Home / Modern és luxus házak / Ház kilátással a kikötőre

Ház kilátással a kikötőre

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Csodálatos kilátással Sydney kikötőjére született meg ez a tágas otthon, amit az építészek meredek, sziklás lejtőn alakítottak ki.

Az ausztráliai város keleti külvárosában található ház nagylelkű és lakható lakóhely, amely egy szabálytalan telken fekszik, így a tervezés kihívást jelentett a tervezőknek. Az elegáns ház 940 négyzetmétert tartalmaz, és sok fényt, valamint teniszpályát és teniszpavilont tartalmaz. A Sydney MHDNU tervei szerint a ház keskeny homlokzatú, az építészeknek bővíteniük kellett a helyszínre való bejutást.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az ásatás lehetővé tette számukra, hogy széles és barátságos lépcsőházat helyezzenek el. A ház koncepciója két pavilonból áll, amelyek a központi udvart körülveszik. A cél az volt, hogy a belső terekből kifelé terjedő terek legyenek. A tervezés lehetővé teszi mindkét pavilonnak a keleti és az északi fényt a nap különböző időpontjaiban.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..