„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókHírekModulházak

Mobilház most 130 ezer forintos vázszerkezet négyzetméter áron!

A cikk aktuálizálva 2022. októberben!

Most nettó 130.000 Ft/m2 áron elkészítjük a prémium mobilház tűzihorganyzott fal- és tető vázszerkezetét.

Amikor általában valaki mobilházra gondol, először az jut eszébe, hogy azok a szendvicspanellel és műanyag lambériával burkolt épületek, melyek a horvátországbeli campingekben vannak. Igen az is mobilház. Például így néz ki:

Szlovén gyártású mobilhome egy horvátországi campingben

A lenti képünkön 3 darab modulház összeépítéséből kialakított családi házat lehet megtekinteni. Ez az épület modern, igényes, kiváló hőszigeteléssel készül, a házban hőszivattyús hűtés- és fűtésrendszer, okosház vezérlés és lakásszellőztetés is megtalálható. A fal vagy a tető burkolata készülhet üveg napelem táblákkal és így akár nulla energiás mobilházak is kivitelezhetőek.

Egy ilyen épületnek a kulcsrakész, telepített ára cca. nettó 500-700 ezer forint négyzetméterenként. Az igazi érték a házban mégis az, hogy bármikor áttelepíthető egy másik ingatlanra.

Tehát, ha van erdőnk vagy egy tópartunk akkor oda telepíthetjük, de később akár egy kertvárosi környezetbe költöztethetjük.

1 darab 3 méter x 6 méteres, 1 darab 4 méter x 6 méteres és egy darab 3 méter x 12 méteres mobilházból és egy előtetőből kialakított nettó 78, bruttó 100 m2-es luxus modulház, melyhez egy 30 m2-es fedett terasz került kialakításra a két kis mobil szerkezet és a nagy szerkezet által határolt területen. A prémium modulház ára 50 millió forint a terasszal együtt 5% ÁFA figyelembevételével.
Ez pedig egy 40m2-es 12×3,4 méteres mini mobilház, melyben két szoba, nappali-konyha és egy fürdő is helyet kapott.

Az alábbi mobilház tervünket egy horvátországi camping-nek készítettük, mely a dalmáciai környezetbe készült. Jól látható, hogy mennyire más képet mutat lapostetővel vagy egy cseréptetővel. A cca. 40 m2-mobilházban két különálló szoba, nappalis konyha és két fürdő is megtalálható. Természetesen a kőburkolat helyett vízálló dekorációs lap, Resopal vagy vakolatrendszer is készülhet.

Sokan azt gondolják, hogy a mobilházak biztosan olcsó pénzen megvehető termékek. Ez részben igaz, ha 10-20 év közötti használatra tervezzük és ha nem számít az esztétika, valamint a hőszigetelés és a minőség sem elsődleges, mivel ebben az esetben rengeteg cég van a piacon, aki 200-300 ezer forint körüli nettó négyzetméter áron árulja termékeit, de ezekben a hőszigetelés 5-10 cm közötti és inkább olcsó alapanyagok jellemzik. Lásd az alábbi képet:

A Kp Sales House Kft prémium családi házak építésével foglalkozik, így ha mobilházat gyárt, akkor is a családi házak kényelmét és minőségét, hőszigetelését és felszereltségét nyújtja megrendelőinek.

Az alábbi képeken megtekinthető, hogy milyen vázszerkezetre épül a mobilház szerkezetünk egyszintes vagy kétszintes épület esetében, és hogyan néz ki a mobilház falszerkezete még hőszigetelés és burkolás előtt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk a padlót 200-300 mm-es tűzihorganyzott profilból gyártja, a padlószerkezet 300 mm fa- vagy cellulóz fújt szigeteléssel ellátott, a falszerkezet és a födémszerkezet 150 mm-es szintén tűzihorganyzott acélprofilokból készítjük. A falakban 150 mm fagyapotot fújunk be résmentesen, majd ezt még legalább 100 mm-es polisztirol szigeteléssel látjuk el.

A mobilházak egymás mellé, vagy egymás fölé is rakhatóak, egymáshoz rögzíthetőek, így komplett nagy családi házak is kialakíthatóak a modern mobilház szerkezetből.

Az általunk vállalt legkisebb egy darabból álló prémium mobilház 5 méter x 3 méteres, a legnagyobb méret pedig 12 méter x 4 méter, de ezek többszöröse egymáshoz sorolható.

Az alaprajzi kialakítás és az ezekből összeállítható modern prémium mobilházak több százféle alaprajzi konstrukcióra nyújt megoldást.

A Kp Sales House Kft a mobilházak gyártója rendelkezik ISO minősítéssel és Európa legnagyobb pénzügyi cégminősítője “GOLD AAA” kategóriás cégként tartja nyilván, melyre a magyar cégek mindössze 1,75%-a jogosult, de az építőiparon belül ez a szám 1% alatti. Ön dönt, hogy milyen kivitelezővel építteti meg családja otthonát, vagy mobilházát. Ha fontos a garancia és a pénzügyi biztonság, akkor érdemes bennünket is felkeresni a választás előtt.

A Kp Sales House Kft által gyártott, épített prémium mobilházak 2019-től vázszerkezet kész állapotban is megrendelhetőek, így a befejezést a saját telkén is elvégezheti saját és helyi munkaerő igénybevételével.

Egy az alábbi képen látható hegesztett alvázszerkezettel ellátott, tűzihorganyzott szerkezetű 4 x 10 méteres mobilház fal- és tető vázszerkezete gyártmánytervezéssel, alvázszerkezettel együtt mindössze: 5,2 millió forint + ÁFA összegbe kerül, azaz négyzetméterenként az ár nettó 130 ezer forint!

Amennyiben az alvázszerkezetre nincs szükség, mert kész beton aljzatra szeretné telepíteni, akkor négyzetméterenként 100 ezer forint az ár, azaz mindössze 4 millió forintért adjuk a cca. 40 m2-es mobilház vázszerkezetét a helyszínen felállítva.

A munkaidő helyszíni szerelésnél 1 munkanap!

Gyártási és szerelési idő a megrendeléstől számított 15 napon belül!

Lentebb egy alaprajzi példa található az akciós prémium mobilház vázszerkezetre.

Tekintsen meg pár darab mobilház képet. A kis képekre nagyobb méretben is megjeleníthetőek.

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb