„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A House of Greens “a kültéri élményét kínálja minden térben”

Beültetett erkélyek veszik körül a nyitott lakótereket ebben a bangalore-i házban, amelyet a 4site Architects, indiai stúdió tervezett egy természetszerető család számára. A House of Greens névre keresztelt, négy hálószobás házat Bangalore zöldterületeinek és parkjainak története ismerteti, amelyek India “kertvárosának” nevezték ki.

A projekt egyenes vonalú térfogatát a túlméretezett padlólemezek határozzák meg, amelyek kifelé nyúlnak, így helyet biztosítanak a nagy kerti teraszoknak, amelyeket lefutó növényekkel szegélyeznek.

Az egyik ilyen padlólemez által védett parkolóhelyen és tornácon keresztül bejutva aszfaltozott út vezet az otthon bejárati területére. Ezen túl egy nagy L alakú nappali, étkező és konyha található, amely átöleli a hátsó kertet. Ebben a lakótérben dupla magasságú teret faragtak ki, és összecsukható, fakeretes üvegajtókkal bélelték ki, amelyek a hátsó kertre nyílnak.

Az otthon másik oldalán egy imaterem egy kisebb, privátabb kert mellett helyezkedik el, a fő hálószoba mellett egy burkolt ösvény vezet az otthon elején lévő ülősarokhoz.

Fent egy privátabb családi társalgót két további hálószoba és egy dolgozószoba szegélyez, a második emeleten pedig egy másik hálószoba található egy edzőterem mellett, amely a House of Greens nagy tetőteraszára nyílik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az otthon külső burkolatai sima hátteret teremtenek a kiterjedt ültetésnek. Az emeleten és a keleti homlokzaton a texturált, barna laterit kőfalat szűk nyílások lyukasztják. A belső terekben a kortársabb kivitelezés a helyi művészek és kézművesek munkáival ötvöződik, beleértve a nappaliban lévő pillangós csillárt és az első emeleten madárfestményeket.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb