„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

A Block722 Kréta hegyoldalába fészkelt egy luxus villát

Földszínek és természetes textúrák jellemzik ezt a természetközeli nyaralót, amelyet az athéni Block722 stúdió egy krétai hegyoldalba épített be.

Az O Lofos, azaz “A hegy” nevet viselő nyaraló a görög sziget keleti oldalán található Thryptis hegy lábánál található, és a Block722 úgy tervezte, hogy az teljesen beleolvadjon a környező tájba.

Az O Lofos, amely egy fő lakóházból, két vendégházból és nagy szabadtéri terekből áll, négy, egymással összekapcsolt térben helyezkedik el, amelyeket tetőkertek koronáznak, amelyek segítenek az otthonnak eltűnni a hegyoldalban. A helyszín meredek lejtőjére reagálva az otthon blokkjai két különböző szinten helyezkednek el egy lépcsőzetes szabadtéren belül.

A márványlapokból készült lépcsős táj a telek elején helyezkedik el, és az otthon körüli üregeken keresztül húzódik, ültetőként és lépcsőkőként funkcionálva. Ez a márványból készült tereprendezés egy szögletes végtelenített medencéhez is vezet a telek másik végén, amelyre egy veranda néz.

A külső szinteket összekötő márványlépcső fut a két vendégház között, és hozzáférést biztosít a fő nyaralóhoz. A lépcső tetején a fő rezidencia két épületre oszlik, amelyeket egy félig szabadtéri tér köt össze. Hálószoba, nappali, étkező és fürdőszoba található benne, és nagy ablakok keretezik a környező természetre nyíló nagyvonalú kilátást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső és külső terekben egyaránt semleges és természetközeli kivitelezéseket és bútorokat, köztük bézs színű vakolatot és fából készült szekrényeket használtak, valamint a természetes textúrákat bemutató, szabadon hagyott anyagokat. A bútorok nagy részét helyi kézművesek márvány, fa, terrazzo és kő felhasználásával egyedi megrendelésre készítik – így egy egyedi kollekciót alkotnak, amelyet a Block722 “Anata” névre keresztelt. Műalkotások és szobrok is vannak mindenütt, köztük a görög művész, Pantelis Chandris gipszszobra, amely a nappali falán található, és amelyet a krétai táj ihletett.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb