Home / Modern és luxus házak / Otthon a művészet jegyében

Otthon a művészet jegyében

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kansas City (Egyesült Államok) városában található az Artery Residence, amely egy nagyon különleges otthon.

A Huff Project tervezte épület célja kifejezetten az volt, hogy a tulajdonosok kiterjedt művészeti gyűjteményének otthonául szolgáljon. Ügyfeleik, akik világszerte elismert műgyűjtők, azt szerették volna ha új otthonuk a művészet, az élet és a szépség vonalai mentén szerveződnek össze, a ház neve : artéria is erre utal. Nem csak a belső terekhez, hanem a szabadtéri területekre is jellemző ez a viszonyulás.

Hufft Projects, Artery Residence, Kansas City MO

 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az építészek és a tulajdonosok tökéletes módot találtak arra, hogy nagyméretű szobrokat mutassanak be az ingatlan egész területén, kifejezetten azért, hogy inspirálják a nézőt a művészet megtapasztalására. A ház felső szintjén öt hálószoba, két iroda, konyha és étkező található, míg az életterek a cédrusból és alumíniumból készült konzolos térben találhatók. A ház középpontjában egy nagyméretű galéria van, amely egy kétszintes átriumhoz van kötve.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..