Home / drón fotók / Családi ház építés – drón fotók

Családi ház építés – drón fotók

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Cégünk ebben a pillanatban 25 különböző helyszínen épít kiemelten energiatakarékos családi házat Magyarország területén.

A következő napokban több családi ház építési helyszínről mutatunk be drónról készült fotókat, videókat. A fotók egy kicsit más szemszögből mutatják be a házainkat, az alkalmazott fejlett technológiáinkat. 

Budaörsön több családi ház kivitelezését végezzük egyszerre. Korábban már 3 családi házat adtunk át a településen. Budaörs családi házas telkeinek nagy részét a dombos, sziklás helyszínek jellemzik, mely az építkezés folyamán többletköltséget jelent, de a ház átadása után gyönyörű panorámát biztosít a lakók számára.

Az alábbi családi ház egy teljesen nulla energiás családi ház, mely több energiát termel, mint amit felhasznál. Az elektromos energiát napelemek állítják elő.

DCIM100MEDIADJI_0075.JPG
A telek elején a családi ház, hátul a napenergia termelő rész, mely egyben a pince tetőfedése is.
DCIM100MEDIADJI_0072.JPG
Budaörsön 4 évvel ezelőtt felépített EnergyFriendHome készház drónról készített fotója. (2017. május)

A családi ház terveit ide kattintva tudja megtekinteni.

DCIM100MEDIADJI_0100.JPG
Budaörsi EnergyFriendHome családi ház, a jobb oldalon a családi ház energiatermelő 8 KW-os napelemes központja.

DCIM100MEDIADJI_0093.JPG

Mogyoródon a Lake Forest lakóparkban több családi ház tervezést és családi ház kivitelezést is végzünk. A lakópark építési telkei egy mesterségesen épített tó körül helyezkednek el, melyet körbe erdő ölel át. A telkek kifejezetten nagy méretűek, az épülő otthonok kizárólag minimál stílusjegyek alapján valósíthatóak meg és jellemzően 300 m2 feletti nettó alapterülettel rendelkeznek. Mivel az épületek nagy alapterületűek, valamint medencével is rendelkeznek, a komfort és költséghatékonysági szempontok figyelembevételével főként hőszivattyús energiaellátással valósulnak meg.

500 m2-es minimál stílusban épülő családi ház a Lake Forest lakóparkban ( a medence állagmegóvás miatt, fagerendás fedést kapott)

Az itt bemutatott családi ház cca. 500 m2 bruttó alapterülettel rendelkezik, a földszinten 80 m2-es nyitott és 30 m2-es fedett, az emeleten 120 m2-es panorámás tetőterasszal. A családi ház fűtésről és hűtéséről a mennyezetbe elhelyezett, rejtett  csőrendszer gondoskodik, de a nagyobb komfort érdekében padlófűtést is kapott az épület. Az energiaellátást modern levegős hőszivattyú látja el, a helyiségenkénti szabályozást egy saját fejlesztésű okosház rendszer biztosítja. A lakás helyiségeinek szellőztetését, friss és tiszta levegővel való ellátását modern nagy hatásfokú hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja. A ház árnyékolástechnikáját modern, rejtett tokozású automata motoros zsaluziákkal valósítottuk meg. A ház jelenlegi készültségéhez a pincével, medencével együtt eddig összesen 180 munkanapra volt szükségünk, a 100%-os kulcsrakész készültség elérése további 60 munkanapot fog igénybe venni.

A fenti fotón a lapostetőket láthatjuk. A földszint és a felső szint lapostető fedése UV álló SIKA PVC szigetelés. A felső szint tetőszerkezete attikafalas kialakítást kapott, mely mögött lesznek elhelyezve a napelemes áramtermelés napelem táblái. A földszinti födémszerkezet műanyag WPC burkolatot kap. A földszinti tetőszerkezet körben 1 méteres magasságú üvegkorlátot kap, melynek alsóbefogású sínrendszerét már felszereltük. A családi ház nyílászáróit Burgmann Blue Evolution (Salamander) profilrendszerrel készítettük és 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezéssel láttuk el. A műanyag ablakok, erkélyajtók mindkét oldalon famintázatú fóliázást kaptak.

Utcafronti oldalról készített fotó
Utcafronti oldalról készített szerkezetkész ház fotó

Balatonparton Siófokon és Balatonöszödön, valamint Alsóörsön jelenleg 7 családi ház kivitelezést végzünk.

Az alábbi fotó egy minimál stílusjegyeket magán viselő házat láthatunk. A családi ház lapostetős és rejtett ereszrendszerrel készül. Az első évben klíma nélkül használta a Megrendelő, de az idén úgy döntött, hogy szereljen be a cégünk két helyre split hűtő-fűtő inverteres klímát. Ennek az az oka, hogy nyáron a hatalmas üvegfelület a nappali levegőjét felhúzott árnyékoló redőnyök nélkül felmelegíti. A 100 m2-es családi ház üvegfelülete hatalmas, meghaladja a 30 m2-t.

DCIM100MEDIADJI_0146.JPG

DCIM100MEDIADJI_0157.JPG
Készül a split klíma kültéri egységének a beépítése
DCIM100MEDIADJI_0139.JPG
Balatonöszödi családi ház udvari fotói

Az alábbi családi házat Siófokon építettük 2016-2017-es év fordulóján.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

DCIM100MEDIADJI_0220.JPG

DCIM100MEDIADJI_0222.JPG
Tetőszerkezet felülnézetből
DCIM100MEDIADJI_0214.JPG
EnergyFriendHome acélszerkezetes családi ház madártávlatból

DCIM100MEDIADJI_0218.JPG

DCIM100MEDIADJI_0207.JPG

Siófokon 2016-ban épített EnergyFriendHome családi ház, utólagos garázsbővítéssel

DCIM100MEDIADJI_0183.JPG

DCIM100MEDIADJI_0182.JPG

DCIM100MEDIADJI_0170.JPG

DCIM100MEDIADJI_0184.JPG

Sződön építjük az alábbi családi házat.
Az épület acélszerkezetes falakkal és fa tetőszerkezettel készül. A jelenlegi állapot az alapozással együtt összesen 8 munkanapot vett igénybe. Egy héten belül elkészül a tetőszerkezet, két héten belül bekerülnek az ablakok és a tetőcserepezés is megvalósul.

DCIM100MEDIADJI_0115.JPG

DCIM100MEDIADJI_0121.JPG

DCIM100MEDIADJI_0126.JPG

A bemutatott családi házaink EnergyFriendHome technológiával készültek. Az EnergyFriendHome készház építési rendszer kiemelten energiatakarékos kivitelezési mód. Kivitelezési határidő: 3-4 hónap kulcsrakész családi ház esetében.
Az épület statikai vázszerkezete 1 hét alatt a helyszínen összeszerelésre kerül.

Akár szerkezetkész állapotban is megrendelhetőek házaink, melyek 5%-os ÁFA tartalommal kerülnek értékesítésre egyedi tervek alapján.

Drón fotógaléria 2. részét ide kattintva tekintheti meg.

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Szórt Purhab (poliuretán hab) szigetelés kedvező áron

Könnyűszerkezetes falakat és födémeket, gipszkarton falakat és hagyományos szerkezetű családi házak falait, födém és padló, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..