AkciókHírekmobil ház

Mobilház most 53 ezer forintos vázszerkezet négyzetméter áron!

Most nettó 53.000 Ft/m2 áron elkészítjük a prémium mobilház tűzihorganyzott fal és tető vázszerkezetét.

Amikor általában valaki mobilházra gondol, először az jut eszébe, hogy azok a szendvicspanelből és műanyag lambériával burkolt épületek, melyek a horvátországbeli campingekben vannak. Igen az is mobilház. Például így néz ki:

Szlovén gyártású mobilhome egy horvátországi campingben

A lenti képünk szintén egy mobilház, vagyis 3 darab össze van építve, mely modern, igényes, kiváló hőszigeteléssel készül, a házban hűtés és fűtésrendszer, okosház vezérlés és lakásszellőztetés is megtalálható. A fal vagy a tető burkolata készülhet üveg napelem táblákkal és így akár nulla energiás mobilházak is kivitelezhetőek.

Egy ilyen épületnek a kulcsrakész, telepített ára cca. nettó 350-420 ezer forint négyzetméterenként. Az igazi érték a házban mégis az, hogy bármikor áttelepíthető egy másik ingatlanra.

Tehát, ha van erdőnk vagy egy tópartunk akkor oda telepíthetjük, de később akár egy kertvárosi környezetbe költöztethetjük.

1 darab 3 méter x 6 méteres, 1 darab 4 méter x 6 méteres és egy darab 3 méter x 12 méteres mobilházból és egy előtetőből kialakított nettó 78, bruttó 100 m2-es luxus mobilház, melyhez egy 30 m2-es fedett terasz került kialakításra a két kis mobil szerkezet és a nagy szerkezet által határolt területen. A prémium mobilház ára 40 millió forint a terasszal együtt 5% ÁFA figyelembevételével.
Ez pedig egy 40m2-es 12×3,4 méteres mini mobilház, melyben két szoba, nappali-konyha és egy fürdő is helyet kapott.

Az alábbi mobilház tervünket egy horvátországi camping-nek készítettük, mely a dalmáciai környezetbe készült. Jól látható, hogy mennyire más képet mutat lapostetővel vagy egy cseréptetővel. A cca. 40 m2-mobilházban két különálló szoba, nappalis konyha és két fürdő is megtalálható. Természetesen a kőburkolat helyett vízálló MGO dekorációs lap, vagy vakolatrendszer is készülhet.

Sokan azt gondolják, hogy a mobilházak biztosan olcsó pénzen megvehető termékek. Ez részben igaz, ha 10-20 év közötti használatra tervezzük és ha nem számít az esztétika, valamint a hőszigetelés és a minőség sem elsődleges, mivel ebben az esetben rengeteg cég van a piacon aki 200-250 ezer forint körüli nettó négyzetméter áron árulja termékeit, de ezekben a hőszigetelés 5-10 cm közötti és inkább olcsó alapanyagok jellemzik. Lásd az alábbi képet:

A Kp Sales House Kft prémium családi házak építésével foglalkozik, így ha mobilházat gyárt, akkor is a családi házak kényelmét és minőségét, hőszigetelését és felszereltségét nyújtja megrendelőinek.

Az alábbi képeken megtekinthető, hogy milyen vázszerkezetre épül a mobilház szerkezetünk egyszintes, vagy kétszintes épület esetében és hogyan néz ki a mobilház falszerkezete még hőszigetelés és burkolás előtt.

Cégünk a padlót 200 mm-es tűzihorganyzott profilból gyártja, a padlószerkezet 150 mm kőzetgyapot szigeteléssel ellátott, a falszerkezet és a födémszerkezet 150 mm-es szintén tűzihorganyzott acélprofilokból készítjük. A falakban 150 mm kőzetgyapot, vagy fújt purhab szigetelést készítünk, majd ezt még plusz 100 mm-es polisztirol szigeteléssel látjuk el.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A mobilházak egymás mellé, vagy egymás fölé is rakhatóak, egymáshoz rögzíthetőek, így komplett nagy családi házak is kialakíthatóak a modern mobilház szerkezetből.

Az általunk vállalt legkisebb egy darabból álló prémium mobilház 6 méter x 3 méteres, a legnagyobb méret pedig 12 méter x 4 méter. Ezenkívül elérhető még a 8×3 m, 10×3 m 6×4 m, 8×4 m, 10×4 m és a 12×3 méteres építmény is.

Az alaprajzi kialakítás és az ezekből összeállítható modern prémium mobilházak több százféle alaprajzi konstrukcióra nyújt megoldást.

A Kp Sales House Kft a mobilházak gyártója rendelkezik ISO minősítéssel és Európa legnagyobb pénzügyi cégminősítője “AA” kategóriás cégként tartja nyilván, melyre a magyar cégek mindössze 1,75%-a jogosult, de az építőiparon belül ez a szám 1% alatti. Ön dönt, hogy milyen kivitelezővel építteti meg családja otthonát, vagy mobilházát. Ha fontos a garancia és a pénzügyi biztonság, akkor érdemes bennünket is felkeresni a választás előtt.

A Kp Sales House Kft által gyártott, épített prémium mobilházak 2019-től vázszerkezet kész állapotban is megrendelhetőek, így a befejezést a saját telkén is elvégezheti saját és helyi munkaerő igénybevételével.

Egy az alábbi képen látható hegesztett alvázszerkezettel ellátott, tűzihorganyzott szerkezetű 4 x 10 méteres mobilház fal és tető vázszerkezete gyártmánytervezéssel, alvázszerkezettel együtt mindössze: 3,1 millió forint + ÁFA összegbe kerül, azaz négyzetméterenként az ár nettó 75 ezer forint!

Amennyiben az alvázszerkezetre nincs szükség, mert kész beton aljzatra szeretné telepíteni, akkor négyzetméterenként 53 ezer forint az ár, azaz mindössze 2,1 millió forintért adjuk a cca. 40 m2-es mobilház vázszerkezetét a helyszínen felállítva.

A munkaidő helyszíni szerelésnél 1 munkanap!

Gyártási és szerelési idő a megrendeléstől számított 15 napon belül!

Ez a mobilház vázszerkezet alvázzal együtt 40 m2-es méretben 3,1 millió forintért az Öné lehet, ha az alvázszerkezetre nincs szükség, mert beton aljzatra épül, az ár 2,1 millió forint a helyszíni szereléssel és szállítási költséggel együtt. Lentebb egy alaprajzi példa található az akciós prémium mobilház vázszerkezetre.

A jelen cikkben feltüntetett árak 2019. június 10 és 2019. július 20 között megrendelt vázszerkezetkész mobilházakra érvényesek, melynek nettó mérete legalább eléri a 20 m2-t. Több mobilház vázszerkezet rendelése esetén kedvezményt biztosítunk. Értelemszerűen az ár tartalmazza az alaprajzok, homlokzatok, statikai és gyártmánytervek elkészítését is.

Abban az esetben, ha a mobilház 2019-ben családi ház vázszerkezeteként valósul meg, alkalmazható az 5%-os ÁFA, ha nem építési bejelentéssel épül a vázszerkezet, akkor 27% ÁFA alkalmazható.

Tekintsen meg pár darab mobilház képet. A kis képekre nagyobb méretben is megjeleníthetőek.

 


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb