„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeinkModern és luxus házak

Könnyűszerkezetes úszóházak építése

Sok ország van a világon, ahol árvíz veszéllyel lehet számolni. Ilyen pl. Hollandia nagy része.

Ma már tudunk olyan házakat építeni, mely akkor kezd el lebegni ha jön az áradás, de lehetőség szerint a házak akár motorizálhatóak és külön vontató eszköz nélkül is képesek a helyváltoztatásra, abban az esetben ha nem nagyok a hullámok.

Maradjunk Hollandia eseténél. Az Északi-tenger szeszélyeitől függ ez a gyönyörű ország, a hatalmas viharok esetén a partra betörő hullámok, valamint a visszaduzzasztott folyók áradása rengeteg alkalommal veszélyeztette már a Hollandokat.

A globális felmelegedés hatására ez az ország egyre nagyobb veszélyben van. Ha a tenger vízszintje növekszik nagy bajok lesznek, hiszen az ország negyede a tengerszint alatt fekszik. Hollandiában egyszer már megtanulták, hogy a víz a legnagyobb úr, hiszen 1953-ban már kaptak ízelítőt egy szuper vihartól.

Sokszor beszámoltunk már arról, hogy a fa és az acélszerkezetes könnyűszerkezetes házak olyan helyeken is felhasználhatóak, ahol más technológia szóba sem jöhet.

Cégünk EnergyFriendHome építési technológiája alkalmas arra, hogy úszó alvázszerkezetre építsünk családi házat, vagy társasházat. Ezek az épületek lebegnek a víz tetején. Így nem kell telket venni, ha egy családi házat szeretnénk. Hiszen maga a ház az egy úszó erődítmény, ott kötünk ki, ahol találunk arra alkalmas helyet a vizen. Persze a helyi jogszabályokat figyelembe kell venni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Akár több ezer négyzetméteres úszóházu épületegyüttesek is kialakíthatóak.

Cégünk szerződéssel rendelkezik olyan cégekkel, akik a szükséges minősített úszóplatformokat elkészítik, melyre az úszó családi házat felépíthetjük.

Tavakra, folyókra, csendes vizekre tökéletesen használható az úszóház technológia. Megtakaríthatja a telek árát és örök panorámát teremthet egy ilyen úszóházzal magának
Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb