Home / Modern és luxus házak / Felújított ház San Francisco-ban

Felújított ház San Francisco-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Jensen Architects egy gyönyörű viktoriánus házat újított fel az Alamo téren San Franciscoban, az USA-ban.

Az eredeti 1889-es homlokzatot helyreállították; a hátsó homlokzat pedig alumínium és üveg felületeivel modern külsőt kapott. A jelenlegi tulajdonosok évek óta éltek a szomszédságban, bár szerették az Alamo tér történelmi építészetét, a kortárs otthonok nyitottságát és rugalmasságát kívánták. Ez a vágy egy olyan építészeti megoldást igényelt, amely két identitást integrál, és biztosítja a régi és az új együttélést.

San-Francisco-residence-9

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A hálószobák és szociális területek a második és a harmadik emeleten helyezkednek el, és egy kis lakás található a földszinten. A belső térben található fehérített tölgy, a márvány és a semleges színek palettája ellentétben áll a központi lépcső tölgyének gazdag anyagával.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.