Lakberendezés és stílus

Hogyan teremtsünk luxus érzést lakásunkban?

A luxus otthon kialakítása drága feladatnak tűnhet. Szép bútorok és előkelő kiegészítők jutnak eszünkbe, amikor a “luxus” kifejezésre gondolunk, de ennek nem feltétlenül kell így lennie. Egyszerűen néhány apró változtatással megemelheted otthonod fényét jelentősebb kiadás nélkül.

Kicsit ellentmondásosnak tűnhet, de a “sok” nem mindig jelent egyet a luxussal. Ha minimalista megközelítést alkalmazunk minden szobában, sikerrel járhatunk. Fontolja meg, hogy megszabadul a felesleges bútoroktól. Ha nem rendelkezik valódi funkcióval, csak engedje el. Jó kiindulópont, ha a kiegészítőket hármasával számoljuk. Próbáljon ki három színes üvegpalackot az előtérben, vagy három párnát a kanapén.

Újítsa meg az ablakokat elegáns drapériával. Ha lecseréljük az olcsó függönyöket egyedi, stílusos drapériákra, akkor a szoba átalakul. Próbálja ki a selymet, a textúrált függönyöket, hogy megújítsa az egész szobát.

Semmi sem teszi az otthont olyan fényűzővé, mint a lenyűgöző világítás. Kezdje el a lakó- és étkezőhelyeken ennek megteremtését és ne felejtse el az elegáns, dekoratív asztali lámpákat se. Az új lámpák hozzáadása remek módja a stílus funkcionalitás feláldozása nélkül történő kialakításához.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A gyönyörű virágokkal és zölddel díszített vázák eleganciát és színt kölcsönöznek, így nyújtanak luxus érzést. Ha belépünk bármely csúcskategóriájú ingatlanba, az egyik legelső dolog, amit észre lehet venni, ez a természetes dísz. Mivel minden héten friss virágcsokrokat vásárolni minden szobába kicsit költséges lenne, így inkább válasszon hosszan virágzó növényeket, például orchideát.

Ha megszünteti a rendetlenséget, az otthon üresnek és unalmasnak tűnhet pihentető paradicsom helyett. A probléma megoldása érdekében a bútorzat és a dekoráció sokoldalúsága hozhat létre kényelmet és luxust. A keményfa padlót könnyen fel lehet öltöztetni egy elegáns szőnyeggel. A kanapékat és székeket gyönyörű párnákkal kiegészíteni. Ez a sokoldalú rétegzés biztosítja, hogy semmi sem csupasz, és ez egy nagyszerű módja annak, hogy értéket és varázst teremtsen felesleges kiegészítők nélkül.

forrás:freshome.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close