Modern és luxus házak

Önfenntartó erdei ház, amit a fák ihlettek

A új kor házainak úgy kell épülnie, hogy megóvják a világ maradék erdőit. Ennek a koncepciónak megfelelve kezdett el tervezni Konrad Wojcik is, akinek az a célja, hogy a lakossági építkezés hosszú távon ne rombolja tovább a környezetünket és a bolygónkat.

Így a házai egyetlen földi ponton támogatottak, az épület pedig szinte beolvad a tájba és felveszi a hasonlóságot egy fával, elegyedik a természettel, miközben nem hagy nyomot évszázadok múlva. A kialakítás lehetővé teszi, hogy teljes közösségek lakjanak ilyen lakásokban, fizikailag elkülönítve, mint a hagyományos városokban, napelemekkel megtermelve, a villamos energia, az intelligens víz-, hő-, és egyéb szükségleteiket. Minden házban elfér két állandó lakos, noha különböző modellek jöhetnek létre a későbbiekben nagyobb változatosságot kialakítva. Annak ellenére, hogy az épület alakja ultramodern, a belső szerkezetet a hagyományos A-frame kabinok és a fák maguk ihlették, és minden anyag újrahasználható és újrahasznosítható idővel.

self-sustaining-woodland-house-inspired-by-trees-5-front-side-thumb-630xauto-45673

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az építész álmaiban nem csak egy sima lakás tervezése szerepel, de egy a filozófia megalapozása is. Wojcik szeretné, ha egy olyan világban élhetnénk a jövőben, ahol az erdők gyarapodása mellett az emberi tevékenység nulla hatással lenne a környezetre. Messziről, a házak úgy tűnik, hasonló a hagyományos A-frame kabinokhoz, de belülről hatékonyabban van kialakítva ahhoz, hogy két ember kényelmesen elférjen benne. A minimális környezeti hatás mellett, a lakásokat úgy tervezték, hogy vizuálisan keverednek az erdővel. Éjjel, a lágy fények azok, amik megkülönböztetik őket a környezetüktől. Minden házban egy fél magasságú alsó szint képezi a belépési pontot, ahová egy létrán át érkezhetünk meg. Az első szinten, egy kétszintes üveghomlokzat húzódik a mennyezetig,így további természetes fény érkezik az ablakokon át.

forrás:trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close