Modern és luxus házak

Luxus otthon Szingapúrban

Az Aemer Architects nem régen fejezte be a 13. Cove Grove fantázianevű, privát, luxus házat. A ház minden szinten kapcsolatban áll a vízzel: a szerkezet ívelt, mint egy bumeráng, hogy megkönnyítse kilátást, a belső átlátszó a fa padló pedig a ház előtti fa mólóban folytatódik.

A sportmedence felé történt megnyitással, a pihentető kilátással a végeredmény egy nyugtató zen érzés. A 13. Cove Grove szerkezeti kialakítása egy komplex építészeti alkotás, amely javítja a térérzetet, ellentétben sok más egyenes vonalú házzal. A földszintet úgy képzelték el a tervezők, mint folyékony egységes teret, amely nappaliból és étkezőből áll.

fountain-surrounding-the-house

A második emeleten történt meg a hálószoba kialakítása fantasztikus kilátással. Van még egy harmadik emelet is, ahol az otthoni iroda található. A domináns színek a fekete és a fehér. A színek csalhatatlan keveréke maga az elegancia és kifinomultság.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


forrás:freshome.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb