Lakberendezés és stílus

Játékos szekrények: a NODO bútorcsalád Andrea Brugnerától

Andrea Brugnera így beszélt a NODO bútorcsaládról: amikor kialakítottam ezeket a családi szekrényeket, szerettem volna egy sor tárolóbútort a ház minden helyiségébe, három alapvető tervezési jellemzővel.

Ezek a következők voltak: testreszabás – nem csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is. Másodszor, hogy ne a földön helyezkedjenek el a könnyebb tisztítás érdekében, illetve az egyszerű és tiszta élek, hogy minden ügyfélnek megfeleljen.” Ezen okok miatt, a NODO bútorcsalád egyesíti a tervezést, az innovációt és a funkcionalitást. A fogantyú kiegészíti az ajtót /fiókokat, így létrehozható a szimbólumok, betűk vagy számok legkülönfélébb kombinációja. A testreszabható fogantyú, a finom megmunkálás, a pontos részletek kiemelkedően szép végeredményt hoznak.

SONY DSCElegáns és modern: a SIDEBOARD két első ajtajával elrejti a tágas teret, ahol kerámia és egyéb kellékeket tárolhatunk , hogy rendezetten és kéznél legyenek egy időben, az étkezőben, nappaliban vagy a konyhában. A kontraszt a meleg tölgyfa fogantyú és a fehér szekrény között fokozza kredenc designját. Elegáns és tágas: modern designnal rendelkező BUFFET könnyen elhelyezhető az ebédlőben, hogy tárolja az edényeket, poharakat, bögréket és egyéb különböző tárgyakat, mint a média egység, TV készülék.

forrás:freshome.com

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb