fbpx
Home / Hírek / 3 cégminősítő minősítette vállalkozásunkat

3 cégminősítő minősítette vállalkozásunkat

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Kp Sales House Kft-t az elmúlt másfél évben 3 nemzetközi cégminősítő vállalat minősítette.

Mindhárom cégminősítő eredményére büszkék vagyunk, mert mindegyik értékelés megbízható cégnek minősített. A cégminősítők több száz adat alapján napi szinten vizsgálja a piac összes szereplőjét és ez alapján bocsájtja ki a minősítéseit, természetesen mindegyik cég más-más elvek alapján és más megnevezéssel osztályozza a vállalatokat.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Cégünk AA kategóriás minősítése a cégek legfelső 2,44%-os kategóriába lett besorolva.

A Bisnode cégben a cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy  megmutassák másoknak, hogy cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek.

Az Opten nemzetközi cégminősítő vállalat pénzügyi, cégjegyzéki és egyéb hivatalosan közzétett adatok felhasználásával, matematikai és statisztikai módszerek alapján naponta kiszámítja az adott cég egy éven belüli fizetésképtelenségi eljárás alá kerülésének valószínűségét (scoring modell). Ennek eredményeként a hazai cégeket 4 különböző (A, B, C, D) kockázati kategóriába sorolják be. Az “A” kategória a legmagasabb kategória, melyre a magyar vállalkozások 2,33%-a jogosult. A Kp Sales House Kft az Opten-től A kategóriás minősítéssel rendelkezik.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A legfrissebb minősítést a nemzetközi Coface cégminősítő vállalattól kaptuk 2018. májusában.

A Coface nemzetközi cégminősítő vállalat a legmegbízhatóbb cégeket magába foglaló alacsony fizetési kockázatú kategóriába sorolta a cégünket, ez alapján cégünk jogosult a Kiváló KKV „Excellent SME” tanúsítvány használatára.

A Kp Sales House Kft számára rendkívüli megtiszteltetés, hogy az COFACE, OPTEN és a BISNODE objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhet. Hatalmas figyelmet fordítunk arra, hogy tisztességesen dolgozzunk, korrekten teljesítsünk és időben fizessünk partnereinknek. Cégünk bizonyítani szeretné, hogy az építőiparban nem csak körbetartozások és hibás teljesítések vannak, hanem korrektül is jelen lehet lenni ebben az iparágban is.

A cég minősítése egy dolog, de fontosnak tartjuk, hogy az általunk végzett munka is a legmagasabb szintű legyen, ezért a KP Sales House Kft 2017-ben, a Megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

15 millióra emelik a maximális CSOK kölcsönt és már 2 gyermek esetében 10 millió forint az igényelhető összeg

A kormány pár napja kivezette a lakáskasszát a piacról és egy héten belül meg is …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..