Home / Lakberendezés és stílus / Városi apartman fiataloknak

Városi apartman fiataloknak

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A város szívében két fiatal él együtt egy 140,5 négyzetméteres lakásban, amelyet a Fungo Design tervezett. A modern belső terek fehér, halványszürke színűek és finoman ipari jellegűek, melynek köszönhetően a lakás divatos, minden különösebb erőlködés nélkül.

Betonfalak ütköznek a nyílt térben a friss fehér tároló bútorokkal. A városi panoráma a lakás egy teljes oldalát díszíti, előbukkanó színek illeszkednek a színsémába, beleértve a kék falat, szétszórt zöld és csak néhány vöröses tónusú akcentust, hogy a dolgok felmelegedjenek. A tágas szürke és fehér nappali a belső tér nagy részét átfogja. A szoba egyik oldalán funkciós falat képező tárolóegységek vannak felszerelve.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A szürke modern kanapé az elrendezés középpontjában ül, a természetes fény a padlótól a mennyezetig terjedő ablakokon keresztül folyik be a helyiségbe. Az ablakok szürke árnyékolókkal díszítettek, amelyek a szürke szövet kanapéhoz lettek illesztve. Egyszerű világítás jellemzi, nincsenek alacsonyan lógó függesztett lámpák, amelyek a nappali felső részét töltik. Nézd meg képgalériánkban a lakás részleteit!

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Szürreális és modern lakás

Ezek a mesésen szürreális belső terek teljes beltéri koncepciót alkotnak a moszkvai bázisú Only Design …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..