„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiházépítésFrissen épített házainkKiemelt cikkeink

Minimál családiház építés

Minimál stílusú családiházaink modern, extravagáns megjelenésük miatt minden emberben kiváltanak egy azonnali véleményt.

Pár évvel ezelőtt a családiház építések 80%-a mediterrán stílusban valósult meg, ma az új őrület a minimál stílusjegyeket magában hordozó házak felé fordult. A minimál stílusjegyeket tartalmazó házaink legfontosabb jellemzője a lapos, illetve alacsony hajlásszögű tetőszerkezet, valamint a nagy üvegfelületek és a szögletes formák alkalmazása.

A minimál családiházak egy és kétszintes kivitelezés esetén is formabontónak hatnak.

Családiházaink falszerkezetében 35 cm, a födémszerkezetben 45 cm hőszigetelést helyezünk el, a nyílászáróink modern 3 rétegű üvegezésűek, mely garancia a kiemelten energiatakarékos kivitelezésre. A falak belső szerkezetében és a födémben kizárólag prémium minőségű Rockwool gyártmányú,  természetes kőzetgyapot alapanyagú tűzálló hőszigetelést alkalmazunk.

A házaink okosház (Loxone) vezérléssel vannak ellátva, mely alapkiépítésben a fűtésrendszer vezérlést teszik helyiségenként szabályozhatóvá. Okostelefon és számítógép applikáción keresztül a lakásból, illetve bárhonnan a nagyvilágból az internethálózat segítségével csatlakozhatunk az okosházunkhoz. Okosház rendszerünkkel vezérelhetjük a világítás fényerejét és színvilágát, ha napelemet építünk be, minden pillanatban láthatjuk az energiatermelés mértékét, a redőnyeinket a benapozás függvényében mozgatja az elektronika, mely nagy szél esetében biztonságos pozícióba állítja azt.

Abban az esetben, ha napelemet telepítünk, a fűtésrendszerünk azonnal képes hasznosítani a napenergiát, hiszen modern elektromos sugárzófűtéssel fűtjük az otthonainkat. A gáz bekötésének elmaradásával a ház garantáltan szénmonoxid, tűz és robbanásveszély mentes lesz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakás szellőztetését a hővisszanyerős szellőztető (rekuperátor) berendezés látja el automatikusan. Minden esetben tiszta, pormentes lesz az otthon levegője, valamint fontos tény, hogy a szellőztetéskor visszanyerjük az elhasznált belső levegő hőenergiáját, mellyel rengeteg energiát takarítunk meg.

Mininmál stílusú családiház udvari homlokzat
Minimál stílusú családiház udvari homlokzat

Családiházaink 3 hónap alatt kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra a megrendelőink számára. Minden egyes családiházat egyedileg tervezünk a telek adottságainak, az építési hatóság előírásainak és a kedves megrendelőink igényeinek figyelembevételével.

Az alábbi képeken 2014 év végén átadásra kerülő 3 minimál stílusjegyeket magukon hordozó családiházaink képeit mutatjuk be.

Kérjük kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben házainkat. 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb