„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az OFIS Arhitekti vörös téglával borítja geometrikus otthonát Szlovéniában

A szlovén OFIS Arhitekti stúdió elkészítette a Frame House-t, egy családi házat Ljubljanában, amelyet vörös téglalapokkal burkoltak, amelyek a környék ferde tetős épületein játszanak.

A Frame House a város külvárosában található, és az OFIS Arhitekti tervezte 200 négyzetméteres alapterülettel, hogy nem befolyásolja a telek nagy hátsó kertjét. Az otthon geometrikus formájú, elöl egy nagy, ferde oldalsó tetővel. Ez egy burkolt bejárati teraszt rejt magában, amely az ügyfél gyermekeinek játékhelyeként szolgál.

Az OFIS Arhitekti lyukat helyezett el a lombkoronán, hogy egy meglévő fának fényt és teret biztosítson a növekedéshez. A Frame House homlokzati kivágása tartalmazza a bejáratot és egy egyszintes tárolóhelyiséget, mindkettő feketített fával burkolva.

Belül az OFIS Arhitekti egy földszinti nappali-, étkező- és konyhateret alakított ki, ahonnan a nagy, üvegezett tolóajtókon keresztül a kertre nyílik kilátás, amely egy kőburkolatú teraszra nyílik. Az otthon északnyugati oldalán a konyhát teljes magasságú ablakok és perforált fém paravánok szegélyezik a nagyobb magánélet érdekében.

Három hálószoba található az első emeleten, amely egy tetőteraszra vezet északra. Ezt egy ferde mellvéd védi, amelyet a ház elején lévő lombkorona képez. A Frame House külseje szándékosan egyszerű, teljes egészében vörös téglacserépbe burkolva, amelyet általában a tetőkön használnak, és a perforált területeken bepillantást nyújtanak a belső terekbe és kifelé.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Belül ezt a vörösesbarna külsőt betonfalak és mennyezetek, valamint halvány fapadló kontrasztja el, hogy “kényelmes és kényelmes” tereket hozzon létre, amelyek minimális hátteret biztosítanak a kertnek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb