Home / drón fotók / Családi ház építés – drón fotók

Családi ház építés – drón fotók

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Cégünk ebben a pillanatban 25 különböző helyszínen épít kiemelten energiatakarékos családi házat Magyarország területén.

A következő napokban több családi ház építési helyszínről mutatunk be drónról készült fotókat, videókat. A fotók egy kicsit más szemszögből mutatják be a házainkat, az alkalmazott fejlett technológiáinkat.  Budaörsön több családi ház kivitelezését végezzük egyszerre. Korábban már 3 családi házat adtunk át a településen. Budaörs családi házas telkeinek nagy részét a dombos, sziklás helyszínek jellemzik, mely az építkezés folyamán többletköltséget jelent, de a ház átadása után gyönyörű panorámát biztosít a lakók számára. Az alábbi családi ház egy teljesen nulla energiás családi ház, mely több energiát termel, mint amit felhasznál. Az elektromos energiát napelemek állítják elő.
DCIM100MEDIADJI_0075.JPG
A telek elején a családi ház, hátul a napenergia termelő rész, mely egyben a pince tetőfedése is.
DCIM100MEDIADJI_0072.JPG
Budaörsön 4 évvel ezelőtt felépített EnergyFriendHome készház drónról készített fotója. (2017. május)
A családi ház terveit ide kattintva tudja megtekinteni.
DCIM100MEDIADJI_0100.JPG
Budaörsi EnergyFriendHome családi ház, a jobb oldalon a családi ház energiatermelő 8 KW-os napelemes központja.
DCIM100MEDIADJI_0093.JPG Mogyoródon a Lake Forest lakóparkban több családi ház tervezést és családi ház kivitelezést is végzünk. A lakópark építési telkei egy mesterségesen épített tó körül helyezkednek el, melyet körbe erdő ölel át. A telkek kifejezetten nagy méretűek, az épülő otthonok kizárólag minimál stílusjegyek alapján valósíthatóak meg és jellemzően 300 m2 feletti nettó alapterülettel rendelkeznek. Mivel az épületek nagy alapterületűek, valamint medencével is rendelkeznek, a komfort és költséghatékonysági szempontok figyelembevételével főként hőszivattyús energiaellátással valósulnak meg.
500 m2-es minimál stílusban épülő családi ház a Lake Forest lakóparkban ( a medence állagmegóvás miatt, fagerendás fedést kapott)
Az itt bemutatott családi ház cca. 500 m2 bruttó alapterülettel rendelkezik, a földszinten 80 m2-es nyitott és 30 m2-es fedett, az emeleten 120 m2-es panorámás tetőterasszal. A családi ház fűtésről és hűtéséről a mennyezetbe elhelyezett, rejtett  csőrendszer gondoskodik, de a nagyobb komfort érdekében padlófűtést is kapott az épület. Az energiaellátást modern levegős hőszivattyú látja el, a helyiségenkénti szabályozást egy saját fejlesztésű okosház rendszer biztosítja. A lakás helyiségeinek szellőztetését, friss és tiszta levegővel való ellátását modern nagy hatásfokú hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja. A ház árnyékolástechnikáját modern, rejtett tokozású automata motoros zsaluziákkal valósítottuk meg. A ház jelenlegi készültségéhez a pincével, medencével együtt eddig összesen 180 munkanapra volt szükségünk, a 100%-os kulcsrakész készültség elérése további 60 munkanapot fog igénybe venni. A fenti fotón a lapostetőket láthatjuk. A földszint és a felső szint lapostető fedése UV álló SIKA PVC szigetelés. A felső szint tetőszerkezete attikafalas kialakítást kapott, mely mögött lesznek elhelyezve a napelemes áramtermelés napelem táblái. A földszinti födémszerkezet műanyag WPC burkolatot kap. A földszinti tetőszerkezet körben 1 méteres magasságú üvegkorlátot kap, melynek alsóbefogású sínrendszerét már felszereltük. A családi ház nyílászáróit Burgmann Blue Evolution (Salamander) profilrendszerrel készítettük és 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezéssel láttuk el. A műanyag ablakok, erkélyajtók mindkét oldalon famintázatú fóliázást kaptak.
Utcafronti oldalról készített fotó
Utcafronti oldalról készített szerkezetkész ház fotó
Balatonparton Siófokon és Balatonöszödön, valamint Alsóörsön jelenleg 7 családi ház kivitelezést végzünk. Az alábbi fotó egy minimál stílusjegyeket magán viselő házat láthatunk. A családi ház lapostetős és rejtett ereszrendszerrel készül. Az első évben klíma nélkül használta a Megrendelő, de az idén úgy döntött, hogy szereljen be a cégünk két helyre split hűtő-fűtő inverteres klímát. Ennek az az oka, hogy nyáron a hatalmas üvegfelület a nappali levegőjét felhúzott árnyékoló redőnyök nélkül felmelegíti. A 100 m2-es családi ház üvegfelülete hatalmas, meghaladja a 30 m2-t. DCIM100MEDIADJI_0146.JPG
DCIM100MEDIADJI_0157.JPG
Készül a split klíma kültéri egységének a beépítése
DCIM100MEDIADJI_0139.JPG
Balatonöszödi családi ház udvari fotói
Az alábbi családi házat Siófokon építettük 2016-2017-es év fordulóján. DCIM100MEDIADJI_0220.JPG
DCIM100MEDIADJI_0222.JPG
Tetőszerkezet felülnézetből
DCIM100MEDIADJI_0214.JPG
EnergyFriendHome acélszerkezetes családi ház madártávlatból
DCIM100MEDIADJI_0218.JPG DCIM100MEDIADJI_0207.JPG Siófokon 2016-ban épített EnergyFriendHome családi ház, utólagos garázsbővítéssel DCIM100MEDIADJI_0183.JPG DCIM100MEDIADJI_0182.JPG DCIM100MEDIADJI_0170.JPG DCIM100MEDIADJI_0184.JPG Sződön építjük az alábbi családi házat. Az épület acélszerkezetes falakkal és fa tetőszerkezettel készül. A jelenlegi állapot az alapozással együtt összesen 8 munkanapot vett igénybe. Egy héten belül elkészül a tetőszerkezet, két héten belül bekerülnek az ablakok és a tetőcserepezés is megvalósul. DCIM100MEDIADJI_0115.JPG DCIM100MEDIADJI_0121.JPG DCIM100MEDIADJI_0126.JPG A bemutatott családi házaink EnergyFriendHome technológiával készültek. Az EnergyFriendHome készház építési rendszer kiemelten energiatakarékos kivitelezési mód. Kivitelezési határidő: 3-4 hónap kulcsrakész családi ház esetében. Az épület statikai vázszerkezete 1 hét alatt a helyszínen összeszerelésre kerül. Akár szerkezetkész állapotban is megrendelhetőek házaink, melyek 5%-os ÁFA tartalommal kerülnek értékesítésre egyedi tervek alapján. Drón fotógaléria 2. részét ide kattintva tekintheti meg.

Ajánló

Családi ház építés – Drón fotók

A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos családi ház tervezéssel, valamint házépítéssel foglalkozik. Amennyiben családi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.