„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

2020 tíz legmenőbb lépcsője

He Art Museum, Tadao Ando, Guangdong, Kína Pritzker-díjas építész, Tadao Ando egy hatalmas, beton spirális lépcsőházat épített, amely a kínai Művészeti Múzeum középpontja köré csavarodik. A felülről megvilágított lépcsők drámai összeköttetést biztosítanak a galériák között.

Casa Bautista, Productora, Tulum, Mexikó Beton csigalépcső vezet a tetőteraszra, a Casa Bautista öko ház külső részén, a Yucatan-félsziget tengerpartján. A Productora egy speciális kéktónusú betont alkalmazott a projekthez , amely a napfény hatására fokozatosan rózsaszínűbbé válik.

LG House, Deferrari + Modesti, Toszkána, Olaszország A Deferrari + Modesti belsőépítészeti stúdió alkotta ezt a tíkfa és porszórt vas lépcsőfeljárót, amely gyakorló mászófalként is szolgál a sziklamászást kedvelő család számára.

Off-White márkaközpont, Virgil Abloh & AMO, Amerikai Egyesült Államok Virgil Abloh divattervező tervezte a miami Off-White márkaközpontját, amelyben egy feltűnő elektromos-kék lépcső vezet az emeletre.

Apán, PPAA Architects, Hidalgo, Mexikó, PPAA A rétegelt lemezből készült stílusos lépcsőház egy prototípus a mexikói vidéki térségek számára kínált, alacsony költségű, helytakarékos lakás projektek számára.

Wohnregal, FAR Architects, Berlin, Németország Az építészeti stúdió egy vékony hálószerű “fallal” szegélyezték a betonlépcsőt egy ipari-stílusú háztömbben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Pingshan Performing Arts Center, Open Architecture, Kína A Shenzhen közelében található színház számára kialakított lépcsőfokok az egyik oldalon szélesebbek és mélyebbek, amfiteátrum stílusú fedett ülőhelyeket létrehozva.

Ogimachi-House, Tomoaki Uno Architects, Nagoya, Japán A Tomoaki Uno Architects által egy betegségből felépülő ügyfél számára épített rehabilitációs otthon közepén virágszirom- szerű lépcsőfokok vezetnek az első emeletre. Az építészek szinte mindent cédrus- és ciprusfából készítettek, hogy természetes és nyugtató teret hozzanak létre a lakó számára.

Stairway House, Nendo, Tokió, Japán Egy kertből nyíló gigantikus lépcső metszi az üveghomlokzatú otthon három szintjét. Egy kicsit mindkettő, de a végtelenített lépcsőfeljáró inkább esztétikai elemként szerepel a Nendo projektjében, mintsem a ház funkcionális részeként.

Kenwood Lee House, Cousins ​​& Cousins, London A tölgyfából készült lebegő lépcső alján egy fából készült hinta lóg a londoni otthonban.

Forrás: www.dezeen.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb