„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

dómházKiemeltKiemelt cikkeinkPuzzleDome dómházak

PuzzleDome dómházépítés akció

Bomba jó áron kínáljuk most a PuzzleDome 8 méter átmérőjű dómházunkat, amelyet élőben megtekinthet tököli székhelyünkön hétfőtől szombatig.

Ez a 8 méter átmérőjű dómház földszintes épületként 5 méter magassággal és 50 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Ha a felső rész felét beépítjük, további 20 négyzetméteres galériát kapunk, amely kényelmes otthont nyújt egy háromfős család számára.

A dómház felépítését egy nap alatt vállaljuk vázszerkezet állapotban. Amennyiben a talajcsavarozás és az alsó födémszerelés is része a vállalásnak, a munkaidő 2 nap!

Csak a 8 méteres PuzzleDome dómház vázszerkezetének 2024. júliusi ára 2,33 millió forint helyett most 2,1 millió forint.

(Az ár nem tartalmaz szállítási és szerelési költséget. Az ár tartalmazza a vázszerkezet megmunkálva CNC-s gépeken, csomagolást, gépjárműre rakodást, szerelési útmutató átadását, statikai számítást, gyártmányterveket):

default

Nyári 50%-os munkadíj kedvezményünk igénybevételével a vázszerkezet szereléssel együtt most 3,7 millió forint helyett 2,85 millió forint.
A szállítási költség és a kötőelemek árát a fenti összeg tartalmazza.

Nézd meg videón a PuzzleDome 8 méteres dómházunk Timelapse videóját. A házat a talajcsavarozással együtt, a födémpanel szerelésével és a vázszerkezet felépítésével együtt 2 nap alatt végeztük el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A talajcsavarozás és az alsó födémszerkezet ára sík terepen anyag- és munkadíj tekintetében: 2,3 millió forint (alsó és felső burkolás nélkül).

Födémszerkezet 5×5-ös vázszerkezetének elkészítése és alul 12 mm-es Ecopanel, felül 25 mm-es nútféderes OSB burkolása és 25 cm farost fújt szigetelés költsége: 1,2 millió forint.

Az ár az áfát nem tartalmazza. Az áfa összege családi ház építés esetén 5%, nyaraló esetén 27%, amennyiben az építtető vállalkozásként szerződik és építési engedély vagy egyszerű bejelentés alapján épül, az áfa nulla százalék.

Az ár az első 10 megrendelésre érvényes.

A talajcsavarozásban a partnerünk a Szabó Tetőmester Kft.

További dómházas cikkeinket ide kattintva érheti el.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb