„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A valenciai Masquespacio dizájnstúdió újabb hyper-színes projekttel állt elő 

Az alapítók Christophe Penasse és Ana Hernández megközelítése egy történelmi ingatlan felújításához teljesen egyedi. Miután egymásba szerettek Valenciában (és bele), a Masquespacio Christophe Penasse és Ana Hernández úgy döntött, hogy gyökeret ver. A házaspár – Christophe Belgiumból, Ana pedig Kolumbiából – bérelt néhány évre, mielőtt elkezdtek egy hagyományos házat keresni a városon kívül, amelyet saját stílusukra szabhattak, és dolgozhatnak és élhetnek is.

Amikor végre megtalálták az egyet, feltették maguknak a kérdést: hogyan hozzuk létre itt a sajátunkat, miközben megőrizzük az épület valenciai szellemiségét? A válasz sokrétű volt. Vegyük a falakat: jól megépítettek, „abban az értelemben, hogy nem fognak összeomlani” – mondja Christophe, de távolról sem tökéletes. „Régebben a lakók egyszerűen vettek egy tárgyat, amellyel megtámaszthatták a falat, és azt használták” – magyarázza.

Néhol ez függőleges téglát vagy más furcsa elemet jelent. „Néha ezeknek a részleteknek semmi értelme, és ettől lesz szép a ház” – mondja. – “Nem akarjuk elrejteni azt, ami egykor volt.”

Bár fontos volt az eredeti vonások megőrzése, nem akarták, hogy otthonuk túlságosan rusztikus legyen. A hagyományos elemek közé tartoznak a klasszikus hidraulikus csempék és a durva falak, amelyek immár mikrocementtel vannak bevonva.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A házaspár „egy matraccal, egy asztallal és néhány székkel a stúdióban” kezdett a térben élni. A többfunkciós ház gyönyörűen szemlélteti félelmet nem ismerő esztétikumuk fejlődését, és portfóliójuk minden projektje megjelenik a szobákban. Egyszerű, geometrikus formák és friss, optimista színek jellemzik, eklektikus otthonuk immár békét sugároz és sok boldogságot hoz. 

Forrás: www.elledecoration.co.ukKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb