárkán belül is a különbségek: ha nézünk egy középkategóriás autót és annak alapfelszereltségét és közepesen felszerelt modelljeit, akkor 7 millió és 9-10 millió forint közötti árugrást is találhatunk. Ami 30% feletti árkülönbséget mutat. Egy autóval is elgurulhatunk kis benzinessel is és egy nagyobb dízellel is bárhová, de az egyik 8-9 litert, a másik 5-6 litert fog fogyasztani.

A nagyobb műszaki felszereltségű autó és egy családiház is nyilvánvalóan többe kerül, de hosszútávon megtérül, mert rengeteg energiát takaríthatunk meg a hosszú évek alatt, valamint a komfortunk is sokkal kellemesebb lesz a jobb minőségben.

  1. *Egy gyenge műszaki tartalmú készház ára Magyarországon nettóban (áfa nélkül) 22-25 millió forint. (ilyet mi nem vállalunk.)
  2. *Egy nagyon jó műszaki színvonalú készház, passzív ház szigetelésű falakkal és födémmel 30-35 millió forint. AJÁNDÉK SZELLŐZTETŐ RENDSZER és OKOSHÁZ vezérlés!
  3. *Az előzővel megegyező műszaki tartalmú ház luxus belső felszereléssel, burkolatokkal 40 millió forinttól elérhető.

*A fentebb bemutatott árak egy 100m2-es családi házra vonatkoztak!

Cégünk csak a 2-3 kategóriába tartozó családi házakat vállalja felépíteni. Fő szlogenünk “a legolcsóbb energia a fel nem használt energia”

Akkor mennyibe kerül egy kiemelten hőszigetelt, extra dolgokat is tartalmazó, design elemekkel díszített 100 nm-es készház? Erre azt lehet mondani, hogy nettó: 33-35 millió forint. (alapozással és tervezéssel együtt)

Házaink automata szellőztető rekuperátor rendszerrel vannak ellátva alapkiépítésben is.

Luxus könnyűszerkezetes ház medencével
Óceánparti mediterrán acélszerkezetes készház
Igényes készház belső kialakítása

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close