családiházépítésFrissen épített házainkKiemelt cikkeink

Minimál családiház építés

Minimál stílusú családiházaink modern, extravagáns megjelenésük miatt minden emberben kiváltanak egy azonnali véleményt.

Pár évvel ezelőtt a családiház építések 80%-a mediterrán stílusban valósult meg, ma az új őrület a minimál stílusjegyeket magában hordozó házak felé fordult. A minimál stílusjegyeket tartalmazó házaink legfontosabb jellemzője a lapos, illetve alacsony hajlásszögű tetőszerkezet, valamint a nagy üvegfelületek és a szögletes formák alkalmazása.

A minimál családiházak egy és kétszintes kivitelezés esetén is formabontónak hatnak.

Családiházaink falszerkezetében 35 cm, a födémszerkezetben 45 cm hőszigetelést helyezünk el, a nyílászáróink modern 3 rétegű üvegezésűek, mely garancia a kiemelten energiatakarékos kivitelezésre. A falak belső szerkezetében és a födémben kizárólag prémium minőségű Rockwool gyártmányú,  természetes kőzetgyapot alapanyagú tűzálló hőszigetelést alkalmazunk.

A házaink okosház (Loxone) vezérléssel vannak ellátva, mely alapkiépítésben a fűtésrendszer vezérlést teszik helyiségenként szabályozhatóvá. Okostelefon és számítógép applikáción keresztül a lakásból, illetve bárhonnan a nagyvilágból az internethálózat segítségével csatlakozhatunk az okosházunkhoz. Okosház rendszerünkkel vezérelhetjük a világítás fényerejét és színvilágát, ha napelemet építünk be, minden pillanatban láthatjuk az energiatermelés mértékét, a redőnyeinket a benapozás függvényében mozgatja az elektronika, mely nagy szél esetében biztonságos pozícióba állítja azt.

Abban az esetben, ha napelemet telepítünk, a fűtésrendszerünk azonnal képes hasznosítani a napenergiát, hiszen modern elektromos sugárzófűtéssel fűtjük az otthonainkat. A gáz bekötésének elmaradásával a ház garantáltan szénmonoxid, tűz és robbanásveszély mentes lesz.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A lakás szellőztetését a hővisszanyerős szellőztető (rekuperátor) berendezés látja el automatikusan. Minden esetben tiszta, pormentes lesz az otthon levegője, valamint fontos tény, hogy a szellőztetéskor visszanyerjük az elhasznált belső levegő hőenergiáját, mellyel rengeteg energiát takarítunk meg.

Mininmál stílusú családiház udvari homlokzat
Minimál stílusú családiház udvari homlokzat

Családiházaink 3 hónap alatt kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra a megrendelőink számára. Minden egyes családiházat egyedileg tervezünk a telek adottságainak, az építési hatóság előírásainak és a kedves megrendelőink igényeinek figyelembevételével.

Az alábbi képeken 2014 év végén átadásra kerülő 3 minimál stílusjegyeket magukon hordozó családiházaink képeit mutatjuk be.

Kérjük kattintson a kis képekre és nézze meg nagy méretben házainkat. 

 


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb