Home / Modern és luxus házak / Családi ház Argentínában

Családi ház Argentínában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

San Luis városában, Argentínában található ez a családi ház, ami nagyon közel fekszik a hegyekhez, és ez nagy hatással volt a tervezésére és a szerkezetére is.

A hegyek közelsége sok mindent magában foglal, beleértve a lejtős telket, a szeizmikus remegések átlagos valószínűségét, az északi szél erősségét, és az őshonos növényzet jelenlétét. Mindezeket az elemeket a CMS arquitectas figyelembe vette, amikor a projekt tervét elkészítettek.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az elhelyezkedés sajátossága és az ügyfelektől érkező, nagyon specifikus kérések sorozata inspirálta az építészeket arra, hogy ez a ház valóban különleges legyen. Az első lépés az volt, hogy azonosítsák a fák nélküli területeket. Mindenki egyetértett abban, hogy a fa társulásokat meg kell őrizni, és ez meglehetősen szokatlan házelrendezést jelentett. Az építészek is arra törekedtek, hogy teljes mértékben kihasználják az egyenetlen terepet. Az elrendezés két szektorra oszlik: az egyik a közös szociális terület, a másik a szabadidős és rekreációs zóna. Nézze meg képgalériánkban, hogy sikerült megoldaniuk.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..