Lakberendezés és stílus

5 kreatív módszer a meglévő lépcsőd felfrissítésére

Annak ellenére, hogy ez a lakás egyik leggyakrabban használt területe, sokszor nem fordítunk rá elég figyelmet lakberendezés szempontjából, azonban a lépcsőfeljáró területét, kicsi mérete ellenére ugyanolyan dekoratív ötletekkel díszítheted, mint otthonod többi részét.

A lépcsőház kiváló hely a különféle dekorációs stílusok beépítésére is, amelyek nem lennének olyan vonzóak a ház többi részében.

Szőnyeg A lépcsőfokokat általában fából, vagy egyéb szilárd anyagból készítik, amelyet aztán lekezelnek valamilyen csúszásgátló anyaggal a balesetek elkerülése érdekében. Miért ne adjunk hozzá egy elegáns, vagy akár egy mókás szőnyeget? Egy ilyen darab hozzáadása növeli a lépcső vizuális vonzerejét és a dimenziót is ad a térnek.

Mintás tapéta Stílusukban a lépcsők általában az otthon többi részével azonosak, így az sokszor marad fehér és dekoráció nélküli. Ha azonban korszerűsíteni szeretnéd a lépcsőfeljárót, akkor válassz ki egy funky mintás tapétát, és egészen a második emeletig burkold be vele a falat! Ez lehet koherens a ház többi részével, de ha igazán drámai megjelenést keresel, akkor válassz valami egészen különbözőt, merészet!

Számozott lépcsőfokok Ez egy kreatív módszer legfőképpen a gyerekek számára lesz mókás. Ha elég kézügyességed van, akkor egyszerűen ragadd meg az ecsetet és a festéket! Ha kevésbé vagy magabiztos művészi tudásodban, akkor válaszd a felragasztható számokat, és a ragasztót.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Művészeti Galéria Ha modern csavart szeretnél hozzáadni a lépcsőhöz, hozz létre egy képgalériát a lépcső mentén. A kiállított darabok lehetnek műalkotások, vagy akár bekeretezett családi fényképek is!

Színes lépcsőfokok A két, három vagy akár több különböző színre festett lépcsőfokok életre kelthetik otthonod- legfőképpen gyerekes családok otthonában mutat jól! A kisebbek imádni fogják!

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close