Home / Lakberendezés és stílus / Városi apartman fiataloknak

Városi apartman fiataloknak

A város szívében két fiatal él együtt egy 140,5 négyzetméteres lakásban, amelyet a Fungo Design tervezett. A modern belső terek fehér, halványszürke színűek és finoman ipari jellegűek, melynek köszönhetően a lakás divatos, minden különösebb erőlködés nélkül.

Betonfalak ütköznek a nyílt térben a friss fehér tároló bútorokkal. A városi panoráma a lakás egy teljes oldalát díszíti, előbukkanó színek illeszkednek a színsémába, beleértve a kék falat, szétszórt zöld és csak néhány vöröses tónusú akcentust, hogy a dolgok felmelegedjenek. A tágas szürke és fehér nappali a belső tér nagy részét átfogja. A szoba egyik oldalán funkciós falat képező tárolóegységek vannak felszerelve.

A szürke modern kanapé az elrendezés középpontjában ül, a természetes fény a padlótól a mennyezetig terjedő ablakokon keresztül folyik be a helyiségbe. Az ablakok szürke árnyékolókkal díszítettek, amelyek a szürke szövet kanapéhoz lettek illesztve. Egyszerű világítás jellemzi, nincsenek alacsonyan lógó függesztett lámpák, amelyek a nappali felső részét töltik. Nézd meg képgalériánkban a lakás részleteit!

forrás:home-designing.com

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..