„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A memphisi és a miami dizájnstílusok ütköznek ebben a színes nápolyi otthonban

Ezt a történelmi nápolyi lakást egy kreatív pár és a merész csíkok iránti szeretetük alakította át; Giovanni Izzo és Anna Masello számos helyen élt Milánótól Miamiig, és jelenleg Londont hívják otthonuknak.

De amikor csak lehet, a fiatal olasz pár Nápolyba menekül, Giovanni szülővárosába. Az 1300-as években épült épületben, amely a város botanikus kertjére néz, lakásuk magas mennyezettel, márványpadlóval és kovácsoltvas erkélyekre nyíló franciaajtókkal van megáldva.

Tipikus nápolyi elrendezése egy hosszú folyosó vezet a salone d’onore-hoz (díszcsarnok) és egy sor szoba vezet onnan, de ebben a klasszikus keretben a házaspárnak sikerült ragyogó egyensúlyt találnia a hagyomány és a modernitás között.

A tér most büszkén mutatja be a hatások merész keverékét: egzotikus tapétákat, pop színeket, neoklasszikus inspirációkat és kortárs dizájnt, valamint olyan olasz művészek munkáit, mint Iole Sarno, Riccardo Albanese, Salvatore Liberti és Luigi Tirino, akik nélkül a ház nem tudott volna nem igazán hívják nápolyinak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Giovanni, az építészeti drágakövek és márványok szakértője úgy döntött, hogy megtartja a gyönyörű rózsaszín portugál márványfelületeket, amelyek az egész lakásban futnak. De a csíkos falak jelentik a legfigyelemfelkeltőbb részletet ebben a kérlelhetetlenül extrovertált otthonban.

Forrás: www.elledecoration.co.ukKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb