Home / Akciók / KÖNNYŰSZERKEZETES FAHÁZ ÉPÍTÉS 220, 000 Ft/m2-es bruttó ÁFÁS áron (Kulcsrakész)

KÖNNYŰSZERKEZETES FAHÁZ ÉPÍTÉS 220, 000 Ft/m2-es bruttó ÁFÁS áron (Kulcsrakész)

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

könnyűszerkezetes faházKulcsrakész családi ház építés favázas könnyűszerkezetű,  ÉME engedélyes technológiával az egész ország területén bruttó áfás ár 220 ezer Ft/m2.

Áraink a bruttó alapterületre vonatkoznak. A könnyűszerkezetes faváz szerkezetű, ÉME engedélyes családi házaink falainak, padlószerkezetének és a födémszerkezetének U értéke: 0,14 W/m2K, tehát A+ energiaosztályba tartoznak. A falak műszárított faanyagból készülnek, mely gomba és égéskésleltető anyaggal van ellátva. A falakban 12 cm kőzetgyapot szigetelés, a falakon kívül 15 cm polisztol hőszigetelés kerül elhelyezésre. A mennyezetben 25 cm kőzetgyapot szigetelés, a  padlóban 15 cm hőszigetelés kerül beépítésre. A beltéri ajtóink exkluzív megjelenésű egyedi készítésű fenyőfa ajtók 55, 000 forintos áron kalkulálva. A tetőcserép Terrán Danubia típusú. Az ablakok 3 rétegű, argon gázzal töltött üvegezéssel vannak ellátva és 5 légkamrás műanyag profilból készülnek. A padló és a fal burkolás anyagköltsége 7, 000 Ft / m2-es áron van kalkulálva. A fűtésrendszer alapesetben gáz-központi fűtés, a gázkazán kondenzációs működésű. Ha kérdése van a könnyűszerkezetes házainkkal kapcsolatban, kérjük hívja Nagy Sándor ügyfélszolgálati igazgatót és tudja meg a részleteket. 06-70/368-7528
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Könnyűszerkezetes favázas családi ház statikai vázszerkezete
könnyűszerkezetes családi ház kivitelezése
Kulcsrakész könnyűszerkezetes, favázas családi ház
Az itt közölt ár Optimum műszaki tartalomra vonatkozik és csak 300 m2 épület méretig érvényes. 300 m2 alatti épületre 5% ÁFA tartalom van érvényben 2016. január 1-től 4 éven keresztül. A 300 m2 feletti házak esetén továbbra is 27% ÁFA tartalommal kell kalkulálni. A jelen cikkben szereplő akciós ár 5% ÁFA tartalommal van kalkulálva.

Ajánló

Családi ház építés négyzetméter ár 2017-ben

Családi ház építtetők legfőbb kérdése minden évben, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter családi ház. Most ...

2 hozzászólás

 1. Tisztelt kp.hu!

  Új könnyűszerkezetes ház építésén gondolkozunk. Érdeklődni szeretnék, hogy a cikkben olvasott 143.000Ft-os nettó ár bruttó ára hogyan alakul egy kb. 100m2-es ház esetén. Az építkezés helyileg Orosházán lenne egy már meglévő telken.
  Az alábbi cikkben látható 1. vagy 3. képen látható ház kialakítása megfelelő lenne számunkra is.

  http://kp.hu/konnyuszerkezetes-fahaz-epites-143-000-ft-m2-netto-aron-kulcsrakesz/#respond

  Köszönettel:
  Biró Gábor

  • Kedves Gábor!
   Köszönjük az érdeklődését. A jelzett cikk egy nagyon régi írásunk.
   Kollégáink a holnapi napon keresni fogják önt és segítenek a kérdéseinek a megválaszolásában.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.