„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A világ legkreatívabb fürdőszoba-burkoló ötletei

A fürdőszoba felújításának megtervezésekor a csempe kiválasztása a legnagyobb döntés. A megfelelő választás egy átlagos fürdőszobát olyan térré varázsolhat, amely tükrözi a személyiséged. Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre a fényes zellige csempéktől a kerámia, porcelán és enkausztikus mintákig, amelyek a hagyományos négyzeten vagy téglalapon túlmenően számos különböző formában érhetők el.

Ijesztő lehet az ujját színbe és mintába mártani – a csempe gyakran inkább befektetés, mint egy új festékréteg. Ezért vagyunk itt. Hogy segítsünk kreatívabb döntéseket hozni a burkolással kapcsolatban. A projektek mögött álló belsőépítészek és építészek mertek bátrak lenni, és az eredmények magukért beszélnek…

Alternatív sakktábla

A londoni székhelyű Can Architects grafikus megjelenése a klasszikus fekete-fehér sakktáblás padlón remekül kihasználja a négyzet alakú csempéket az átlagosnál kisebb méretekben. Az extra hatás érdekében párosítsa a kontrasztos színek merész slágerével – például ezt az élénkvörös mennyezetet.

Csíkos burkolás

Az Inside Gallery belsőépítész-legenda, Claude Cartier lyoni bemutatótermében egy korábbi kiállítás bemutatta, hogy a csíkok hogyan tehetik nagyobbá a kisebbik oldalon lévő fürdőszobát. A kis mozaiklapokból készült napsárga csíkok felfelé vonzzák a tekintetet. claude-cartier.com

Grafikai egyszerűség

Nem vagyunk a fehér csempe ellen. Ha azonban az egyszerű megközelítést választja, az egy kis előnyre van szükség a szállításban. Itt szeretjük az erős fekete fugázást és a négyzet alakú csempe változatos méretét, amelyet Andrea Vescovini, Ludens építész használt ebben a fürdőszobában.

Természetes paletta

A Daytrip stúdió a mandarin kőből és a Kashmir Gold gránitból készült „Olive” Hoxton Gloss csempét használta – amelyet a zuhany bejáratának keretezésére használnak – a fürdő stílusának földhözragadásához. A festésnek a csempe tónusához való hozzáigazítása tovább fokozza a nyugalom érzetét. egynapos kirándulás.stúdió

Színblokkolás

Az apró égkék mozaikcsempéket a Plutarco spanyol tervezőstúdió a hozzáillő szekrényekkel párosítja ebben az otthonban. A hatás enyhén retro – majdnem olyan, mint egy úszómedence a kedvenc üdülőhelyedben –, de merész és modern palettával.

Kreatív kontraszt


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Néha nem szükséges az egységes megközelítés. A Duet belsőépítészeti stúdió az anyagok és felületek keverését választotta, hogy megfeleljen a Greyleigh, egy korábbi ausztrál tehenészet tulajdonosainak játékos természetének. Itt a négyzet alakú terrakotta csempékhez márvány, csipkézett élű visszacsatolás párosul. Nem mindennapi tökéletesség. 

Művészi burkolás

Törd meg a burkolás egységes jellegét saját minták létrehozásával. Sandra Benhamou párizsi projektjének ez a fürdőszobája a négyzet alakú csempék rácsszerű mintázatába hajlik azáltal, hogy saját sötétzöld és sötétzöld vonalrácsot hoz létre. sandrabenhamou.com

Összeütköző színek

Az egykor a Camden Councilnak otthont adó brutalista épületben található The Standard szálloda az 1970-es évekből ered, és Shawn Hausman tervező szerint a „King’s Cross szemtelenségéből” származik. A fürdőszobában a csíkos csempe megmutatja, hogy egy szokatlan színpaletta (itt rózsaszín és piros) mennyire megéri a kockázatot. 

Texturált csempe

Ennek a fürdőszobának a fényes kékje (mint a bogár testének színei) a Raúl Almenara építész és művész által készített madridi lakás meghatározó eleme. A csempe bordázott kialakítása kiemeli a mozgás érzetét, amelyet a spirális falak keltenek egy kompakt térben.

Teljes minta

A tapetti mintás csempe és a rosso francia mozaikcsempék csodálatos hatást keltenek ebben a fürdőszobában, az ütközés pedig Missoni-szerű divatos hatást kelt. “A vörösről úgy gondolják, hogy a szerencse, az öröm és a boldogság jelképe, és képes elűzni a gonoszt, ezért nagyszerű színnek tűnt abban a helyiségben, ahol a tulajdonosok együtt kezdik a napjukat” – mondja Lauren McGrady belsőépítész a projektről.

Forrás: www.elledecoration.co.ukKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb