„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiházépítésKiemeltKiemelt cikkeink

Ütésálló, hanggátló, dűbel nélkül rögzíthető könnyűszerkezetes falak

A könnyűszerkezetes és a modern hagyományos technológiák esetén minden bemutatótermi megbeszélésen felvetődik a kérdés, jó-jó, de hogyan ütök be egy szeget a falba. Ilyenkor mindig elmondják kollégáink, hogy sehogyan. Az utolsó olyan fal, melybe szöget lehetett ütni és meg is állt benne az a vályog, vagy a vert fal volt.

A könnyűszerkezetes készházak, téglaházak, vagy monolit beton házak falaiba történő rögzítéshez minden esetben valamilyen specifikus dűbelre van szükségünk.

Ez ma már a múlt idő! A Kp Sales House Kft és partnerei által épülő EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos és nulla energiával üzemelő acél vázszerkezetes családi házainak, falai 2019. márciusi szerződéskötés után ütésálló, tűzálló, dűbelezés nélkül rögzítést lehetővé tévő, modern HABITO építőlemezekkel lesznek szerelve. 

A németek egy szigorúan 18 éven felülieknek szóló videóban mutatják be, hogy mit is kell tudni a HABITO falszerkezetről. Tehát csak 18 éven felüliek nézzék meg az alábbi videót:

A HABITO lap ellenáll a fizikai behatolással szemben, így társasházi lakás esetén a MABISZ 15 perces betörésvédelmi minősítést adott a terméknek, dűbelezés nélkül rögzíthetünk rá konzolokat, bútorokat, vagy bármi mást amit szeretnénk. A teherhordó falszerkezeteinkre dupla réteg HABITO lapot szerelünk, melybe egyetlen egy csavarral dűbel nélkül 30 kg terhet rögzíthetünk. Egy TV konzol 4 darab csavarral 120 kg-os teherbírást biztosít, míg a 120 cm-es képátmérőjű TV készülék 20 kg körüli tömegű.

Szimpla profilvázra szerelve akár 56DB-es hanggátlás is elérhető! Ez tovább növelhető többrétegű vázszerkezet alkalmazásával. A HABITO lapokból 90 perces tűzvédelmi határértékű falakat tudunk kivitelezni!

Székkel, bútorokkal és asztallal történő ütközés, közepes tárgyak falhoz verődése nem okozhat a falban látható nyomot még egy réteg HABITO esetében sem!!! Mi két réteg HABITO lemezt használunk az EnergyFriendHome készházaink teherhordó falain, így garantáltan ütésvédelemmel ellátottak a falaink. Hiszen nincs annál bosszantóbb, mint amikor az új lakást birtokba vesszük és már a költözéskor több sérülés keletkezik a gipszkarton vagy a vakolt falakon. A HABITO-val nincs több sérülés a falon.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
A Kp Sales House Kft kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome készházait azért szereljük a jövőben HABITO lapokkal, mert számunkra az energiatakarékosság után, a megrendelő megelégedettsége a legfontosabb.

Megrendelőinkkel minél kevesebbet szeretünk találkozni garanciális problémák miatt, ezért használunk prémium termékeket házainknál. Igen ez azt eredményezni, hogy nem vagyunk a legolcsóbbak, de a beépített építőanyagok mindig a legmodernebbek és a legkisebb utólagos ráfordítást igénylik.
Ezt úgy tudjuk elérni, hogy ha fürdő és csaptelep, akkor minimum 40-50 ezer forintban határozzuk meg a limitet, ha burkolat akkor legalább 8500 forint egy négyzetméter burkolat ára, de a beltéri ajtóink is 120 ezer forint felettiek, a fűtést okosház vezérli, valamint automata hővisszanyerős szellőztető rendszer szellőzteti az otthont, hogy még tisztább és energiatakarékosabb legyen.

Tehát aki a piac legolcsóbb ajánlatát keresi annak a velünk való találkozás felesleges időtöltés.
Aki viszont az egyik legjobbat szeretné magának és családjának és a pénztárcáját nem csak a bekerülési költség érdekli, azoknak szimpatikusak leszünk és elképzelhető, hogy minket fog választani álmai otthonának megvalósítására.

Mi azt mondjuk ami a valóság, hogy egy háznak 3 ára van. Az egyik az amibe kerül amikor felépítik, a másik ár az amit évek alatt rezsire költünk, a harmadik pedig az amit a ház felújítására és karbantartásokra költünk.

Ha az elején többet vagyunk hajlandóak elkölteni az otthonunk megépítésénél, akkor sokkal kellemesebb lakókörnyezetünk lesz, mindig a szépet látjuk és hosszútávon nem költünk rezsire és karbantartásra, felújításra vagyonokat.
Cégünket 3 független nemzetközi cégminősítő minősíti folyamatosan és “A” és “AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel rendelkezünk az építőipari piacon ritka módon. Ha önnek fontos, hogy ha a ház felépül, utána is ott legyen a garanciánál is a kivitelező, akkor válassza cégünket!


A fenti videókban a HABITO lap fizikai ütésállóságát mutatják be.


Nézzük meg, hogy mi történik ha íjjal lövik a HABITO falakat.

A HABITO lapra már egy rétegben felszerelt szék is elbír egy embert dűbelek használata nélkül.
HABITIO falszerkezethez rögzíthetünk dűbelezés nélkül


Extrém HABITO lap felhasználás gond nélkül


terhelhető, ütésálló, tűzgátló terhelhető, ütésálló, tűzgátló, impregnált
építőlemezek

Ha Ön is szeretne egy nulla energia közeli, vagy teljesen nulla külső energiával működő (nulla forint rezsiköltségű) családi házat építtetni, hívja kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hétfőtől – szombatig minden nap várjuk újonnan épült bemutatótermünkben Tökölön, ahol építtetőink ingyenes tájékoztatást kapnak az épített technológiánkról. Lehetőséget biztosítunk a jelenleg is épülő tucatnyi családi házaink megtekintésére. Bemutatótermünkhöz történő navigálást itt érheti el.

  


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb