„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

A legmagasabb pénzügyi minősítéssel rendelkezünk

A Kp Sales House Kft-t az elmúlt 5 évben 3 különböző nemzetközi cégminősítő vállalat minősítette.

Mindhárom cégminősítő eredményére büszkék vagyunk, mert mindegyik értékelés kiemelten megbízható cégnek ítélte vállalkozásunkat.

A cégminősítők több száz adat alapján napi szinten vizsgálja a piac összes szereplőjét és ez alapján bocsájtja ki a minősítéseit, természetesen mindegyik cég más-más elvek alapján és más megnevezéssel osztályozza a vállalatokat.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Cégünk GOLD AAA kategóriás minősítése alapján a magyar vállalkozások legfelső 0,7%-os kategóriába lett besorolva.

A BISNODE kitüntető minősítését 5. éve folyamatosan megkaptuk, így az idei évben és tavaly már a “AA” SILVER kategória mellett GOLD megjelölést használhattuk, de 2022-ben a “GOLD AA” helyett felminősült ismét a vállalkozásunk, így a “GOLD AAA” legmagasabb elismeréssel büszkélkedhetünk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 

A BISNODE cégminősítő vállalkozáson kívül az OPTEN és a COFACE is “A” kategóriás minősítéssel díjazta a cégünket.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb