Home / Modern és luxus házak / Megújult pajta az Egyesült Államokban

Megújult pajta az Egyesült Államokban

Hiszed vagy sem, ez a pajtaház eredetileg 1797-ben épült. Egyszer tűz pusztított benne, majd 2014-ben megvásárolták a jelenlegi tulajdonosai, akik úgy döntöttek, hogy teljes helyreállításra van szüksége.

A projekt minden részletét gondosan át kellett gondolni. A tulajdonosok, akik szintén a tervezők, azt akarták, hogy a az épület megtartsa néhány eredeti tulajdonságát, megmaradjon a siló, a magas mennyezetek és az oszlopok, kitett gerendák. Ugyanakkor friss és modern jelleget is szerettek volna, így bizonyos változtatásokat azért végre kellett végrehajtani.

A pajta új ablakokkal, francia ajtókkal, gyönyörű tölgyfa padlóval és néhány okos funkcióval rendelkezik. Ezek a változások és kiegészítések adták azt a modern lendületet, amire szüksége volt annak érdekében, hogy új tulajdonosai számára kényelmes otthonává váljon. A terek új elosztása szerint a fő emeleten található a nappali, étkező és konyha, valamint a felújított silóban lévő hálószobák, fürdőszobák és egy nagy ülősarok. Van egy gyönyörű pergola, medence és gyümölcsös.

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..